Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Paviršių dezinfekcijai darbe naudojam "Bacticid K". Prekiauja hiperfarma.lt, efarma.lt. Hiperfarma turi ir kitokių stiprių paviršių dezinfektantų ( pvz. Mikrozid). Nesu tikra, ar tikros batų odos nepažeis, nes pas mus aparatūra ( odontologinės kėdės) "aprengta" specialia oda, atsparia dezinfektantams.
Dar, manau, reiktų nusipirkt atskirai ir rankų dezinfektantą.
Atsakyti
Ačiū, Aist!

Gaila, kad jie internetiniai ir savaitgalis... na, pasiskaičiau, kad virusas žūna aukštesnėjei nei 50 laipnisų tenperatūroje. Tai praskalbsiu viską tokioje ir dar perlyginsiu g.gif kol galėsiu užsisayt tų priemonių. O rankoms dezinfektantus jie prigaludoj plačiai naudoja. Ir pirštines ir t.t. tik vistiek sunku suvaldyt tuos virusus
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 08 21, 15:10)
Ačiū, Aist!

Gaila, kad jie internetiniai ir savaitgalis... na, pasiskaičiau, kad virusas žūna aukštesnėjei nei 50 laipnisų tenperatūroje. Tai praskalbsiu viską tokioje ir dar perlyginsiu  g.gif  kol galėsiu užsisayt tų priemonių. O rankoms dezinfektantus jie prigaludoj plačiai naudoja. Ir pirštines ir t.t. tik vistiek sunku suvaldyt tuos virusus

Erendira, aš naudojau Ecocid ir Virkon dezinfekcijai namų.
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 08 21, 16:19)
Erendira, aš naudojau Ecocid ir Virkon dezinfekcijai namų.

veterinarkėj perki, Colomba?
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 08 21, 15:24)
veterinarkėj perki, Colomba?

Ecocid Filaretuosr pirkau, Virkon Lesė davė. Jei nori, galėsiu duoti.
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 08 21, 16:47)
Ecocid Filaretuosr pirkau, Virkon Lesė davė. Jei nori, galėsiu duoti.

Ačiū 4u.gif nusipirksiu šiandien po darbo - nenoriu į namus jos tų daiktų nešti... pas mane Matilda, Zylė ir Trupinukas neskiepyti doh.gif
Atsakyti
Erendira, galėjau ryte darbe nupilt kažkiek ir atvežt tau po savo darbo. Bet dirbau šiandien trumpai-iki pietų, o kai paskaičiau tavo postą, jau buvau namie ir nepagalvojau, kad čia skubus reikalas. Namie kiek turėjau parsinešusi to purškalo, kaip tyčia žiūriu beveik pasibaigę, ant dugno likę, vos purškia. doh.gif
Bet, tikiuosi, Colombos rekomenduoto gausi. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 21 rugpjūčio 2015 - 17:11
QUOTE(Aist @ 2015 08 21, 18:02)
Erendira, galėjau ryte darbe nupilt kažkiek ir atvežt tau po savo darbo. Bet dirbau šiandien trumpai-iki pietų, o kai paskaičiau tavo postą, jau buvau namie ir nepagalvojau, kad čia skubus reikalas. Namie kiek turėjau parsinešusi to purškalo, kaip tyčia žiūriu beveik pasibaigę, ant dugno likę, vos purškia.  doh.gif
Bet, tikiuosi, Colombos rekomenduoto gausi.  4u.gif

Ačiū už rūpestį 4u.gif - jau turiu ekocido
Atsakyti
Prisiduodu - grizomn nuo pajurio. Smagu buvo ir oras palepino.
Neramu tik kad Mokka nepareina..
Perskaitysiu ryt ka pripliurpet.
Aj Piku Dama welcome tskant 4u.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Parejo Moksys pusryciu thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Gerai kad Mokka parsirado thumbup.gif

Erendira kokį Pipiriuką gavo wub.gif

busy o kur tu g.gif ar jau parsiradai namo?
Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2015 08 21, 22:03)
Aj Piku Dama welcome tskant  4u.gif  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

labu labu dienu ax.gif vis galvojau jumi ar ne jumi, ale pagal katuliu vardus supratau, kad jumi bigsmile.gif

siandien Sirse mus i darba kele lotuliukas.gif kaip tikra moteris rupinosi, kad pramiegojom ir 7 ryto koncerta prie duru uzkele biggrin.gif tai isileidom ir nemokama peelinga veidui gavau biggrin.gif
Atsakyti