Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Labas pirmadienio rytas 4u.gif
rariuko grožiai wub.gif Uodeginis apkabinimas biggrin.gif Pūkelytė visa baltutė, gražutė 4u.gif
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 08 24, 08:37)
biggrin.gif o kas tą dvikojį fotografavo? keliese jūs ten vonią naudojat vienu metu? biggrin.gif

Chi chi, nors namie yra 2 san mazgai ( plius atskiras svečių wc), miegamųjų aukšto vonios kambarys dažniausiai naudojamas "masiškai"- dvejose kriauklėse vienu metu valosi dantis 2 asmenys. O kur būriuojais šeima, ten, žinoma, įsitaiso ir Ainu. Na ir ta naktinė plaštakė. mirksiukas.gif
Atsakyti
O čia dar ryžiuko biggrin.gif
user posted image

ir rainiukės
user posted image

ir baltukės
user posted image
Atsakyti
Vėtriuk, o kada dukrai tas egzaminas, ar jau laikė?

Rariuk, o tavo plaukuotieji tu pailgų vazonų neišvarto? aš jau beveik visų pailgų nebenaudoju unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 24 rugpjūčio 2015 - 11:22
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 08 24, 11:21)

Rariuk, o tavo plaukuotieji tu pailgų vazonų neišvarto? aš jau beveik visų pailgų nebenaudoju  unsure.gif

Ne kažkaip neišvarto tik va atsigulti jame ant gėlių tai mėgsta doh.gif Ant virtuvės palangės stovi lovelis su astromis, tai ten įsitaiso arba Friskė arba Pūkytė doh.gif
Atsakyti
Labukas,
aš jau darbe unsure.gif nesidirba šiandien.... schmoll.gif vos pietų sulaukiau....

mano Nika vieną kartą pagavo musę letenėlėmis, bet deja, kai norėjo pažiūrėti ką pagavo.... atia.... ir nuskrido..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 08 24, 12:51)
mano Nika vieną kartą pagavo musę letenėlėmis, bet deja, kai norėjo pažiūrėti ką pagavo.... atia.... ir nuskrido.....  biggrin.gif

Murzė lygiai taip pat, pagauna ir paleidžia nes nu ką daugiau su muse veikt (valgyt maniškė nevalgo tokių dalykų) biggrin.gif

Šponkiuko sportas bigsmile.gif pagalvojau kad jums vaiką reikėjo šunį pirkt, tie gi galima išmokyt ant lentų plaukt tai va būtų kompanija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 24 rugpjūčio 2015 - 11:56
QUOTE(Weronica @ 2015 08 24, 12:55)
Šponkiuko sportas bigsmile.gif pagalvojau kad jums vaiką reikėjo šunį pirkt, tie gi galima išmokyt ant lentų plaukt tai va būtų kompanija biggrin.gif

Ne ne šuo pagal mūsų gyvenimo būdą neįsipaišo schmoll.gif o ir mašiną iš džipo pakeitėm į kompaktinės klasės, tai jau dabar kai važiuojam kur, gale sėdynės pastoviai atlenktos biggrin.gif
Atsakyti
vat, šuns aš irgi nenorėčiau.... tikrai neatsikelčiau anksčiau tam, kad jį pavedžioti.... doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Atostogos baigėsi, sėdžiu už drbo stalo, rankos automatiškai kažką jau dirba, galva nieko nesupranta unsure.gif logiškai niekaip sau negaliu paaiškinti kaip taip įvyko ir ką aš čia veikiu doh.gif
Einu skaityti ką veikėte kol aš buvau už realybės ribų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 08 24, 13:21)
Vėtriuk, o kada dukrai tas egzaminas, ar jau laikė?

Zinok ziurint koks bigsmile.gif vairavimi egzas tik rugsejo 19 d. O informatikos egzas VDU tai ryt ryte.

Mes cia dvi mamos atvaziavusios. Bet nekaip jauciuos, nes man cia tikrai nereikia maisytis. Studentai nerealiai draugiski. Ruta i auditorija uznese 4 bernai, nors ta prases kad paleistu nes isikibus i siena pati uzlipa. Bet vaikinukai liepe nesigincyt ir uznese/nunese. Dvi mergaites iskarto puole pazindintis....zodziu pabusiu dar kelias dienas, padesiu su autobusais issiaiskinti padeti ir dumsiu namo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 08 24, 13:59)
Zinok ziurint koks bigsmile.gif  vairavimi egzas tik rugsejo 19 d. O informatikos egzas VDU tai ryt ryte.

Mes cia dvi mamos atvaziavusios. Bet nekaip jauciuos, nes man cia tikrai nereikia maisytis. Studentai nerealiai draugiski. Ruta i auditorija uznese 4 bernai, nors ta prases kad paleistu nes isikibus i siena pati uzlipa. Bet vaikinukai liepe nesigincyt ir uznese/nunese. Dvi mergaites iskarto puole pazindintis....zodziu pabusiu dar kelias dienas, padesiu su autobusais issiaiskinti padeti ir dumsiu namo bigsmile.gif

aš apie tą informatikos smile.gif

O tai visai šaunu, kad yra geranoriškai nusiteikusių žmonių aplinkoje smile.gif Labai tikiuosi viskas gerai seksis dukriukui, ras naujų draugų.
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 08 24, 15:15)
aš apie tą informatikos smile.gif

O tai visai šaunu, kad yra geranoriškai nusiteikusių žmonių aplinkoje smile.gif Labai tikiuosi viskas gerai seksis dukriukui, ras naujų draugų.

Aciu sauluti wub.gif As irgi labai to tikiuosi. O sako baisus paaugliai...na labai fainas draugiskas jaunimelis susirinkes smile.gif
Atsakyti