Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Šponkiukas @ 2015 08 24, 16:41)
neprailgo kelionė? biggrin.gif tongue.gif

lotuliukas.gif prailgo, nes dviratį myniau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 08 24, 16:48)
lotuliukas.gif  prailgo, nes dviratį myniau  lotuliukas.gif

Net idomu pasidare ilgiau ar trumpiau uztrukai, nei as pestute iki darbo nueinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 08 24, 21:31)
Net idomu pasidare ilgiau ar trumpiau uztrukai, nei as pestute iki darbo nueinu smile.gif

Tu gal galvoji, kad aš ant jūros kranto gyvenu bigsmile.gif man iki Naujosios perkėlos apie 6 km, po to dar kalnais-pakalnėm iki pliažo ax.gif o jeigu važiuočiau su mašina iki Melnragės - apie 15 km nuo namų.... aišku, jums juokinga, kai sakau, kad toli, bet aš čia gyvenu, o ne atostogauju, todėl važiuoti prie jūros - neturiu laiko.... biggrin.gif o be to, man į darbą apie 9 km, tai jei po darbo dar grįžtu namo pasiimti vaikų ir vėl važiuoju atgal prie jūros, tai nuvažiuoju tik apie 19 val...
Atsakyti
Patiko man Nikunos pasakymas "aš čia ne atostogauju, o gyvenu" biggrin.gif thumbup.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 08 25, 08:27)
Tu gal galvoji, kad aš ant jūros kranto gyvenu  bigsmile.gif  man iki Naujosios perkėlos apie 6 km, po to dar kalnais-pakalnėm iki pliažo  ax.gif  o jeigu važiuočiau su mašina iki Melnragės - apie 15 km nuo namų.... aišku, jums juokinga, kai sakau, kad toli, bet aš čia gyvenu, o ne atostogauju, todėl važiuoti prie jūros  - neturiu laiko....  biggrin.gif  o be to, man į darbą apie 9 km, tai jei po darbo dar grįžtu namo pasiimti vaikų ir vėl važiuoju atgal prie jūros, tai nuvažiuoju tik apie 19 val...

biggrin.gif o kad puolei gintis biggrin.gif tongue.gif man laiko atžvilgiu įdomu, nes aš užtrunku apie 30 min smile.gif mes tai jei rastume padorius darbus prie jūros, tai kraustytumės, nes norisi vėją pasikinkyt ne tik per atostogas..
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 08 25, 09:17)
biggrin.gif o kad puolei gintis biggrin.gif tongue.gif man laiko atžvilgiu įdomu, nes aš užtrunku apie 30 min smile.gif mes tai jei rastume padorius darbus prie jūros, tai kraustytumės, nes norisi vėją pasikinkyt ne tik per atostogas..

irnesakyk.gif kai taip parašei, man pačiai įdomu pasidarė, kiek aš ten minu ar važiuoju biggrin.gif supranti, man visi sako - Tu gyveni prie jūros, o neįdegus, nebūni prie jūros ir pan. Aišku, tai priklauso nuo gyvenimo būdo.... kai buvau jaunesnė, vyras sveikas ir vaikai maži, prie jūros nuvažiuodavom gana dažnai... o dabar - pasiūlau vaikams, tai vienas į vieną pusę, kitas į kitą, vyras negali daug vaikščioti, tai lieku viena.... neįdomu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 25 rugpjūčio 2015 - 08:45
QUOTE(Nikuna @ 2015 08 25, 09:44)
irnesakyk.gif  kai taip parašei, man pačiai įdomu pasidarė, kiek aš ten minu ar važiuoju  biggrin.gif  supranti, man visi sako - Tu gyveni prie jūros, o neįdegus, nebūni prie jūros ir pan.  Aišku, tai priklauso nuo gyvenimo būdo.... kai  buvau jaunesnė, vyras sveikas ir vaikai maži, prie jūros nuvažiuodavom gana dažnai... o dabar - pasiūlau vaikams, tai vienas į vieną pusę, kitas į kitą, vyras negali daug vaikščioti, tai lieku viena.... neįdomu....

Na tokiu atveju tikrai , kad neįdomu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 08 25, 10:44)
irnesakyk.gif  kai taip parašei, man pačiai įdomu pasidarė, kiek aš ten minu ar važiuoju  biggrin.gif  supranti, man visi sako - Tu gyveni prie jūros, o neįdegus, nebūni prie jūros ir pan.  Aišku, tai priklauso nuo gyvenimo būdo.... kai  buvau jaunesnė, vyras sveikas ir vaikai maži, prie jūros nuvažiuodavom gana dažnai... o dabar - pasiūlau vaikams, tai vienas į vieną pusę, kitas į kitą, vyras negali daug vaikščioti, tai lieku viena.... neįdomu....

Bandyk atsiviliot Sponkiuka nuolat gyventi prie juros. O tai pasportuotumet kartu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 08 25, 10:58)
Bandyk atsiviliot Sponkiuka nuolat gyventi prie juros. O tai pasportuotumet kartu bigsmile.gif  thumbup.gif

swoon.gif po pirmo pasportavimo su ja - numirčiau lotuliukas.gif

tai va, jei važiuojam su dviračiais, tai vaikus įmanoma prisivilioti (pasirodo), o jei dar susiorganizuojam su vyro broliene ir jos dukromis (sekmadienį taip ir buvo), tai iš viso gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 25 rugpjūčio 2015 - 10:05
QUOTE(Nikuna @ 2015 08 25, 11:04)
swoon.gif  po pirmo pasportavimo su ja - numirčiau  lotuliukas.gif

tai va, jei važiuojam su dviračiais, tai vaikus įmanoma prisivilioti (pasirodo), o jei dar susiorganizuojam su vyro broliene ir jos dukromis (sekmadienį taip ir buvo), tai iš viso gerai  thumbup.gif

lotuliukas.gif nu jau, nu jau biggrin.gif Nemirtum smile.gif Aš pati nepakeliu didelio fizinio krūvio wink.gif aš gal tik sportus pasirinkusi įdomesnius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 08 25, 12:50)
lotuliukas.gif  nu jau, nu jau biggrin.gif Nemirtum smile.gif Aš pati nepakeliu didelio fizinio krūvio wink.gif aš gal tik sportus pasirinkusi įdomesnius smile.gif

na, tai kitą dieną iš lovos neišlipčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 08 25, 13:24)
na, tai kitą dieną iš lovos neišlipčiau  biggrin.gif

išliptum išliptum, aš tai paprastom darbo dienom niekuo neužsiimu. tai tik savaitgaliais kažką paveikiam.

Ai mergos, gavau laišką nuo Kaškės šeimininkės smile.gif

Labas vakaras,

na viskas geryn, tik dar idomu ar gerės ar toks katytės charakteris smile.gif
jau nuo šeštadienio prieina vienas prie kito ir susiuosto nosytėmis, bet katytė vis dar vaidina tikrą "moterį" užriesta nosim smile.gif smile.gif nes ir pakšteli vis katinui, bet kaip suprantu be nagų, nes katinėlis toli nebėga smile.gif vis niurna kviečia, eina ratais aplink damą smile.gif
mane visiškai prisileidžia, pašaukus ateina, miega abu lovoj bet per atstumą vienas nuo kito. Daro į dėžutę visus reikalus.Nupirkau naujų žaislų, tai ji linksma ir mėgsta žaisti, tik nesidalina kol kas smile.gif
Atsakyti