Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Vėtra.l @ 2015 08 24, 14:29)
Aciu sauluti wub.gif  As irgi labai to tikiuosi. O sako baisus paaugliai...na labai fainas draugiskas jaunimelis susirinkes smile.gif

Visokių jų yra, bet manau į aukštąsias ir humanitarinius mokslus nelabai jie eina smile.gif
Svarbu, kad pats dukriukas nesidrovėtų bendraut ir viskas bus tvarkoj smile.gif
Atsakyti
sveikos, kačiū mamkos.

pas mus tęsiasi mūšiai.
Jei mūšių nėra, tuomet, šnypštimas ir urzgimas, o viena katė spintoj. Taip, Tašė. Apipūkavus viską. Spintose, kilimą.
Nikutė - 2,3 kg, ją aiškiai medžioja, o ta tiotka duodasi... Et.
Liūdžiu.
unsure.gif unsure.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Suskaičiau thumbup.gif
Pikų Dama - sveika prisijungus 4u.gif dvynukai nuostabūs, ta pirmoji nuotrauka su veidrodiniu atspindžiu tiesiog nereali wub.gif žaidimų centras thumbup.gif
Džiugu, kad Trečiadienė surado sau namus ir dėl Kaškės džiaugiuosi 4u.gif
Erendirai ir mamai 4u.gif 4u.gif 4u.gif didžiulis kubilas sveikatos ir kantrybės
Vėtra - smagu, kad dukra geria įsikuria ir kad aplinka draudoviška - viskas bus gerai, apsipras dukra ir viskas stos į savo vėžes 4u.gif
Šponkiuk - wau bigsmile.gif kokie triukai ant vandens thumbup.gif
Seniai besirodėme smile.gif
user posted image
user posted image
Mano murksiai mano atostogų neužskaitė - kokios gi atostogos, jeigu mamkos ištisom dienom namie nebuvo blink.gif , išeidavo iš namų vos ne kaip į darbą, grįždavo gerokai vėliau nei iš darbo, katinėliai nenuglostyti - tai kas čia per tostogos doh.gif Vakar jau namie visą dieną prasėdėjau, Grikis paskum vis sekiojo, indus ploviau tai atsistojęs ant užpakalinių kojų, vieną letena man į klubą atsirėmęs kitą lapcę į mane tiesė ir gailiai miaukė, vos tik kur prisėdu, tuoj ant kelių ropščiasi - žodžiu turėsiu dabar minimum dvi savaites po darbo katinėlį glostyti smile.gif Kruopa tai jau vakarais bardavosi, kad vėlai grįžtu smile.gif
Erode - kantrybės, kantrybės 4u.gif bet koks karas ankščiau ar vėliau baigiasi, net ir šimtametis karas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 24 rugpjūčio 2015 - 13:37
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonne: 24 rugpjūčio 2015 - 14:14
Magnuna, pagaliau iš pogrindžio išlindai, džiaugiuosi, kaip Tavo Grikis thumbup.gif

Sonne, kas nutiko? g.gif

Džiaugiuosi dėl Vėtros dukrytės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 08 24, 15:20)
Sonne, kas nutiko?  g.gif

Nieko, įkėliau per didelę foto, tai teko nešti kudašių biggrin.gif
Atsakyti
Magnunos išvirtėliai pasirodė bigsmile.gif

Sonne? g.gif
Kol parašiau jau ir atsakei, tfu, tai gerai kad nieko blogo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 24 rugpjūčio 2015 - 14:27
Nikuna - ačiū 4u.gif smagu pas savus sugrįžti biggrin.gif
Weronica - biggrin.gif mano uodegai iš ritmo visiškai išsimušę biggrin.gif Kruopa net šeštadienį pramiegojo ir nesusigriebė kad į svečius pas tėvukus laikas eiti smile.gif ir šiandien abu pūtė į akį ir nustebę po to žiūrėjo ko čia mamka po namus anksti ryte dūzgia blink.gif
Atsakyti
Linksmiausia, kad Magnuna man kažkodėl dabar iškart asocijuojasi su pomidorais ir agurkais biggrin.gif taip užsimaniau agurkėlių su pomidorais ir grietine dabar biggrin.gif
Atsakyti
Weronica - tai atvaryk, galėsi išsirinkti pačius gražiausius ir dailiausius biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif aš dar kurį laika būsiu pomidoru karalienė ir agurku princesė cool.gif
Atsakyti
nepatikėsit bigsmile.gif vakar (paskutinę savo atostogų dieną) buvau prie jūros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 08 24, 16:40)
nepatikėsit  bigsmile.gif  vakar (paskutinę savo atostogų dieną) buvau prie jūros  biggrin.gif

neprailgo kelionė? biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti