Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Šponkiuk, kokios Tu geros nuomonės apie mane biggrin.gif Ačiū 4u.gif

o dėl Kaškės labai džiaugiuosi, manau rado tinkamą žmogų thumbup.gif
Atsakyti
Beveik ismokau Sirsyte atnesti kamuoliuka bigsmile.gif
Atsakyti
Jei Nikuna nenumirtų tai aš tai tikrai kojas pakratyčiau... biggrin.gif

Kažkurį tais vakara išmynėm su dviračiais. Na nieko ten baisaus nebuvo bet ant rytojaus pirma G pareiškė kad daugiau jokių pasivažinėjimų dviračiu su tėvais (atkratė tėvas užpakalį) o po to jau ir aš pagalvojau kad pora dienų ant dviračio mane nebent surištą kas pasodintų biggrin.gif kiek nedaug man reikia blush2.gif

Piku dama, pas mus murzė irgi atnešinėja, tik ne paprastus kamuoliukus, o iš folijos suglamžytus kamuoliukus ax.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Magnuna, džiaugiuosi, kad grįžai darban, ups, t.y. į katinėlių temą mirksiukas.gif tu man kaip šitos temos geroji fėja 4u.gif
Šponkiuk, gerai, kad Kaškė turi rūpestingus naujus šeimininkus. thumbup.gif
Nikuna, tu vis tiek sveiku jūros oru kasdien kvėpuoji, kas tie keli km. biggrin.gif
Dėl sportiškumo. Kažkada teniso treniruotėje man trenerė rėkė:" Tu ne vaikštinėk po aikštelę, o bėgiok!". O man tuo tarpu atrodė, kad aš lakstau paskui kamuoliuką kaip vėjas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 08 25, 14:40)
Dėl sportiškumo. Kažkada teniso treniruotėje man trenerė rėkė:" Tu ne vaikštinėk po aikštelę, o bėgiok!". O man tuo tarpu atrodė, kad aš lakstau paskui kamuoliuką kaip vėjas.  doh.gif

uo, o dar vis laiks nuo laiko pažaidi? nes bus dienu, kai mb negales, o jei patvirtins rezervacija, laikas bus užsakytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 25 rugpjūčio 2015 - 13:50
Tenisą lankiau 3 metus. O tada atėjo krizė. Psichologinė nu ir matyt fizinė ( pradėjo stpriai riešą skaudėti). Nebeliko jokios motyvacijos. Plius dar suklydau, kurį laiką žaisdama su savo vyru poroje, ko pasekoje po pralaimėtų mačų pradėjom rietis su vyru. Tada sakiau, blyn nudobsiu savo diedą, jei ir toliau su juo tenisą žaisim. Aš tenisą mečiau. Vyras žaidžia stabiliai keletą kartų per savaitę, turi rezervuotus laikus. Tik vietoj manęs poroje su juo žaidžia mano brolis. Išsikrauna gerai ir grįžta namo laimingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 25 rugpjūčio 2015 - 13:57
hm.. at tikrai tikrai metei? biggrin.gif Gal tik į šoną padėjai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 08 25, 14:40)

Nikuna, tu vis tiek sveiku jūros oru kasdien kvėpuoji, kas tie keli km.  biggrin.gif

g.gif kartais tuo labai abejoju (kai visokių gargarų aplink pristatė)....

Weronica, a Tu manai man šiknos neskauda? Na, bet tiek, kiek važiavau sekmadienį jau galiu drąsiai važiuoti, bet kai važiavom iki Juodkrantės.... savaitę negalėjau normaliai prisėsti.... svarstau, kaip čia įsigijus minkštą sėdynę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 08 25, 13:57)
hm.. at tikrai tikrai metei?  biggrin.gif Gal tik į šoną padėjai? biggrin.gif

Raketę padėjau į šoną. mirksiukas.gif never say never, gal senatvėje atgimimas dar bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 08 25, 15:07)
Raketę padėjau į šoną.  mirksiukas.gif never say never, gal senatvėje atgimimas dar bus  bigsmile.gif

Tai gal vis dėl to bus kartais ūpo pamuosuot? Iš tavo apibūdinimo, kiek žaidei ir kad dvejetų turnyruose žaidėt, tai tikrai nebūsiu aukštesnio lygio, tai labai stengtis nereiks biggrin.gif
Atsakyti
Uj ne i nauda man jura isejo. Tiksliau jura ir kondicionierius sad.gif
Sedziu snargli apsikabinus, gerkle skauda, ausys uzgultos..
O zinduoliui neidomu kad bloga man. Rutina nesikeicia. Dar ir mb atostogos baigesi. Rankos nekyla tvarkytis
Atsakyti
QUOTE(extravaganza @ 2015 08 25, 15:49)

4u.gif sveik
Atsakyti