o dėl Kaškės labai džiaugiuosi, manau rado tinkamą žmogų
Šponkiuk, kokios Tu geros nuomonės apie mane
Ačiū
Beveik ismokau Sirsyte atnesti kamuoliuka
Jei Nikuna nenumirtų tai aš tai tikrai kojas pakratyčiau...
Kažkurį tais vakara išmynėm su dviračiais. Na nieko ten baisaus nebuvo bet ant rytojaus pirma G pareiškė kad daugiau jokių pasivažinėjimų dviračiu su tėvais (atkratė tėvas užpakalį) o po to jau ir aš pagalvojau kad pora dienų ant dviračio mane nebent surištą kas pasodintų
kiek nedaug man reikia
Piku dama, pas mus murzė irgi atnešinėja, tik ne paprastus kamuoliukus, o iš folijos suglamžytus kamuoliukus
Kažkurį tais vakara išmynėm su dviračiais. Na nieko ten baisaus nebuvo bet ant rytojaus pirma G pareiškė kad daugiau jokių pasivažinėjimų dviračiu su tėvais (atkratė tėvas užpakalį) o po to jau ir aš pagalvojau kad pora dienų ant dviračio mane nebent surištą kas pasodintų
Piku dama, pas mus murzė irgi atnešinėja, tik ne paprastus kamuoliukus, o iš folijos suglamžytus kamuoliukus
Sveikos
Magnuna, džiaugiuosi, kad grįžai darban, ups, t.y. į katinėlių temą
tu man kaip šitos temos geroji fėja
Šponkiuk, gerai, kad Kaškė turi rūpestingus naujus šeimininkus.
Nikuna, tu vis tiek sveiku jūros oru kasdien kvėpuoji, kas tie keli km.
Dėl sportiškumo. Kažkada teniso treniruotėje man trenerė rėkė:" Tu ne vaikštinėk po aikštelę, o bėgiok!". O man tuo tarpu atrodė, kad aš lakstau paskui kamuoliuką kaip vėjas.
Magnuna, džiaugiuosi, kad grįžai darban, ups, t.y. į katinėlių temą
Šponkiuk, gerai, kad Kaškė turi rūpestingus naujus šeimininkus.
Nikuna, tu vis tiek sveiku jūros oru kasdien kvėpuoji, kas tie keli km.
Dėl sportiškumo. Kažkada teniso treniruotėje man trenerė rėkė:" Tu ne vaikštinėk po aikštelę, o bėgiok!". O man tuo tarpu atrodė, kad aš lakstau paskui kamuoliuką kaip vėjas.
QUOTE(Aist @ 2015 08 25, 14:40)
uo, o dar vis laiks nuo laiko pažaidi? nes bus dienu, kai mb negales, o jei patvirtins rezervacija, laikas bus užsakytas
Tenisą lankiau 3 metus. O tada atėjo krizė. Psichologinė nu ir matyt fizinė ( pradėjo stpriai riešą skaudėti). Nebeliko jokios motyvacijos. Plius dar suklydau, kurį laiką žaisdama su savo vyru poroje, ko pasekoje po pralaimėtų mačų pradėjom rietis su vyru. Tada sakiau, blyn nudobsiu savo diedą, jei ir toliau su juo tenisą žaisim. Aš tenisą mečiau. Vyras žaidžia stabiliai keletą kartų per savaitę, turi rezervuotus laikus. Tik vietoj manęs poroje su juo žaidžia mano brolis. Išsikrauna gerai ir grįžta namo laimingas.
hm.. at tikrai tikrai metei?
Gal tik į šoną padėjai?
QUOTE(Aist @ 2015 08 25, 14:40)
Weronica, a Tu manai man šiknos neskauda? Na, bet tiek, kiek važiavau sekmadienį jau galiu drąsiai važiuoti, bet kai važiavom iki Juodkrantės.... savaitę negalėjau normaliai prisėsti.... svarstau, kaip čia įsigijus minkštą sėdynę
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 08 25, 13:57)
Raketę padėjau į šoną.
QUOTE(Aist @ 2015 08 25, 15:07)
Tai gal vis dėl to bus kartais ūpo pamuosuot? Iš tavo apibūdinimo, kiek žaidei ir kad dvejetų turnyruose žaidėt, tai tikrai nebūsiu aukštesnio lygio, tai labai stengtis nereiks
Uj ne i nauda man jura isejo. Tiksliau jura ir kondicionierius 
Sedziu snargli apsikabinus, gerkle skauda, ausys uzgultos..
O zinduoliui neidomu kad bloga man. Rutina nesikeicia. Dar ir mb atostogos baigesi. Rankos nekyla tvarkytis
Sedziu snargli apsikabinus, gerkle skauda, ausys uzgultos..
O zinduoliui neidomu kad bloga man. Rutina nesikeicia. Dar ir mb atostogos baigesi. Rankos nekyla tvarkytis