Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Nikuna @ 2015 08 31, 10:25)
Diinka, kokio amžiaus haskis?

jaunas ne daugiau 2 metų
Atsakyti
jau koooks haskiuko grozis wub.gif

leidom sianakt dvyniams su mumis miegot. reziume - neissimiegojom lotuliukas.gif
Montis susirange man ant pagalves taip, kad 2/3 pagalves teko paaukot. Sirse inirtingai puse nakties dare man veido peelinga savo liezuveliu ir sukuosena tvarke biggrin.gif
finalas, vidury nakties girdziu tik "miiirrr?" tokiu klausiamu tonu, paskui dar karta "miiir?". atsimerkiu - tupi prie lovos su kamuoliuku. tipo "motin, zaidziam?" doh.gif lotuliukas.gif buvo 2:32 lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas wink.gif
fainos kacioku foto, smagu del pasidovanojusiu, taip ir toliau 4u.gif
Biskiuka juros
user posted image
user posted imageuser posted image
atrakcionai, beje pasisupom tuose amerikietiskuose kalneliuose, jau labai faina eiciau dar tikrai
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
Biski nauju draugu
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
bokstas nakti
user posted image

Papildyta:
buvom tokiam pasorodyme, ten vaidino ir gasdino, tipo kaip gyveno viduramziuose, tai gaila ne viska as ten supratau, bet biski MB isverte, ir fotkint aisku buvo negalima o ir nebutu matesi viskas patamsy
user posted image
padare taip keleta fotkiu ten
miestas is boksto, tiesa miestas tai B;ackpool'is
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
ir dar biski miesto
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kuri mokate kalendoriu pakoreguot, kad ryt būtu rugpjūčio 32 d. smile.gif o paskum 33 d. Ir taip iki Nauju Metu smile.gif Dar daugybės vasarai užplsnuotu darbu nepadariau o vasara ėmė ir baigėsi - kažkokia neteisybė g.gif
Labai džiaugiuosi dėl Zylutės ir Trupinėlio 4u.gif Naujokytė labai dailutė 4u.gif
Piku damos išdykėliai thumbup.gif įsivaizduoju kokios linksmybės namuose vyksta biggrin.gif
Azu - wau kokia ekskursija mums padarei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 08 31, 13:42)
Sveikos  4u.gif
Gal kuri mokate kalendoriu pakoreguot, kad ryt būtu rugpjūčio 32 d.  smile.gif  o paskum 33 d.  Ir taip iki Nauju Metu  smile.gif 

Aš tai buvau prisisvajojus kad po rugpjūčio 31 eitu, 30, 29 ir taip iki birželio pirmos...ir poto vėl į priekį biggrin.gif
Atsakyti
Weronica - tavo variantas dar geresnis tik kad birželis su liepa šymet bais šalti buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 08 31, 14:12)
Weronica - tavo variantas dar geresnis tik kad birželis su liepa šymet bais šalti buvo  unsure.gif

bet vasara biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2015 08 31, 13:44)
Aš tai buvau prisisvajojus kad po rugpjūčio 31 eitu, 30, 29 ir taip iki birželio pirmos...ir poto vėl į priekį biggrin.gif

na jau ne..... schmoll.gif schmoll.gif

Moksleiviai vasarą nesimoko- tik naus siaubia.

Viskas yra taip, kaip turi būti... umn.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 08 31, 14:41)

Viskas yra taip, kaip turi būti... umn.gif

Čia priėjo Vilkra ir tarė biggrin.gif
Atsakyti
Nutupdė Vilkra svajotojas ant žemės biggrin.gif užtat aš girdėjau, kad bus šiltas ir saulėtas rugsėjis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 08 31, 15:46)
Nutupdė Vilkra svajotojas ant žemės biggrin.gif  užtat aš girdėjau, kad bus šiltas ir saulėtas rugsėjis    rolleyes.gif

bus geriau nei liepa biggrin.gif
Atsakyti
Taip Jūs man pasakykit šiltas ar šaltas? Vieni vienaip sako, kiti kitaip smile.gif Man net pinigų išleidimas reklamai nuo to priklauso biggrin.gif
Atsakyti