Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Gismeteo tai nieko gero nerodo.
Atsakyti
Šponkiuk - šiltas, šiltas biggrin.gif po tokiu birzelio ir liepos mes nusipelnom šilto ne tik rugsejo bet spalio su lapkričiu biggrin.gif dar girdėjau kad žiema bus be sniego smile.gif
Gismeteo - kaka, kad nieko gero nerodo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 31 rugpjūčio 2015 - 14:54
QUOTE(Magnuna @ 2015 08 31, 15:52)
Šponkiuk - šiltas, šiltas  biggrin.gif  po tokiu birzelio ir liepos mes nusipelnom šilto ne tik rugsejo bet spalio su lapkričiu  biggrin.gif  dar girdėjau kad žiema bus be sniego  :)
Gismeteo - kaka, kad nieko gero nerodo schmoll.gif

A pablūdot.. Antra žiema be sniego ????? taigis visiška sausra kitąmet. Baikit , drieižukai!!!!!!! Rugsėjį- tiek to dovanoju.. bet visi kit mėnesiai- šlapi- kitaip bus blogai.
Atsakyti
Na, gerai, sniego galima, dėl šviesos, bet griežtai žiemą - ne spalį ir ne kovą ar balandį biggrin.gif

Padovanojau Trupinėlį - Pedras vaikšto ir rypuoja - kviečia, o nieks neina... Naujokė voveraitė biškį Bižū būdo, princesiškai nežaidžia su Pedru rolleyes.gif Bet jau užėmė mezginių krepšį.
Bet Trupinėlis iškeliavo į gražią šeimą, nors man jo irgi biškiuką ilgu - nepilnos dvi savaitės, o taip įstrigo mazgius wub.gif

na, o aš - dirbt - Weronica kaip "į vandenį žiūrėjo" doh.gif ir vaikui torto gamint - ryt jau visai dičkė atsibus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 08 31, 17:13)
Na, gerai, sniego galima, dėl šviesos, bet griežtai žiemą - ne spalį ir ne kovą ar balandį  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif labai pritariu, norėtųsi, kad vasara būtų vasarą o žiema su žiemos pabaiga ir pasibaigtų smile.gif
Vilkra - biggrin.gif biggrin.gif čielą rugsėji išsiprašėm bigsmile.gif ryt žada 30 laipsnių šilumos, o gi sakoma gera pradžia - pusė darbo biggrin.gif
Erendira - ryt pas jumi šventė didelė bigsmile.gif gal ir mums torto gabaliukas nuskils rolleyes.gif
Teta Erendira, gal ir man torto gabalėlį įdėtum? ax.gif Mamka visai vakarienės neduoda doh.gif
user posted image
Na ir kiti seniai berodyti:
Mauras, nutvertas visai ne imperatoriškoj pozoj besiilsintis smile.gif
user posted image
Mikutė blizga ant sofos
user posted image
praeitos savaitės mašinos keleivis - dieną prieš tai mašina sode atvirais langais stovėjo, o kitą dieną per pietus važiavau į parduotuvę, pasistačiau aikštelėje mašiną, žvilgt į šoną - ogi įsitaisęs nekviestas keleivis blink.gif matyt prasmuko sode į mašiną, nusinarpliojo voratinklį ir laukia musės, o musiukų tai nėr. Žodžiu pravalas doh.gif Pirma mintis buvo tuoj pat ištrenkti iš mašinos, ale gaila pasidarė ant asfalto ištrenkti. Apsipirkau ir atgal darban lekiu, lango toje pusėje neatidariau, kad netyčia lauk neištruktų mano keleivio, žodžiu važiuojam abudu. Darbe turim uždarą kiemą su pievo gabalu ir medžiais. Parvažiau, iškrapščiau ir įkėliau medin smile.gif Pasivažinėjo voras po Vilnių smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 08 31, 19:53)
:
Teta Erendira, gal ir man torto gabalėlį įdėtum?  ax.gif  Mamka visai vakarienės neduoda  doh.gif

Teta Erendira, prašom Grikiui įdėti torto, o man, prašyčiau grietinėlės...

user posted image

Voro nuotykiai wub.gif Aš vieną kartą bitę iš troleibuso išsinešiau. Aplinkinių reakcija buvo- švelniai nustebę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 31 rugpjūčio 2015 - 19:12
O mes tai muse iki Svenceles vezem smile.gif norejau atidaryt langa, ale lijo ir ta muse kitokia kazkokia buvo. Tai nusprendem, tegu pamato Kursiu marias
Atsakyti
Grikiui ir Trišei virtualaus torto ir gritinėlės - visada 4u.gif (tortas kaip tik su gietinėle rolleyes.gif )

Oi, Magnuna, didmoterė tu biggrin.gif Pamatyčiau aš tokio bendrakleivio inžinerinius stebuklus su pačiu inžienieriumi, mesčiau mašiną vidury sankryžos, taip, kad ne jam tektų išsikraustyti doh.gif blink.gif

Torčiukas sulinpintas, konsultantas Pedras nuvargęs ilsisi, mezginių krpešy Voveraitė snaudžia biggrin.gif Keistas toks vaikas - po kelių valandų lyg užmiršta, kad glostymas yra gerai ir krūpčioja kol užžmurkia. Vaikšto iš paskos rėkaudama, nors pilnas bliūdas RC kūdikiškų sausiukų, o Pedrui ir Runciui net seilės nuo jų vaizdo drimba - matyt žmonių maistu šerta... bet šiaip labai graži ir smagi, kai įsižaidžia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 31 rugpjūčio 2015 - 20:25
QUOTE(Erendira @ 2015 08 31, 22:11)
Grikiui ir Trišei virtualaus torto ir gritinėlės - visada  4u.gif  (tortas kaip tik su gietinėle  rolleyes.gif )

Oi, Magnuna, didmoterė tu  biggrin.gif  Pamatyčiau ar tokio bendrakleivio inžinerinius stebuklus, mesčiau mašiną vidury sankryžos, taip, kad ne jam tektų išsikraustyti  doh.gif  blink.gif

Torčiukas sulinpintas, konsultantas Pedras nuvargęs ilsisi, mezginių krpešy Voveraitė snaudžia  biggrin.gif  Keistas toks vaikas - po kelių valandų lyg užmiršta, kad glostymas yra gerai ir krūpčioja kol užžmurkia. Vaikšto iš paskos rėkaudama, nors pilnas bliūdas RC kūdikiškų sausiukų, o Pedrui ir Runciui net seilės nuo jų vaizdo drimba - matyt žmonių maistu šerta... bet šiaip labai graži ir smagi, kai įsižaidžia  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Erendiriuk, negailek Trupiniuko, juk i geras rankas wub.gif Viskas tam vaikui bus gerai mirksiukas.gif

O ko Pedras su Runceliu nesusikoperuoja, a? Vis jiem jaunima ugdyt ir zaidint, tegu vyrukai tarpe saves pazaidzia, ka manai? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Weronica @ 2015 08 31, 16:52)
Gismeteo tai nieko gero nerodo.

O cia tas nieko gero tai kaip? Vejuota ir dregna pagal Vetra, ar silta ir sausa pagal Magnuciuka? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Erendira - biggrin.gif biggrin.gif mano baubas - tarakonai. jeigu pamatyčiau tarakoną naglai nuo mašinos panelės į mane spoksantį, kaži kaip čia būtų unsure.gif
Kai mamka glosto katinėlį - tas yr laba gera biggrin.gif
user posted image
Na dar labai smagu į mamkos dekutį įsirausus pagulėti rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Jackau Grikainis wub.gif wub.gif wub.gif Sakyciau Grikiska sypsena thumbup.gif
Ir aisku, kur rasi geriau jei ne pas mamka dekutyje thumbup.gif
Atsakyti
Jetau,kokia Grikiška šypsena šildanti wub.gif wub.gif wub.gif

Vilkra ,panašu ,kad aš jumi su Lape į kompanija paišausi ,gviazda patapsiu blush2.gif blush2.gif Net baisu sakyt....matot,organizuojam mes čia su draugute grupės susitikimą po trisdešimties metų ir kadangi nerandam penkių merginų ,tai sugalvojom parašyt Nacionalinei paieškų tarnybai laišką prieš tris savaites,kad pradžoj laidos paskaitytų skelbimą ir viskas..Anie tylėjo,nei bū nei mee,galvojom ,kad gal laiškas nenuėjo,ar nevertas dėmesio pasirodė,jau norėjau vėl rašyt ir paklaust ar gavo,o šiandien paskambino redaktorė ir pranešė ,kad atvažioja filmuot ketvirtadienį,nes aniem mūsų istorija labai jau įdomi pasirodė...Va tau boba ir devintinės...Ale gi, gyvenime viską išbandyt reikia,tikriausiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaži kaip reiks iš darbo išsiprašyt.....pasirodo ,kad surado tas mergikes mūsų,ale nesako jei ,visas ar ne visas doh.gif ,jei surado visas ,tai būsim visas ale vienos suradusios,žodžiu, gerų įspūdžiu bus ilgam,nes labai jau šauni buvo mūsų grupė wub.gif
Atsakyti