Gismeteo tai nieko gero nerodo.
Šponkiuk - šiltas, šiltas
po tokiu birzelio ir liepos mes nusipelnom šilto ne tik rugsejo bet spalio su lapkričiu
dar girdėjau kad žiema bus be sniego 
Gismeteo - kaka, kad nieko gero nerodo

QUOTE(Magnuna @ 2015 08 31, 15:52)
Šponkiuk - šiltas, šiltas
po tokiu birzelio ir liepos mes nusipelnom šilto ne tik rugsejo bet spalio su lapkričiu
dar girdėjau kad žiema bus be sniego :)

A pablūdot.. Antra žiema be sniego ????? taigis visiška sausra kitąmet. Baikit , drieižukai!!!!!!! Rugsėjį- tiek to dovanoju.. bet visi kit mėnesiai- šlapi- kitaip bus blogai.
Na, gerai, sniego galima, dėl šviesos, bet griežtai žiemą - ne spalį ir ne kovą ar balandį
Padovanojau Trupinėlį - Pedras vaikšto ir rypuoja - kviečia, o nieks neina... Naujokė voveraitė biškį Bižū būdo, princesiškai nežaidžia su Pedru
Bet jau užėmė mezginių krepšį.
Bet Trupinėlis iškeliavo į gražią šeimą, nors man jo irgi biškiuką ilgu - nepilnos dvi savaitės, o taip įstrigo mazgius
na, o aš - dirbt - Weronica kaip "į vandenį žiūrėjo"
ir vaikui torto gamint - ryt jau visai dičkė atsibus

Padovanojau Trupinėlį - Pedras vaikšto ir rypuoja - kviečia, o nieks neina... Naujokė voveraitė biškį Bižū būdo, princesiškai nežaidžia su Pedru

Bet Trupinėlis iškeliavo į gražią šeimą, nors man jo irgi biškiuką ilgu - nepilnos dvi savaitės, o taip įstrigo mazgius

na, o aš - dirbt - Weronica kaip "į vandenį žiūrėjo"

QUOTE(Erendira @ 2015 08 31, 17:13)
Na, gerai, sniego galima, dėl šviesos, bet griežtai žiemą - ne spalį ir ne kovą ar balandį

Vilkra -

Erendira - ryt pas jumi šventė didelė

Teta Erendira, gal ir man torto gabalėlį įdėtum?

Na ir kiti seniai berodyti:
Mauras, nutvertas visai ne imperatoriškoj pozoj besiilsintis

Mikutė blizga ant sofos

praeitos savaitės mašinos keleivis - dieną prieš tai mašina sode atvirais langais stovėjo, o kitą dieną per pietus važiavau į parduotuvę, pasistačiau aikštelėje mašiną, žvilgt į šoną - ogi įsitaisęs nekviestas keleivis

QUOTE(Magnuna @ 2015 08 31, 19:53)
Teta Erendira, prašom Grikiui įdėti torto, o man, prašyčiau grietinėlės...

Voro nuotykiai

O mes tai muse iki Svenceles vezem
norejau atidaryt langa, ale lijo ir ta muse kitokia kazkokia buvo. Tai nusprendem, tegu pamato Kursiu marias

Grikiui ir Trišei virtualaus torto ir gritinėlės - visada
(tortas kaip tik su gietinėle
)
Oi, Magnuna, didmoterė tu
Pamatyčiau aš tokio bendrakleivio inžinerinius stebuklus su pačiu inžienieriumi, mesčiau mašiną vidury sankryžos, taip, kad ne jam tektų išsikraustyti
Torčiukas sulinpintas, konsultantas Pedras nuvargęs ilsisi, mezginių krpešy Voveraitė snaudžia
Keistas toks vaikas - po kelių valandų lyg užmiršta, kad glostymas yra gerai ir krūpčioja kol užžmurkia. Vaikšto iš paskos rėkaudama, nors pilnas bliūdas RC kūdikiškų sausiukų, o Pedrui ir Runciui net seilės nuo jų vaizdo drimba - matyt žmonių maistu šerta... bet šiaip labai graži ir smagi, kai įsižaidžia

Torčiukas sulinpintas, konsultantas Pedras nuvargęs ilsisi, mezginių krpešy Voveraitė snaudžia

QUOTE(Erendira @ 2015 08 31, 22:11)
Grikiui ir Trišei virtualaus torto ir gritinėlės - visada
(tortas kaip tik su gietinėle
)
Pamatyčiau ar tokio bendrakleivio inžinerinius stebuklus, mesčiau mašiną vidury sankryžos, taip, kad ne jam tektų išsikraustyti
Keistas toks vaikas - po kelių valandų lyg užmiršta, kad glostymas yra gerai ir krūpčioja kol užžmurkia. Vaikšto iš paskos rėkaudama, nors pilnas bliūdas RC kūdikiškų sausiukų, o Pedrui ir Runciui net seilės nuo jų vaizdo drimba - matyt žmonių maistu šerta... bet šiaip labai graži ir smagi, kai įsižaidžia 

Erendiriuk, negailek Trupiniuko, juk i geras rankas

O ko Pedras su Runceliu nesusikoperuoja, a? Vis jiem jaunima ugdyt ir zaidint, tegu vyrukai tarpe saves pazaidzia, ka manai?

Papildyta:
QUOTE(Weronica @ 2015 08 31, 16:52)
Gismeteo tai nieko gero nerodo.
O cia tas nieko gero tai kaip? Vejuota ir dregna pagal Vetra, ar silta ir sausa pagal Magnuciuka?

Jetau,kokia Grikiška šypsena šildanti
Vilkra ,panašu ,kad aš jumi su Lape į kompanija paišausi ,gviazda patapsiu
Net baisu sakyt....matot,organizuojam mes čia su draugute grupės susitikimą po trisdešimties metų ir kadangi nerandam penkių merginų ,tai sugalvojom parašyt Nacionalinei paieškų tarnybai laišką prieš tris savaites,kad pradžoj laidos paskaitytų skelbimą ir viskas..Anie tylėjo,nei bū nei mee,galvojom ,kad gal laiškas nenuėjo,ar nevertas dėmesio pasirodė,jau norėjau vėl rašyt ir paklaust ar gavo,o šiandien paskambino redaktorė ir pranešė ,kad atvažioja filmuot ketvirtadienį,nes aniem mūsų istorija labai jau įdomi pasirodė...Va tau boba ir devintinės...Ale gi, gyvenime viską išbandyt reikia,tikriausiai
kaži kaip reiks iš darbo išsiprašyt.....pasirodo ,kad surado tas mergikes mūsų,ale nesako jei ,visas ar ne visas
,jei surado visas ,tai būsim visas ale vienos suradusios,žodžiu, gerų įspūdžiu bus ilgam,nes labai jau šauni buvo mūsų grupė

Vilkra ,panašu ,kad aš jumi su Lape į kompanija paišausi ,gviazda patapsiu