Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

mirciau vora masinoj radusi unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2015 08 31, 23:09)
mirciau vora masinoj radusi  unsure.gif  blush2.gif

Nemirtum, jie laime nesa (na tiesa, ir voratinklius)...O kai kuriems zodiako zenklams kaip stai antai skorpionams, voras dar ir talismanas. Pafotkysiu, koks pas mano dukriuka voras...Zaislinis ant sienos. Ispudingai atrodo. Ania Magnuciuk mirksiukas.gif tongue.gif angel_not.gif
Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2015 08 31, 23:07)
Jetau,kokia Grikiška šypsena šildanti wub.gif  wub.gif  wub.gif

Vilkra ,panašu ,kad aš jumi su Lape į kompanija paišausi ,gviazda patapsiu blush2.gif  blush2.gif Net baisu sakyt....matot,organizuojam mes čia su draugute  grupės susitikimą po trisdešimties metų ir kadangi nerandam penkių merginų ,tai sugalvojom parašyt Nacionalinei paieškų tarnybai laišką prieš tris savaites,kad pradžoj laidos paskaitytų skelbimą ir viskas..Anie tylėjo,nei bū nei mee,galvojom ,kad gal laiškas nenuėjo,ar nevertas dėmesio pasirodė,jau norėjau vėl rašyt ir paklaust ar gavo,o šiandien paskambino redaktorė ir pranešė ,kad atvažioja filmuot ketvirtadienį,nes aniem mūsų istorija labai jau įdomi pasirodė...Va tau boba ir devintinės...Ale gi, gyvenime viską išbandyt reikia,tikriausiai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kaži kaip reiks iš darbo išsiprašyt.....pasirodo ,kad surado tas mergikes mūsų,ale nesako jei  ,visas ar ne visas doh.gif ,jei surado visas ,tai būsim visas ale vienos suradusios,žodžiu, gerų įspūdžiu bus ilgam,nes labai jau šauni buvo mūsų grupė wub.gif

Tik buk gerute, pasakyk kada ziuret, noresiu paveiziet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 08 31, 21:15)
Nemirtum, jie laime nesa (na tiesa, ir voratinklius)...O kai kuriems zodiako zenklams kaip stai antai skorpionams, voras dar ir talismanas. Pafotkysiu, koks pas mano dukriuka voras...Zaislinis ant sienos. Ispudingai atrodo. Ania Magnuciuk mirksiukas.gif  tongue.gif 

man fobija. mirt nemirciau, bet kuri laika mikciociau tikrai.
Atsakyti
Vėtra - drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Zundyte - bigsmile.gif tu matai kaip gavosi biggrin.gif lauksim dabar tavo pasakojimo apie filmavimą ir kaip toliau istorija klostysis biggrin.gif
Piku dama - tuomet gautum mašiną su voru mesti lauk ir naują pirkti biggrin.gif arba skubiai į servisą važiuoti, kad meistrai vorą iš mašinos išprašytų biggrin.gif
Atsakyti
vyro prasyciau pradziai biggrin.gif nors mano meistriukai irgi saunus, padetu thumbup.gif

siandien dvyniai idomiai apziurinejo eziuka. su letena pacapijo ir.. pabego kuo toliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 08 31, 23:27)
Piku dama - tuomet gautum mašiną su voru mesti lauk ir naują pirkti  biggrin.gif arba skubiai į servisą važiuoti, kad meistrai vorą iš mašinos išprašytų  biggrin.gif

Tik pasakyk kur mesi...ir vora ir masiniuka prigriebsiu... hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
Ooo Voras yra tikrai labai baisus dalykas, pas mus miegamajam jau tris kart teko MB nuo palubės vorą graibyt, išmeta lauke, o po poros dienų toks pats voras, toj pačioj vietoj tupi...brrrr.

Pridaviau vaiką daržan, visas aukštas skambėjo nuo dūdų...nes verkė absoliučiai VISI doh.gif užuojauta auklėtojai ir šeimininkutei...

Ir dar... Kaune pila lietus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 01 rugsėjo 2015 - 07:50
Labas lietingas rudens rytas unsure.gif

Weronica
, užtat aš ir laikysiu dar vaikus namie bent iki rugsėjo vidurio, kol darže verkimai aprims blush2.gif Nes mano dukriukui ir taip jau žodis "darželis" siaubą kelia, tai jeigu dar girdės, kaip kiti vaikai rauda, tai išvis...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Sveikinu su pirma rudenėlio diena 4u.gif Mamas,kurios turi mokinius su mokslo metų pradžia 4u.gif
Pas mus nelyja nors lietaus labai reikia.Galėjo šiandien ir nelyti.
Bėda su tais darželiais, skauda širdį kai reikia verkiančius mažylius palikti.
Jei išsipildys prognozės tai bus geras mėnuo tokioms kaip aš kurios nemėgsta karščio, o driežiukams teks laukti kitos vasaros 4u.gif

Nikita suprato kad mama neatsisakys gėlių ir su tuo susitaikė. Dar kartais žaisdama kabina, bet jau draugauja smile.gif

user posted image

Papildyta:
Tiesa, Zundyte kai sužinosi kada rodys laidą tai būtinai informuok bus įdomu pažiūrėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 01 rugsėjo 2015 - 08:18
Zundyte- pasigirk, kada rodys..

QUOTE(Weronica @ 2015 09 01, 08:46)

Pridaviau vaiką daržan, visas aukštas skambėjo nuo dūdų...nes verkė absoliučiai VISI doh.gif užuojauta auklėtojai ir šeimininkutei...

Keista- pridaviau savo panelytę darželin- nei vienos dūdelės nesigirdėjo g.gif Nusinešėm sausainių ir sulčių poką. Bus balius grupėj.
vacation4.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
user posted image

Bliuskytė labai miela 4u.gif ir geras darbas kartu gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Grikis vis apvalyn apvalyn biggrin.gif Ar nepakils kurią dieną kaip balionėlis? tongue.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti