Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija, nerimo sutrikimai

Pzdc. Night įkas. Neturiu ką pasakyt daugiau.
Atsakyti
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 08 26, 22:03)
gal kartais pazistate seimu/zmoniu, kuriems praverstu pagalba drabuziais (moteriski ir mergaitiski nuo 0 iki 6-7m)? turiu daug, ne pirmas mados klyksmas, bet tvarkingi, svarus. dar galeciau padeti buitiniais rakandais kokiais (indais gal), zaislu...
sakes, kokia as buvau kaupike doh.gif , dabar labai noriu visko atsikratyti

pabandyk fb grupe https://www.facebook...ls/?fref=ts,ten jos surenka parama ir isdalina kam labiausiai reikia.

kuri praset knygu apie vaikus?radau kelias pdf formatu ir viena epub,galiu atsiust i meila.

ryt busiu mieste ir skambinsiu del to darbo,palinkekit sekmes.
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2015 08 27, 00:18)
pabandyk fb grupe https://www.facebook...ls/?fref=ts,ten jos surenka parama ir isdalina kam labiausiai reikia.

kuri praset knygu apie vaikus?radau kelias pdf formatu ir viena epub,galiu atsiust i meila.

Sėkmės, Mėja.

Nepranešiau Jums labai svarbios žinios. Man lengvai, bet skauda lašinius nuo šokinėjimo. Bet kažkodėl tik 1 kojos. Arba lašiniai asimetriški, arba viena koja labiau šokinėju. Manau, tai turėtų pranešti per žinias.

Beje, jei ką. Čia yra mane mačiusių gyvai. Ne visiems atsiskleidžiau visame gražume. Gal skaitėt vakar, kažkas grasina psichuškės medikams. Žada juos iššaudyti. Tai jei ką, galiu prisiekti kuo tik norit, kad ten ne aš (nekrikščioniška prisiekinėti, bet nžn., kaip kitaip galėčiau įrodyt).
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 08 26, 23:34)
<...>Caritas<...>
Ir dar. Kai lankydavaus psichuškėj - ten bobos prisirinkdavo tų daiktų ir bandydavo prekiauti. Na, bet bent man nuo to neskauda. Galų gale, jos pačios, jei ir ne pačios vargingiausios, tai tikrai ne turtuolės, o dažnai ir neįgalios, tai gal tokiu būdu ir prisiduria.

Tai tokia idėja, gal tau bus priimtina. O jei deimantų turi, tai duok man. Aš, vargšė, laukiu pagalbos.  unsure.gif

deimantu....deja.
caritas atsisake zinok, ir vilniuj siuliau atvezt ir net i gimtine vezt - visi visko apteke, kaip supratau... g.gif
o prekiaut teko, dukros mazais rubeliais, kai darbo neturejau ir laiko apsciai, ir pinigai neplese kisenes.

QUOTE(kliomba @ 2015 08 26, 23:39)
Apie vaikus neismanau. Bet turbut ir cia, kaip visame kame, netikiu kad imanoma kokia nors kontrole, t.y. teisingai pagal plana viska padaryt. Stengtis gali, bet susidelios taip kaip lemta, ir nieko cia nepadarysi.

beda tik ta, kad kiekvienam planas individualus ir niekur neparasytas smile.gif

QUOTE(kliomba @ 2015 08 26, 23:56)
Man tai toks jausmas, kad tik visiškas dugnas ir nuprotėjimas gali taip stuktelt, kad pradedi kažką keist ar bent savaime smegenyse kažkas keičiasi. O kitaip tai toks kapanojimasis tuda siuda. Nemoku paaiškint.

Faina jūsų idėja susitikt. Seniai turbūt depresikių meetų nebuvo. Pamenu kaip gera man jie būdavo.
Bet jau dabar nebeisiu. Bijau Night smile.gif)

nu o kas kitas gali paskatinti keistis ,jei ne nebepakeliama esama situacija ? zmogus matyt toks padaras, kad dazna pokyciai, nezinomybe gasdina labiau nei esami nepatogumai.
nezinau, ar buvau/esu dugne (manau, buna ir gilesniu dugnu), bet keistis padariau sprendima.

Night tikrai nesikandzioja. visai smagi tokia, kaip psiche smile.gif))

QUOTE(meja82meja @ 2015 08 27, 00:18)

dekui uz nuoroda.
nepamenu, ar prasiau, bet prasau dabar, parasysiu email i az.

QUOTE(Night13 @ 2015 08 27, 00:25)
Nepranešiau Jums labai svarbios žinios. Man lengvai, bet skauda lašinius nuo šokinėjimo. Bet kažkodėl tik 1 kojos. Arba lašiniai asimetriški, arba viena koja labiau šokinėju. Manau, tai turėtų pranešti per žinias.

o kur skauda? gal ne lasini, o sanari, tada nesidziauk per daug. (kaip miela is mano puses laugh.gif )
Atsakyti
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 08 27, 00:26)
.

dekui uz nuoroda.
o kur skauda? gal ne lasini, o sanari, tada nesidziauk per daug. (kaip miela is mano puses laugh.gif )

Pritariu del Night wink.gif

Parasyk man emeila-atsiusiu vakare kai grysiu namo.

Atsakyti
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 08 27, 01:26)
-caritas atsisake zinok, ir vilniuj siuliau atvezt ir net i gimtine vezt - visi visko apteke, kaip supratau...  g.gif
--o kur skauda? gal ne lasini, o sanari, tada nesidziauk per daug. (kaip miela is mano puses laugh.gif )

-Oho. Tai gal kažkuriuo metu aptekę rūbais, kad būna, tai įsivaizduoju, bet nemniau, kad ir kitais daiktais. g.gif
--Nu kad akivaizdžiai lašinį skaudėjo. tongue.gif Dar ne tokia sena, kad sąnariai būtų. tongue.gif Šiandien jau nieko neskauda. Ryte jau truputį pašokinėjau. Nors žinau, kad ateis didesnis nerimas ir visa tai taps dar bprasmiškiau. Bet kol įstengiu, tol vaidinsiu bombą.
Atsakyti
deimantu....deja.
caritas atsisake zinok, ir vilniuj siuliau atvezt ir net i gimtine vezt - visi visko apteke, kaip supratau...  g.gif
o prekiaut teko, dukros mazais rubeliais, kai darbo neturejau ir laiko apsciai, ir pinigai neplese kisenes.
beda tik ta, kad kiekvienam planas individualus ir niekur neparasytas smile.gif
nu o kas kitas gali paskatinti keistis ,jei ne nebepakeliama esama situacija ? zmogus matyt toks padaras, kad dazna pokyciai, nezinomybe gasdina labiau nei esami nepatogumai.
nezinau, ar buvau/esu dugne (manau, buna ir gilesniu dugnu), bet keistis padariau sprendima.

dekui uz nuoroda.

Galva,toli ieskot nereikia,man dukrai rubu reikia,mes tik su atiduodamais ir gyvename.
Del vaiku nesutinku- mano suknisti nervai,psichinis nesta ilumas,etc daro didele zala,todel isties pasikeisti sunku,reiki didziuliu pastangu kitaip elgtis,kitaip reaguoti i situacijas.sudetinga mano istorija,ne tai,kad depresija tiesiogir traumos is vaikystes.viskas vyko ilgai.tragiskai r dar kvepuoja i nugara.tik 5 metai praejo po 10 metu trukusio pragaro ir man tapti normaliai jau nera sansu.galiu tik stengtis palaikyt save.nesmukti.
Atsakyti
QUOTE(Septynstygė @ 2015 08 27, 09:01)
Galva,toli ieskot nereikia,man dukrai rubu reikia,mes tik su atiduodamais ir gyvename.
Del vaiku nesutinku- mano suknisti nervai,psichinis nesta ilumas,etc daro didele zala,todel isties pasikeisti sunku,reiki didziuliu pastangu kitaip elgtis,kitaip reaguoti i situacijas.sudetinga mano istorija,ne tai,kad depresija tiesiogir traumos is vaikystes.viskas vyko ilgai.tragiskai r dar kvepuoja i nugara.tik 5 metai praejo po 10 metu trukusio pragaro ir man tapti normaliai jau nera sansu.galiu tik stengtis palaikyt save.nesmukti.

Kokio amziaus dukryte? Pas mane nuo 0 iki 7 m rubai. Ju nemazai, kvieciu i svecius uzsukti, issirinkti kas tiktu ir patiktu...

Del kitko, as tikiu, kad viskas imanoma. Net jei tu netiki, as tikiu uz tave smile.gif tik ieskok keliu ir butinai rasi isejima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 08 26, 23:25)
Sėkmės, Mėja.

Beje, jei ką. Čia yra mane mačiusių gyvai. Ne visiems atsiskleidžiau visame gražume. Gal skaitėt vakar, kažkas grasina psichuškės medikams. Žada juos iššaudyti. Tai jei ką, galiu prisiekti kuo tik norit, kad ten ne aš (nekrikščioniška prisiekinėti, bet nžn., kaip kitaip galėčiau įrodyt).

o gal ir tu ka mes cia galim žinoti..ryt pilnatis psihu daugeja :-D
Ka tu tai narej padarej,kad bijo taves
:-D tavo grubi kalbėsena neigiamai veikia tavo įvaizdi metas susirupynti.
Atsakyti

Žinau, gi pažįstu kažkiek. Nieko prieš ją neturiu, žmogus kaip žmogus smile.gif Tik manęs nemėgsta, tai man būtų atmosfera nesmagi. Nenorėčiau užknisti savo "pilkumu" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 08 27, 11:45)

Mėja, aš prašiau vakare pašta parašysiu :-) busiu dekinga :-*
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 08 27, 12:45)

ne ne. as uz Night, man ji patinka tokia, kokia yra smile.gif

QUOTE(kliomba @ 2015 08 27, 12:47)
Žinau, gi pažįstu kažkiek. Nieko prieš ją neturiu, žmogus kaip žmogus smile.gif Tik manęs nemėgsta, tai man būtų atmosfera nesmagi. Nenorėčiau užknisti savo "pilkumu" smile.gif

kodel ji taves nemegsta? ir ar tikrai, gal tau tik taip atrodo?
Atsakyti