QUOTE(kliomba @ 2015 08 27, 12:47)
Žinau, gi pažįstu kažkiek. Nieko prieš ją neturiu, žmogus kaip žmogus

Tik manęs nemėgsta, tai man būtų atmosfera nesmagi. Nenorėčiau užknisti savo "pilkumu"
Manęs "pilkumas" neužknisa, čia jau tavo išvada. Iš tikro nei aš tavęs, nei tu manęs artimai nepažįstam. Atsiprašiau, nemaniau, kad tau bus taip įžeidu - to tikrai nesiekiau. Tebuvo pastebėjimas iš kiek matėmės. Forume kitas reikalas, nei gyvai, nes gyvai tu tyli. O rašant išryškėja nuomonių kardinaliai priešingi skirtumai, ar kas ten - aš jau tiksliai nei nepamenu tiesą sakant, nes brūkšteli retai. Manau, kad nei Bučkis, nei Galva neįsivaizduoja kas tu, nei kame čia "santykio" su manim šaknys.
Visų pirma, esu tokia pati psichė, su kai ne kuriom čia palyginus, gal net didesnė, tai aš tiek pat mytui galiu supasuot, kaip ir bet kuri kita.
Visų antra, niekas tau nedraudžia eiti, ir aš tikrai negalvoju tiek ten apie tave, kiek tu gal galvoji, kad galiu pagalvot, ar tuolab, pasakyt. Kaip žinia, kiekvienas sau pats svarbiausias, deja.
QUOTE(GalvaPoSmėliu @ 2015 08 27, 13:39)
ne ne. as uz Night, man ji patinka tokia, kokia yra

kodel ji taves nemegsta? ir ar tikrai, gal tau tik taip atrodo?
Ačiū. Moku aš kartais būt bjaurybe, moku. Kartais nepagalvojus tėškiu į akis tiesiai kas ant paskutinio smegenies likusios vingio ir, būna, žmogus įsiskaudina. Nors taip būna gal ir retai ir šiaip, kiek žinau, kai bendrauju akis į akį, žmonės mane laiko ganėtinai draugiška persona. Žmonės man nuoširdžiai rūpi. Bet, žinoma, būna, kad ir užknisa, kas, turbūt, gan žmogiška.
Dėl Kliombos, tai dabar aš jos nei mėgstu, nei nemėgstu, juk nebendrauju. Seniau, kai dažniau rašydavo tai taip, man, didžiai, svarbiausiai čia poniai, tikrai nuoširdžiai daug kas atrodydavo priešingai, nei ji rašydavo. O dar buvo buvę, kad parašiau kažką tokio, kad ji "pilka - tarsi nematoma". Tiksliai nepamenu, gal ten kaip nors grubiau išsireiškiau, nes Kliombą tai įskaudino. Pamenu, kad tai rašiau prisiminus ne vieną mytą, kai ji gyvai tylėdavo - nors matėmės gal kokius 3k., o 2 iš jų, berods, ir aš pati nebuvau labai jau komunikabili. Kartą išvis nesupratau kur ir kodėl papuoliau. Bet, kai mačiau ją, berods, pirmąkart, sėdėjo šalia manęs tyliai, aš net pamiršdavau, kad šalia kažkas sėdi. Ir taip netikėtai kreipės į mane, bandydama komunikuot, aš iš netikėtumo vos ne pašokau į orą nuo kėdės.
Kad mes ne viena kitai, kad gal labai skirtingi žmonės, tai tiesa. Tiesa ir tai, kad mane, ramią personą, savo pasisakymais sugebėdavo pasiutinti (nors neabejoju, kad pati gal daug daugiau žmonių siutinu, nes vemiu ir vemiu, rašinėju ir rašinėju). Bet, kaip sako, laimei, kartu gyvent nereikia.
QUOTE(meja82meja @ 2015 08 27, 15:31)
Del farbo personalo vadove paskambins kt savaite nes direktorius atostogauja.tai gal priims
Sveikinu bent su vilties blyksniu.
Žinokit šūduva. Raminamuosius geriu jau periodiškai ryte, ir vakare. Kitaip visai, nei nžn., kaip išsireikšt. Bet tų 2k., kad jausčiaus žmogum, mažai.

Nerimas visada su manim. Gal dabar nėra duobių duobė, bet jis nuolat mane gniuždo.