QUOTE(deraramos @ 2015 08 27, 18:36)
Jau įsivaizduoju tą situaciją, nors nei vienam meete nebuvau. Bet įtariu taip: tu jai patikai ir/arba bent jau tuo metu buvai alfa patelė grupėj, todėl ji siekė su tavim užmegzti kontaktą, maždaug, 'aš tau pritariu', 'aš irgi čia', 'noriu būti grupėje'. Visiškai suprantu kliombą, nes pati esu intravertė. Mane užgožia aktyvesni žmonės, bet visada noriu būti 'viena iš jų' ir jau įpratau dirbtinai primesti, kad tokia esu, užsidėti kaukę. Prisvaičiojau čia dabar, atsiprašau, jei nusišnekėjau.
Graziai aprasei. Jo, kazkiek teisybes yra, bet gal ne viskas. As is tikruju rami, retai daug kalbu. Bet ir tingiu pataikaut, jei man neidomu, net nelendu. Ir zinau kad piktoka atrodau.
Is tikruju dabar seniai viskas dzin, nutolau nuo sito forumo ir situ reikalu, gal ir i sveikata. Bet tada pries kazkiek metu cia labai artimos visos buvom, ir man taip svarbu atrode, nes buvo galvoj tokia shyza kad daugiau nelabai kur buvo slietis. Ir lyg atrode toks nebylus susitarimas, kad kiekviena priimama ir svarbi, kokia ten bebutu, garsi ar tyli, nes visos gi savaip psiches. Nezinau ko ten su night biolaukai nesutapo. Is pradziu net nepastebedavau, paskui tik cia gincytis emem. Alfa patele ji nebuvo:) man irgi atrodydavo kad ji tyli:) gal todel ir pakalbinau, nepamenu. Juokinga kad isgasdinau:)) o paskutinis susitikimas man buvo siek tiek sunkokas, nes va taip ejau nusiteikus neimt i galva. Bet taip ir gavosi kad visos tarpusavy snekejomes, o su night buvo ignoras. Tai kvailai kazkaip. Tik del to sakau kad nenoreciau pakartot situacijos.
Man bendravimas viena is didziausiu priezasciu, kelianciu problemas. Kartais reikia palaikymo, tada prasilauziu. Buvo cia kitu pateliu, kurios tame padejo:)
Bet kartais atkalu vos ne pirmu smuiku. Siandien drauge istekinau. Atkalbejau baliuke keliom kalbom, daugiau uz kitus. Nezinau kas itakoja, gal aplinka.
Aisku, as linkus save menkint. Pamirstu kad buna gyvenime zmoniu, kurie ir mane megsta, ir net sako kad labai. Bet mano durna psichika atsijoja tik neigiama, ir uzsiciklina ant to:(