
QUOTE(Gretuliukas @ 2007 10 18, 20:53)
Dažniausiai būna prie prieskonių sveriamų

Sveikos,
Gal kuri žinote kur Kaune galima pigiausiai nusipirkti fasuotų prieskonių?
Papildyta:
Siaip maciau supakuotu, tai net Senukuose
Gal kuri žinote kur Kaune galima pigiausiai nusipirkti fasuotų prieskonių?
Papildyta:
QUOTE(Gretuliukas @ 2007 10 18, 19:53)
Siaip maciau supakuotu, tai net Senukuose

QUOTE(Erikita @ 2007 11 12, 13:24)
Sveikos,
Gal kuri žinote kur Kaune galima pigiausiai nusipirkti fasuotų prieskonių?
Papildyta:
Siaip maciau supakuotu, tai net Senukuose
Gal kuri žinote kur Kaune galima pigiausiai nusipirkti fasuotų prieskonių?
Papildyta:
Siaip maciau supakuotu, tai net Senukuose

Manau,kiekvienoj parduotuvėj yra pagal kišenę,šiaip manau geriau svseriamus pirkt.o dėl cinamono lazdelių,tai senukuose dekoratyvinės

QUOTE(Erikita @ 2007 11 12, 11:24)
Sveikos,
Gal kuri žinote kur Kaune galima pigiausiai nusipirkti fasuotų prieskonių?
Gal kuri žinote kur Kaune galima pigiausiai nusipirkti fasuotų prieskonių?
Aš kiek pirkau, tai pigiausiai buvo Urmo bazėje, Vakarų rampoje. Tik nepamenu tiksliai kuriuose sandėliuose, nes yra keletas vietų. Skyriukai nedideli, juose prekiaujama džiovintais vaisiais ir prieskoniais. Prieskoniai fasuoti, mažesnį kiekiai, didesni...
Kur klaipedoj galeciau rasti vaniles ir cinamono lazdeliu?


O su kuo darysi kuskusą. Tai stambūs manai, į kuriuos gali dėti tuos priekonius, kurie tau patinka.
QUOTE(tavi @ 2007 11 30, 12:35)
O su kuo darysi kuskusą. Tai stambūs manai, į kuriuos gali dėti tuos priekonius, kurie tau patinka.
Tai vat tame ir reikalas, kad dažnai eksperimentuoju ir dedu į patiekalus įvairiausius prieskonius.
o aš norėčiau žinoti kokius prieskonius deda į kuskusą ten kur jis populiarus. Na, kaip nors tradiciškai kad būtų

QUOTE(tarijo @ 2007 11 30, 22:17)
o aš norėčiau žinoti kokius prieskonius deda į kuskusą ten kur jis populiarus. Na, kaip nors tradiciškai kad būtų 

Viena itale, keleta metu gyvenusi Afrikoje, mane moke, jog gaminant kuskusa pirmiausia puode, slakelyje aliejaus, reikia pakepinti susmulkinto cesnako, ciberzoles ir malto cinamono. Paskui jau deti vistiena, darzoves ir butinai - virtus/konservuotus avinzirnius. Savo ruoztu - druska ir pipirus. Atskirai gamindavo kuskuso kruopas "ant vandens" su trupuciu sviesto, ant ju pildavo visa ta paruosta, prieskuoniuota troskini. Labai specifinis skonis ir kvapas, bet man asmeniskai skanu.
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2007 11 26, 21:21)
Rimi

QUOTE(tarijo @ 2007 11 30, 21:17)
o aš norėčiau žinoti kokius prieskonius deda į kuskusą ten kur jis populiarus. Na, kaip nors tradiciškai kad būtų 




