Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų džiaugsmai ir rūpesčiai :)

QUOTE(RositaK @ 2015 09 01, 09:33)
Žinau, kad mamytės šiam reikalui naudoja tą didelį pripučiamą ortopedinį kamuolį, beto jis labai gerai mankštytėm vėliau ir leliukui, ir mamytei 4u.gif

Vis užsuku pas jus paskaitinėti ir semtis patirties blush2.gif  wub.gif

Bet ant kamuolio atsiremt neiseis biggrin.gif O foteli cia del relaxo pirkciau ne del sporto. Su 2 ir taip prisisportuoji pakankamai biggrin.gif

As ir uzsukdavau visad pasiskaitinet ir 'i ateiti' pazvelgt drinks_cheers.gif

Gal jauti jau kokius krebzdesiukus pas save?? bigsmile.gif
Atsakyti
aš ir labai norėjau supamo krėslo, bet taip ir neišsipildė noras smile.gif

D.C. šian irgi rugsėjo 1, darželinukas, naujoj grupėj, tai kaip nupūtė prie naujų žaislų biggrin.gif žiūrėsim, kaip po savaitės bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2015 08 22, 17:23)
Kazin kaip PIKTUTEI sekasi?

Sveikos! bigsmile.gif Prisipažinsiu, daug neskaičiau, nėra tiek laiko, bet kartas nuo karto prisijungiu prie jūsų 4u.gif

Kol kas mes laikomės labai gerai bigsmile.gif Aš vis dar viena visus juos prižiūriu, užiminėju, tėvelis prisijungia vakarais ir padeda ax.gif O šiaip geručiai jie, aš vis dar ir maudausi ir kavą geriu ir pavalgau būdama viena, nesiskundžiu biggrin.gif Ir viena juos išsitempiu į lauką. Tiesa, sunkiausia dalis yra nutempti vėžimą, kojos mano jau mėlynos, nes man ir šiaip mėlynės lengvai atsiranda, o dar kai pora kartu tempiant į kojas gaunu, tai išvis atrodau kaip sumušta biggrin.gif O vaikius jau greit sutampau iškart po maitinimo, kol jie dar mieguisti, sotūs ir patenkinti biggrin.gif Susidariau šiokį tokį ritmą, kad vaikščioti tik po 13h maitinimo, tai jie visą laiką parpia.

Mano panelė ir vienas berniukas mane jau kelios dienos gan dažnai apdovanoja šypsenom... wub.gif galima išsilyditi wub.gif o mažėlis dar labai nedrąsiai, bet irgi bando jungis į bedančių šypsenėlių draugiją biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 09 01, 10:13)
Sveikos!  bigsmile.gif Prisipažinsiu, daug neskaičiau, nėra tiek laiko, bet kartas nuo karto prisijungiu prie jūsų  4u.gif

Kol kas mes laikomės labai gerai  bigsmile.gif  Aš vis dar viena visus juos prižiūriu, užiminėju, tėvelis prisijungia vakarais ir padeda  ax.gif  O šiaip geručiai jie, aš vis dar ir maudausi ir kavą geriu ir pavalgau būdama viena, nesiskundžiu biggrin.gif

Piktuke, nu tu tikrai tada Supermama thumbup.gif

Su viena drauge nesenai snekejau per skaipa- sedziu kalbam, as arbata geriu. Ji ziuri su nuostaba ir sako- ah, arbata geri? Ji suneli augina, jam jau trys. Sako- as pirma karta arbatos ramiai atsigeriau kai vaikui buvo kokie metai.. As sakau- as kasdien geriu po keli puodelius.. ramiai.. Tada ji sako- turbut taip sutvarkyta, kas turi dvynukus (arba trynukus) tai ir vaikai kitokie duoti, galbut siek tiek ramesni.. Na cia jos tokios isvados buvo. Bet pamenu kaip ji man pasakodavo apie tuos 'neimanomus' dalykus kai maza vaika turi- dusas , karsta kava, miegas.

Viskas tikrai priklauso nuo vaiku. Na ir etapu visokiu buna- tai ramesniu tai veiklesniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 01 rugsėjo 2015 - 10:31
QUOTE(burbuliacija @ 2015 09 01, 10:36)
Bet ant kamuolio atsiremt neiseis biggrin.gif O foteli cia del relaxo pirkciau ne del sporto. Su 2 ir taip prisisportuoji pakankamai biggrin.gif

Ne dėl sporto, o kad patogu stuburui -atsisėdus į kamuolį prisitaiko pagal tavo formas, ir kad vos vos padirbt reik su kūnu, kad pradėtų supti lelių :4u:taip, atsirėmimo nebūtų.
Nežinau, pati nebandžiau, bet sakiau reiks pabandyt pas draugę rolleyes.gif

Spragsėjimus jaučiu, bet dar ne bumsiukus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 01 rugsėjo 2015 - 10:31
QUOTE(RositaK @ 2015 09 01, 10:30)

Spragsėjimus jaučiu, bet dar ne bumsiukus wub.gif

Nu jo, po 'popkornu' ateis ir pilvuko kilnojimasis jau labai greitai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 09 01, 11:27)
Piktuke, nu tu tikrai tada Supermama thumbup.gif

Su viena drauge nesenai snekejau per skaipa- sedziu kalbam, as arbata geriu. Ji ziuri su nuostaba ir sako- ah, arbata geri? Ji suneli augina, jam jau trys. Sako- as pirma karta arbatos ramiai atsigeriau kai vaikui buvo kokie metai.. As sakau- as kasdien geriu po keli puodelius.. ramiai.. Tada ji sako- turbut taip sutvarkyta, kas turi dvynukus (arba trynukus) tai ir vaikai kitokie duoti, galbut siek tiek ramesni.. Na cia jos tokios isvados buvo. Bet pamenu kaip ji man pasakodavo apie tuos 'neimanomus' dalykus kai maza vaika turi- dusas , karsta kava, miegas.

Viskas tikrai priklauso nuo vaiku. Na ir etapu visokiu buna- tai ramesniu tai veiklesniu  4u.gif

lotuliukas.gif gal ir taip biggrin.gif nu mes gi vienu metu su daugiau susitvarkyti turim, tai turi mūsų vaikai ramesni ir geresni būti biggrin.gif

O į tokį titulą nepretenduoju tikrai biggrin.gif būna, kad ir visi trys prieš maitinimą virkauja ir ką, jei niena nuraminti, o esu viena, įjungiu šaltus nervus ir einu ruošti maistuko, o ką darysi, kai žinai, kad toliau jau tik daugiau verkimo smile.gif

tiesa, jei žinot, kas vilniuj parduoda toyota previa duokit žinot, labai ieškom biggrin.gif tada sakėm varysim į latviją papoilsiaut kol dar šilta.

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 09 01, 09:13)
tai normalu, tokie miego ciklai, pagal visas teorijas po tų 45 min vaikas turi išmokti užmigti pats, be supimo, bet aš nebandžiau, irgi vis supdavau ax.gif

siųsk tokius patarėjus kuo toliau mirksiukas.gif reikia džiaugtis, kad vaikai prašo dėmesio, tėvų šilumos, paskui tėvams teks patiems prašyti smile.gif

oi tos teorijos, kur supt negalima, tai man mistika biggrin.gif nu kaip vaiką užmigdyt be supimo g.gif juk nuo amžių vaikus lopšiuose supdavo, o dabar tipo padėk į lovą ir tegu miega. nu nežinau, bet man vakare nėr didesnio kaifo, kaip panešiot nulūžusį vaiką ant savęs - atrodo laikyčiau ir laikyčiau taip wub.gif

tikrai, paskui būsim tik eurų davėjai, tai ko dabar neparodyt dėmesio ax.gif drinks_cheers.gif tuo labiau, kad viena tai su ašarytėm klykauja, nelabai tas spiegimas be priežasties - balso lavinimas.

QUOTE(burbuliacija @ 2015 09 01, 11:27)

nu aš irgi pasiklausau, kaip bemieges naktis su vienu kai kas turi/turėjo, tai man nesuvokiama. o ir dieną va užmigo abi, tai ir kavos išgėriau, ir namus pasitvarkiau, kol močiutė atėjo.

burbuliacija, Edena, o jūsiškiai po tų trumpų dienos miegų bunda ramiai? ar su riksmu? maniškės gan dažnai tik nubunda ir rėkia lyg kažką baisaus susapnavę g.gif išsigandę...

visas su rugsėjo 1-ąja 4u.gif su rudenėliu 4u.gif baigaisi katino dienos visiems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 09 01, 11:04)

burbuliacija, Edena, o jūsiškiai po tų trumpų dienos miegų bunda ramiai? ar su riksmu? maniškės gan dažnai tik nubunda ir rėkia lyg kažką baisaus susapnavę  g.gif  išsigandę...

zinok pas maniske dukryte yra buve tokiu budimu, bet nakti- buna miega ramiai ir nei is sio nei is to pradeda klykti, irgi galvodavau ar cia susapnavo kazka, ar koks dieglys sueme. dabar aprimo kazkaip tokie budimai 4u.gif
Atsakyti
Ojei, Tino, gaila, kad taip tenka "pasikankint". Jų norai su galimybėm nesutampa, tai jaučia neviltį ir va taip išreiškia. Pas mus baisiausias buvo periodas, kai išmoko apsiverst ant pilvo, bet nemokėjo atgal ant nugaros ir nešliaužiojo. Ilgas tas periodas buvo, nes ji taip ir nešliaužė, pradėjo tiesiog ropot. Tai gulėdavo ant pilvo ir klykdavo visą dieną. Miegojo tai labai mažai... Atrodė - išprotėsiu.

Panašu, kad tyrelės baigėsi. Valgo tik peiliu smulkintą maistą. Labiausiai mėgsta tiesiog virtą žuvį, vištieną ar kalakutieną. Šiandien su salotų lapais, vakar su brokoliais. Ir tiesiog košes su bananu ar kokiom uogom. Dar kartais kažkiek sutrintų špinatų su bananu.

Apie vyrus. Mano vyras tikrai manęs nepakeistų. Nes papo neturi, o papas yra pagrindinis poreikis. Bet visada padeda paprašytas. Ir nepaprašytas, jei mato, kad kažką reikia sutvarkyt namie. Savaitgalį pusryčius pagamina. Maistą superka. Ir niekad jokio priekaišto dėl betvarkės ar supaprastėjusių patiekalų. O jis pedantas... Žodžiu, neturiu kuo skųstis. O jis ir dirba labai daug, stengiasi aprūpinti ir didelius vaikus ir mus. Ir gal dar vieną bambyną.

Pasigyriau. Kažin kaip bus? biggrin.gif

O dėl antro vaiko noro, tai nesusiję su jokia kantrybe. Tiesiog tas džiaugsmas, kuris atėjo kartu su Ele yra neišmatuojamas. Tai vat ir prabudo gobšumas...dar daugiau smile.gif

Su rugsėjo pirmąja!
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 09 01, 09:36)

Nebereik Burbuliuk hanteliukų? biggrin.gif dar pamenu, kad paimdavai karts nuo karto...
Joo, aš irgi jaučiu rankas ir nugarą, maitinant jaučiu kaip kažkokios detalės krypsta, atsisakinėja smile.gif bet pamiegi ir vėl lyg grįžta viskas į savo vėžias.

Tą kamuolį turim ir mes. Naudojam kai verkia, ypač vyras mėgsta su ja ant jo pasilinguot.

Piktuke, aš irgi taip manau, kad kai vienas vaikas tai ir niunčini, o trys ar du tai turi tą dėmesį išlaviruoti tarp visų. Ir gal tikrai jie būna ramesni.

Einu kavos ir aš smile.gif
Atsakyti
Sveikos. su rudeneliu!
Pasiskaiciau apie jusu ritmus maziu tai pavydu...mes vis dar be jokio grafiko. Miega praktiskai kas 1,5-2 val po koki gera pusvalandi. Ilgesniu miegeliu retai kada buna. O pastaruoju metu ir naktys katastrofiskos, gal pilnatis kalta g.gif
Atsakyti