QUOTE(zuzla @ 2015 09 01, 09:13)
tai normalu, tokie miego ciklai, pagal visas teorijas po tų 45 min vaikas turi išmokti užmigti pats, be supimo, bet aš nebandžiau, irgi vis supdavau
siųsk tokius patarėjus kuo toliau

reikia džiaugtis, kad vaikai prašo dėmesio, tėvų šilumos, paskui tėvams teks patiems prašyti
oi tos teorijos, kur supt negalima, tai man mistika

nu kaip vaiką užmigdyt be supimo

juk nuo amžių vaikus lopšiuose supdavo, o dabar tipo padėk į lovą ir tegu miega. nu nežinau, bet man vakare nėr didesnio kaifo, kaip panešiot nulūžusį vaiką ant savęs - atrodo laikyčiau ir laikyčiau taip
tikrai, paskui būsim tik eurų davėjai, tai ko dabar neparodyt dėmesio

tuo labiau, kad viena tai su ašarytėm klykauja, nelabai tas spiegimas be priežasties - balso lavinimas.
QUOTE(burbuliacija @ 2015 09 01, 11:27)
Su viena drauge nesenai snekejau per skaipa- sedziu kalbam, as arbata geriu. Ji ziuri su nuostaba ir sako- ah, arbata geri? Ji suneli augina, jam jau trys. Sako- as pirma karta arbatos ramiai atsigeriau kai vaikui buvo kokie metai.. As sakau- as kasdien geriu po keli puodelius.. ramiai.. Tada ji sako- turbut taip sutvarkyta, kas turi dvynukus (arba trynukus) tai ir vaikai kitokie duoti, galbut siek tiek ramesni.. Na cia jos tokios isvados buvo. Bet pamenu kaip ji man pasakodavo apie tuos 'neimanomus' dalykus kai maza vaika turi- dusas , karsta kava, miegas.
nu aš irgi pasiklausau, kaip bemieges naktis su vienu kai kas turi/turėjo, tai man nesuvokiama. o ir dieną va užmigo abi, tai ir kavos išgėriau, ir namus pasitvarkiau, kol močiutė atėjo.
burbuliacija, Edena, o jūsiškiai po tų trumpų dienos miegų bunda ramiai? ar su riksmu? maniškės gan dažnai tik nubunda ir rėkia lyg kažką baisaus susapnavę

išsigandę...
visas su rugsėjo 1-ąja

su rudenėliu

baigaisi katino dienos visiems