Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų džiaugsmai ir rūpesčiai :)

QUOTE(Atisa @ 2015 09 07, 11:41)
Zieminuke, buteliukai bent jau 150 ml tikrai tinka  4u.gif pirkau colic calm plus is skelbiu.lt, kaip ir parasei  4u.gif

O is kokio pardavejo?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Mums siandien pas neurologa vizitas, labai laukiu 4u.gif

Merginos, as gi kaip visada tylioji skaitytoja, bet paskaiciau apie jusu miegus ir pati pasiemiau ta knyga Ginos Ford, drauge paskolinusi ir pradejau dometis. Uzsikabinau ir jau nuo uzvakar bandziau migdyti anksciau, nes visada eidavo miegoti 24 val, bet ismiegodavo beveik visa nakti tai jausdavaus pailsejusi.
o uzvakar ir vakar migdziau puse 10, tiesiog bandziau ankstinti miega, uzmigdem gan lengvai, bet man tas jos daznas kelimasis, prie kurio as nepratus doh.gif puse 10 uzmigus kelesi po pirmos, po 5 po 7 ir paskui iki 11 ismiegojo.
Tai man peilis, vakare pabuti dviems smau, tikrai, senai tokio malonumo neturejom, bet pati nueinu miegoti po 23cios, tada uzsnustu ji jau kelias, vel uzsnustu vel kelias, nu nelabai man.

Dabar bandysiu ta 19val migdyt, jei paskui 22,30 keltusi gal nakti keltusi tik karta.

Na ir kaip Tino sako, nelabai isivaizduoju toki ritma, tada jau reikia is visur pilnai grizti i namus 18val,kad susitvarkyt ir uzmigdyti vaikuti laiku g.gif

dar pabaigsiu siandien skaityti ta knyga
Papildyta:
Merginos, pasimatyti ir man butu idomu, tik nezinau ar cia galeciau sia savaite prisitaikyti 4u.gif
Oi as jau i zmogu nepanasi, nuo geguzio, kai dar buvau nescia nedazyti plaukai unsure.gif biggrin.gif doh.gif sestadieni dar turiu svente, gimtadieni, nezinau kaip reikes pasisukuot,kad padoriai atrodyciau, pagaliau rugsejo 19 jau keliausiu i kirpykla cool.gif

Dar turiu klausima, daznai savo dukryte, matant,kad jau snuduriuoja, nunesu i lovyte, gerai apkloju, atidarau langa,kad grynam ore miegotu ir ijungus dziovintuva labai greit ji uzmiega, kazin neprisipratinsiu jos su tuo dziovintuvu,kad paskui be jo neuzmigs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 07 rugsėjo 2015 - 10:58
QUOTE(zuzla @ 2015 09 07, 09:49)
apie košes iš buteliukų nieko nebuvau girdėjus, D.C. valgė iškart šaukštu. be abejo, iš pradžių nemokėjo, išsimozodavo, bet kadangi jam labai patiko, greit išmoko. primaitinti pradėjau nuo 5,5 mėn.

ačiū 4u.gif tai va ir mum 5,5mėn ir mokomės. padariau Milupos avižinės košės, tai visai sėkmingai valgė. matyt, pirktinės vistik skaniau nei aš čia namie kažką daryčiau.

QUOTE(Armante @ 2015 09 07, 12:03)
Oi as jau i zmogu nepanasi, nuo geguzio, kai dar buvau nescia nedazyti plaukai  unsure.gif  biggrin.gif  doh.gif  sestadieni dar turiu svente, gimtadieni, nezinau kaip reikes pasisukuot,kad padoriai atrodyciau, pagaliau rugsejo 19 jau keliausiu i kirpykla  cool.gif

Dar turiu klausima, daznai savo dukryte, matant,kad jau snuduriuoja, nunesu i lovyte, gerai apkloju, atidarau langa,kad grynam ore miegotu ir ijungus dziovintuva labai greit ji uzmiega, kazin neprisipratinsiu jos su tuo dziovintuvu,kad paskui be jo neuzmigs

Aš kad ir pasidažiau ir apsikirpau neseniai, bet šiaip į žmogų nepanaši. Drabužius šiuo metu nešioju iki galutinio sunešiojimo kad išmest beliktų. Paskui atsinaujinsiu garderobą.

oi atvėsus orams, reikia dėtis kepures, o mano merginos sukelia baisų triukšmą nuo jų, tai nežinau, kaip čia jas įpratint g.gif be kepurių bus sunku išimt iš vežimo.

man irgi toks klausimas aktualus, nes dažnai naudojam feną, kad nerikdyt vaikų.

Atisa, žinai, kaip man pavyko vakar jas nuo 21 val. užmigdyt? ogi jos vakar po maitinimo užmigdavo, tai kai tik pavalgė, užmigo, o kai tik pabudo daviau pieno ir vėl užmigo ir jau toliau miegojo. nors ir prasibudino keičiant pampius, bet greit valgydamos užmigo. įtariu, kad jos vakarais prabunda rėkdamos ne blogą sapną susapnavę, o nuo alkio taip gaunasi g.gif bet su tokiu valgymu jos dabar mane jau pribaigs - naktį abi kirto po 150-170ml kokius du kartus ir dar papildomai neskaičiavom doh.gif vsio, kitai nakčiai perkam mišinį, nes vyrui darbai prasidėjo, tai reikia nors minimaliai pamiegot. žiūrėsim, kas bus.
Atsakyti
Sveikos,

Pas mus tai prastoka naktis sianakt buvo, sunkiai vakar uzmigo ta 7, daugiau prabudinejo nakti nei iprastai, po to ryte uzluzom visi, bet keltis reikejo su zadintuvu nes apziura pas gyd siandien buvo doh.gif Tai as visai pavargus, o vaikai tai zvalus. Pradejo siandien abu verstis nuo nugaros ant pilvo. dar iki galo neapsivercia bet bando. Abu kaip susitare biggrin.gif Edena, Vega, Armante ir dar kas panasaus amziaus , jusiskiai jau vercias?

Armante, man irgi siek tiek tas ankstyvas rezimas kliuna, jeig pvz kazkur eini. Tada jau 6 reikia but namie doh.gif Na nebent vezime vaikai gali pradet tos nakties miega, o gryzus tik i lova perkelt.. Na ziuresim kaip cia eisis toliau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Armante @ 2015 09 07, 11:03)

As irgi jaudinuos del tu pripratimu- mano berniuka labai daznai reik vezime likdyt, tik po to i lova nunesu. Buna kad ir joje uzmiega, bet daznai ne. O panike ant ranku siek tiek pasupuot pries padedant.Bet ji dar uzmigus visai nebuna, tad uzmiega jau lovoj. Bet del to vezime mikdymo tai bijau, kad po to kitaip ir neuzmigs doh.gif Is feno tai manau gal isaugs g.gif
Atsakyti
BURBULIACIJA, jie turbut ricias ir vercias ant sono? Tai dar toli iki apsivertimo. Pirma turetu pradet nuo pilvo ant nugarytes apsiverst mirksiukas.gif maniske jau karts nuo karto apsivercia

TINO, is savo patirties galiu pasakyt, kad Semperis tikrai nesotus misinukas. Mums tinka Nan. O kas tiks taviskem teks pabandyt irziuret. Tik Tutelio nepirk jis saldus mirksiukas.gif paskui gali but vargo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vega56: 07 rugsėjo 2015 - 12:23
Armante mano taip pat su fenu uzmigtu bet kaskart irgi nemgidau tik extra atvejais naudoju, lygiai ta pati baime pripratint bet tai gal nepripras? as tik dienom naudodavau man diena migdyt reikia nesuprantu kodel jam diena uzmigt sunkiau doh.gif
QUOTE(burbuliacija @ 2015 09 07, 12:17)

maniskis dar irgi tik ant sono rieciasi, bet siandien pas ortopeda buvom ir vel velniu gavom tipo jau turi verstis normaliai ir tinginuku isvadino doh.gif zodziu vis pylos gaunam kad mazai dirbam, nu ka teks dirbt aktyviau bet baisu ir vaika nuvargint doh.gif
o nuo pilvo ant nugaros tai jis ritas bet gal daugiau is nestabilumo kartais isisiubuoja tai jei nesedeciau tai nusiridentu, turiu salia sedet kad neatsiverstu ir nenusiristu..

Man lygiai tas pats , nu keles neblogai, 23.30 kaip visada, paskui 2.30 ir 5.00 tai visdar neiseinam is daznu prabudimu, bet vis dar gal tas nedavalgymas. kiekvienos nakties laukiu kaip naujienos, kad gal jau daugiau ismiegos biggrin.gif o keltis lygiai taip pat anksti turejom tai irgi nepailsejau drinks_cheers.gif pas ortopeda varem mankstelei gavom 3 nemokamas tai vistiek isnaudosim
Atsakyti
Idomiai EDENA, nes visur raso, kad 6 men nuo nugaros ant pilvo turi verstis, o ne triju.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 09 07, 13:06)
ačiū  4u.gif tai va ir mum 5,5mėn ir mokomės. padariau Milupos avižinės košės, tai visai sėkmingai valgė. matyt, pirktinės vistik skaniau nei aš čia namie kažką daryčiau.

man irgi toks klausimas aktualus, nes dažnai naudojam feną, kad nerikdyt vaikų.

man irgi tos pirktinės skaniau smile.gif

mes labai ilgai jungdavome ventiliatorių, paskui muziką pradėjau jungti, suėjo, todėl dėl pripratimo nesijaudinčiau.

QUOTE(burbuliacija @ 2015 09 07, 13:17)
As irgi jaudinuos del tu pripratimu- mano berniuka labai daznai reik vezime likdyt, tik po to i lova nunesu. Buna kad ir joje uzmiega, bet daznai ne. O panike ant ranku siek tiek pasupuot pries padedant.Bet ji dar uzmigus visai nebuna, tad uzmiega jau lovoj. Bet del to vezime mikdymo tai bijau, kad po to kitaip  ir neuzmigs  doh.gif

vežime migdžiau iki išaugo iš jo, kitaip tektų ant rankų tampyt. tai kai ~4 mėn nuo to pavargau, įdėjau į vežimą ir iki 7-8 mėn jame miegojo. irgi bijojau, kaip reikės pratint prie lovos smile.gif skaičiau, kad perėjimui galima bandyti statyti lopšį į lovą ir supti, jei jūsų nusiima ir supasi. aš taip nebandžiau. pas mus lovytė ant ratukų, tai jos stumdymas į šonus suėjo kaip supimas vežime. kažkiek dar stumdėm tą lovą, o paskui išmokom normaliai užmigti.
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2015 09 07, 13:39)
Idomiai EDENA, nes visur raso, kad 6 men nuo nugaros ant pilvo turi verstis, o ne triju.

Kiek as pamenu vartytis turi pradeti nuo 3 iki 6 men. Istiesu anksti ortopedas barti pradejo, ankstoka dar Edena. O del vartymosi "krypties" tai ne faktas. Musiske 3,5 men. Apsiversdavo nuo nugaros ant pilvo ir tik po menesio nuo pilvo ant nugaros. Ir kiek pamenu dauguma "musu kartos" vaikuciu pirma pradejo ant pilvo verstis.
Tino musiske skystom kosem pasibjaurejo biggrin.gif bet ir vyresne buvo, gal kokiu 8 men., kai bandziau duoti. Del maisto - linkiu, kad butu ne taip kaip mums, musiske labai ilgai tik pazaisdavo su maistu, o pasisotindavo mp. Bet pvz. mano kolege nuo 8 men. dienom MP nebeduodavo.
Ir apskritai keisti musiskes valgymo ypatumai - pvz. Vakar pilna burna valge gryna sviesta.
Atsakyti
Vega56, nu ji riecias nuo nugaros ant sono, bet su trupuciu pagalbos ir atsiranda ant pilvuko, tada ziuri toks davolnas kas cia atsitiko biggrin.gif Na iki visisko apsivertimo gal ir toli, bet jau pradzia. bet kazkaip manau kad ne taip ir toli, manau koiu ' menesiu jau vartysis g.gif

O nuo pilvo ant nungaros tai buna kad apsvercia, bet turbut kaip Edena sako- netycia biggrin.gif Ypac kai nuogus paguldau, tai vercias iskart nuo pilvo ant nugaros,su rubais maziau, nezinau kodel g.gif

Zuzla, nuraminai del tu pripratimu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2015 09 07, 12:37)

Man lygiai tas pats , nu keles neblogai, 23.30 kaip visada, paskui 2.30 ir 5.00 tai visdar neiseinam is daznu prabudimu, bet vis dar gal tas nedavalgymas. kiekvienos nakties laukiu kaip naujienos, kad gal jau daugiau ismiegos biggrin.gif o keltis lygiai taip pat anksti turejom tai irgi nepailsejau  drinks_cheers.gif  pas ortopeda varem mankstelei  gavom 3 nemokamas tai vistiek isnaudosim

Edena, pas mus kelios dienos jau irgi suprastejo reikalai su miegu - kai dar pries kokia savaite rasiau kad mmiega jie pas mane po 2 ir 4 valandas per dienos miegus, viskas- finito le comedio, po pusvalandi ar nepilna valanda nusnaudzia ir vsio. pietu miehui mergyte dar istraukia 2 valandas, o berniukas isvis nuolat irzlus, supt pastoviai reik tm vezime, ir tai jame pradzioj riecias, bando islipt doh.gif Kas cia bus toliau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 09 07, 14:26)
Zuzla, nuraminai del tu pripratimu  4u.gif

mamytės, nieko nebijokite, viskas išaugama, keičiasi 4u.gif prie vieno priprantama, nuo kito atprantama, pamatysite, svarbiausia šiame gyvenime, kad vaikai nesirgtų, o visa kita irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2015 09 07, 13:20)
TINO, is savo patirties galiu pasakyt, kad Semperis tikrai nesotus misinukas. Mums tinka Nan. O kas tiks taviskem teks pabandyt irziuret. Tik Tutelio nepirk jis saldus  mirksiukas.gif paskui gali but vargo

ačiū. bet aš vyrą išsiunčiau, tai jau turėtą Aptamilį nupirko. bandysim.

QUOTE(Edena @ 2015 09 07, 13:37)
maniskis dar irgi tik ant sono rieciasi, bet siandien pas ortopeda buvom ir vel velniu gavom tipo jau turi verstis normaliai ir tinginuku isvadino  doh.gif  zodziu vis pylos gaunam kad mazai dirbam, nu ka teks dirbt aktyviau bet baisu ir vaika nuvargint  doh.gif

nu kad maniškės tik prieš kokią gerą savaitę pradėjo vartytis nuo nugaros ant pilvo - koją tik permeta ir jau akys stačios lotuliukas.gif be jokių masažų, mankštų. gydytoja sakė, kad išnešioti kai kurie to nedaro tokiu metu.

QUOTE(Wiliux @ 2015 09 07, 14:04)
Tino musiske skystom kosem pasibjaurejo biggrin.gif bet ir vyresne buvo, gal kokiu 8 men., kai bandziau duoti. Del maisto - linkiu, kad butu ne taip kaip mums, musiske labai ilgai tik pazaisdavo su maistu, o pasisotindavo mp. Bet pvz. mano kolege nuo 8 men. dienom MP nebeduodavo.

na, po šiandienos košytės valgymo man atgijo optimizmas dėl primaitinimo, nes jau kai išbadėję, tai valgo visai neblogai. visko reikia mokytis, pasirodo.

QUOTE(zuzla @ 2015 09 07, 15:09)
mamytės, nieko nebijokite, viskas išaugama, keičiasi 4u.gif prie vieno priprantama, nuo kito atprantama, pamatysite, svarbiausia šiame gyvenime, kad vaikai nesirgtų, o visa kita irnesakyk.gif

thumbup.gif thumbup.gif

o aš gi supratau, kodėl paskutinėm dienom stogas važiuoja, žliumbiau be priežasties. ogi PMS doh.gif oi kaip gerai buvo gyvent be visų šitų...
Atsakyti