Sveikutes
Mums siandien pas neurologa vizitas, labai laukiu
Merginos, as gi kaip visada tylioji skaitytoja, bet paskaiciau apie jusu miegus ir pati pasiemiau ta knyga Ginos Ford, drauge paskolinusi ir pradejau dometis. Uzsikabinau ir jau nuo uzvakar bandziau migdyti anksciau, nes visada eidavo miegoti 24 val, bet ismiegodavo beveik visa nakti tai jausdavaus pailsejusi.
o uzvakar ir vakar migdziau puse 10, tiesiog bandziau ankstinti miega, uzmigdem gan lengvai, bet man tas jos daznas kelimasis, prie kurio as nepratus

puse 10 uzmigus kelesi po pirmos, po 5 po 7 ir paskui iki 11 ismiegojo.
Tai man peilis, vakare pabuti dviems smau, tikrai, senai tokio malonumo neturejom, bet pati nueinu miegoti po 23cios, tada uzsnustu ji jau kelias, vel uzsnustu vel kelias, nu nelabai man.
Dabar bandysiu ta 19val migdyt, jei paskui 22,30 keltusi gal nakti keltusi tik karta.
Na ir kaip Tino sako, nelabai isivaizduoju toki ritma, tada jau reikia is visur pilnai grizti i namus 18val,kad susitvarkyt ir uzmigdyti vaikuti laiku
dar pabaigsiu siandien skaityti ta knyga
Papildyta:Merginos, pasimatyti ir man butu idomu, tik nezinau ar cia galeciau sia savaite prisitaikyti
Oi as jau i zmogu nepanasi, nuo geguzio, kai dar buvau nescia nedazyti plaukai

sestadieni dar turiu svente, gimtadieni, nezinau kaip reikes pasisukuot,kad padoriai atrodyciau, pagaliau rugsejo 19 jau keliausiu i kirpykla
Dar turiu klausima, daznai savo dukryte, matant,kad jau snuduriuoja, nunesu i lovyte, gerai apkloju, atidarau langa,kad grynam ore miegotu ir ijungus dziovintuva labai greit ji uzmiega, kazin neprisipratinsiu jos su tuo dziovintuvu,kad paskui be jo neuzmigs