Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(Chiromante @ 2015 09 01, 17:29)
Siaubas, koks karštis  doh.gif Aišku, nieko naujo, ale pakartotinai pasidžiaugsiu, koks nuostabus marinatas betkokiai  mėsai iš trintų pomidorų. Nuo pat pirmųjų pomidorų atsiradimo, tik taip marinuoju visokius a la šašlus, sparnus, šonkaulius. Pabandykit, jei kas nebandėt - super  biggrin.gif

ale tik dabar pasidalini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 09 01, 16:51)
ale tik dabar pasidalini smile.gif

Tai, kad turbūt visi žino, tik būna, kad pasimiršti geri dalykai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 09 01, 17:55)
Tai, kad turbūt visi žino, tik būna, kad pasimiršti geri dalykai  smile.gif

na as tai pirma kart girdziu,pameginsiu.dazniausiai kiwi,ar agrastus trintus su cesnakais naudoju
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 09 01, 17:35)
na as tai pirma kart girdziu,pameginsiu.dazniausiai kiwi,ar agrastus trintus su cesnakais naudoju

Tai bet kokios kilmės rūgštis padaro savo darbą, tik čia dar dedi čili,kinzos,česnako...ir ko tik nori biggrin.gif jaučiu,iš saldžių pomidorų sparnai būtų labai gerai. Aš cukraus dėjau,bet man nepatinka,nes neėdam to cukraus jokiam pavidale biggrin.gif
Atsakyti
Su rugsėjo 1-ąją!!! biggrin.gif
[attachmentid=234953]
Atsakyti
tany, neturi laiko pomidorus nuskint mirksiukas.gif thumbup.gif pas mane tokiu vaizdiaaaaaaliu niekada nebuna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 09 01, 18:44)
tany, neturi laiko pomidorus nuskint  mirksiukas.gif  thumbup.gif  pas mane tokiu vaizdiaaaaaaliu niekada nebuna  ax.gif

Cia jis toks vienas wink.gif, eksperimentinis, kitu jau seniai nebera smile.gif... Keli zali palubej maskatuoja.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2015 09 01, 21:36)
Cia jis toks vienas wink.gif, eksperimentinis, kitu jau seniai nebera smile.gif... Keli zali palubej maskatuoja.

Kaip netikras koks smile.gif Bene, hibridas, kad toks derlius ? rolleyes.gif Ar teisingai ten įžiūriu, kad abu stiebai kažkaip kartu susukti? Ar nusišneku? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 01 rugsėjo 2015 - 21:57
QUOTE(Chiromante @ 2015 09 01, 21:46)
Kaip netikras koks  smile.gif  Bene, hibridas, kad toks derlius ?  rolleyes.gif Ar teisingai ten įžiūriu, kad abu stiebai kažkaip kartu susukti? Ar nusišneku? g.gif

taip hibridas "Intuicija"... taip cia du stebai...cia isvis pazasteles... siu metu mano sakyciau pavykes eksperimentas...
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2015 09 02, 06:24)
taip hibridas "Intuicija"... taip cia du stebai...cia isvis pazasteles... siu metu mano sakyciau pavykes eksperimentas...

Kaip pažasteles? g.gif Čia ne vienas vientisas stiebas susuktas su pagrindiniu? g.gif Plačiau gal galima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 09 02, 06:56)
Kaip pažasteles? g.gif Čia ne vienas vientisas stiebas susuktas su pagrindiniu? g.gif Plačiau gal galima  blush2.gif

ne... si hibrida auginu 1 stiebu... bet kadangi siemet retai uzsukinejau i siltnami, tai antro stiebo pazasteles buvo jau didokos (10-15cm), tai nulauziau nuo abieju pomidoru ir pazasteles (2) pasodinau salia viena kitos, atstumu ~10cm... o kai augo, kol buvo lankstus, sukiodavau, formuodavau kaip noriu...

tiesa cia tinka man, nes mano pagrindinis siltnamis jau apitustis, kas tik dabar skina savo derliu, pazasteles buna veliau, tai gali nespeti uzdereti... bet ta pati galima daryti tiesiog su daigais.... jei seklos brangiai nekainoja...
Atsakyti
Sveikos,

gal pagelbėsit ir atpažinsit veislę? Šie pomidorai maži, pailgi, gana saldūs ir sultingi. Kekėje man atrodo po 8-10 būna. Pasidariau sėklų, nes labai patiko, vaikai pakalikais vadina biggrin.gif , o man jie labai patogūs vieno kasnio pomidorai. Ir kas labai patinka, ko kiti mažieji neturėjo, tai nuskynus jis neskyla prie kotelio, ta prasme nepradeda "šypsotis"..
Jei veislės neatseksim, tai bent jau tikiuosi, kad ne hibridas smile.gif

user posted image
Atsakyti