Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(Mičiko @ 2015 09 14, 18:56)
Vat nusipirkau šokoladka aš. Hibridas. Sėjau dvi sėklytes. Turėjau du daigus. Abu buvo va tokie.
Jokių snapukų, dryžių. Kaip de barao rudas. Tik marmalado konsistencijos.... Tie rusai kuo toliau, tuo labiau š į pokelius pripila. Vietoj ridikėlių man šiemet žieminių kopūstų pridygo....  doh.gif

Aš ir sejau is originalo ,pas mane su snapuku ale tokios spalvos nu niekaip neisgaunu schmoll.gif o ir toks skystalas man jis ,daugiau nebandysiu as jo ,jei kam reik galiu seklas atiduot biggrin.gif ,o nefritovas tai skanuuus drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Mičiko @ 2015 09 14, 19:14)

Na, visokie gusevai ir į juos panašūs. Gi daug visokių yra.

my dobro fb renka pasiulymus ka itraukt i sarasus is Gusevo kolekcijos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 09 14, 18:56)
Tie rusai kuo toliau, tuo labiau š į pokelius pripila. Vietoj ridikėlių man šiemet žieminių kopūstų pridygo....  doh.gif

man pernai tokis atvejis pasitaikė drinks_cheers.gif o net neplanavau popūstų augint- teko lotuliukas.gif

labs vakars 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 09 14, 19:24)
Yra dar gi ir rudi, balti, geltoni, dryžuoti. Neauginčiau visų po 3. Juk skoniui draugų nėr. Mes su 8 skirtingais baigiam prapult. Jau kai kurių net neskinam. O jei tų kai kurių būtų net 3krūmai...  doh.gif

8 skirtingi, tai čia tik čeriai, kaip suprantu? biggrin.gif Nu mums bus normaliai - dabar raudonų čerių ir red pearl (nevalgomi), kad nesumelavus, bet kokių 15 krūmų. Ir neužtenka. Reikia išdavinėt pagal sąrašą - meškai (nu čia dukra) visi maži, o kitiems visi kiti. Tai ar čia gyvenimas?
Papildyta:
Šito niekas iš guru lavkės nepirko?

Помидоры Akmore Treasure – Сокровище
user posted image

Это и правда – сокровище! На огромных кистях висят сотни, причудливой формы томатов. Их не стыдно поставить на праздничный торжественный стол в любом виде – солёные, маринованные, свежие (только с куста). От одного только их вида текут слюнки и возникает желание попробовать. Идеальная закуска и летом и зимой. Сорт не прихотливый – растёт и в открытом грунте и в теплицах. Об этом сорте я скажу так же как и англичане – The Best! (Самые Лучшие!)
Atsakyti
Įsiterpsiu ir aš, kadangi įnirtingai ieškau skanaus geltono čeriuko smile.gif Turbūt bandysiu taip išgirtą Sun Gold. O mano šių metų atradimas yra Malinovy Kapturek. Tai netgi ne vyšninis, o greičiau vynuoginis pomidoras. Avietinis, labai saldus, vynuogės dydžio ir formos wub.gif Net kekės į vynuogių panašios. Toks idealus vieno kasnio mažiukas. Kas ragavo, sakė - saldainiukas biggrin.gif Po jo į Black čerius niekas nežiūri irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos, pomidorų asės 4u.gif bigsmile.gif

Dažnai skaitau, bet nedrįstu čia įsiterpti su savo niekingom veislikėm biggrin.gif
Šiltnamį turiu pirmus metus, tai užskaitau kaip pasisekusius, gal todėl, kad žemė dar nenustekenta, o ir šiaip labai prižiūrėjau, tpfu 3k. purškalų jokių neprireikė, o ir dabar kabo vien kankolai be lapų, tikiuosi nebesusirgs, o ir nebėr kada smile.gif
Tai va, prašom nesijuokti, bet iš mano turėtų veislių labiausiai patiko Golden koningen ir Black cherry. Marmande nors ir beprotiškai derėjo, bet prinokę kažkokie beskoniai vandeningi, tai paleidau į visokias patrovas, stovi stiklainiuose. Tiesa, labai įdomiai man tie cherry, pirkau miksą, turėjo būti raudonų, juodų ir geltonų, tai geltonų dar ir dabar laukiu, yra vienas krūmas, kuris dar spalvos neparodė lotuliukas.gif o vat raudoni tai man jokie ne mažiukai, o tokie , sakyčiau į vidutiniokų dydį prašosi, keista g.gif Juodi tai tikrai mažiuliai ir labai faini. Tiesa dar iš draugės gavau kelis nežinomus, tai tie nenuvylė, stambūs, labai gero skonio,vienas kažkoks avietinis, bet įtariu, kad bus kokie hibridai, todėl sėklų nelaikysiu. Tiesa, dar turiu vieną green zebra, neblogo skonio, bet nederlingas kažkodėl, tai turbūt sėklų neverta pasilikt g.gif ir Carmelo- tas tai tikrai hibridas-google visagalis parodė.
Žodžiu tokia mano šių metų praktika, pomidorų buvo ir tebėra be proto daug, bet ne visi skanūs, kaip , kad pasiskaitau pas jus smile.gif
Kaip manot, ar nuskynus žalius, namuose dar prinoktų, ar prinoksta tik tie, kurie jau kažkokią spalvą rodo. Mąstau , ką daryti, nes žalių dar labai nemažai g.gif
Ir jei, kas kokią skanią sėklytę parduotumėt ( vilnietės ), brūkštelkit prašau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2015 09 15, 08:52)
Sveikos, pomidorų asės 4u.gif  bigsmile.gif

Dažnai skaitau, bet nedrįstu  čia įsiterpti su savo niekingom veislikėm  biggrin.gif

blink.gif doh.gif nu čia dabar doh.gif prašom jungtis mirksiukas.gif
prinoksta ir žali ,nepakeitę spalvos.bet neskubėk dar jų skint,bent jau GISMETEO mėnesiui dar nei šalnų ,nei didelio temperatūros šuolio žemyn nerodo-turėtų spėt dar natūraliai ant augalo sunokt wub.gif
tiesą pasakius,maniškis šiltadaržis dar ir neuždarinėjamas net nakčiai ax.gif jokių ligų požymių dar nėra wub.gif o kaip pas jus ,mergucos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 15 rugsėjo 2015 - 08:40
QUOTE(Baltupyte @ 2015 09 15, 07:52)

Ir jei, kas kokią skanią sėklytę parduotumėt ( vilnietės ), brūkštelkit prašau  smile.gif  4u.gif

o kokios sėklytės Jums skanios? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltupyte @ 2015 09 15, 07:52)

Kaip manot, ar nuskynus žalius, namuose dar prinoktų, ar prinoksta tik tie, kurie jau kažkokią spalvą rodo. Mąstau , ką daryti, nes žalių dar labai nemažai g.gif

prinoks. Bet kad kol kas nėr reikalo skinti, iki šalnų gali sau ramiai kabėt.
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 09 15, 08:39)
tiesą pasakius,maniškis šiltadaržis dar ir neuždarinėjamas net nakčiai ax.gif jokių ligų požymių dar nėra wub.gif o kaip pas jus ,mergucos?

pas mane tvarkingai uždarinėjamas kasnakt po to, kai rugpjūtį agurkai nušalo biggrin.gif Bet pas mus jau labai dideli rūkai nuo pievų ateina, tai šiaip ar taip jau uždarinėčiau.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 09 15, 08:39)

bandžiau uždarinet nakčiai,ale paskui pamirštu dienai atidaryt doh.gif tai plieku po puse duru atidaryta ir dienai ir nakčiai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 09 15, 09:40)
bandžiau uždarinet nakčiai,ale paskui pamirštu dienai atidaryt  doh.gif tai plieku po puse duru atidaryta ir dienai ir nakčiai tongue.gif

Porą tų pačių šalčiausių naktų uždarinėjau, bet paskui pamiršau atidaryt, temperatūra pakilo iki 30, nes dieną saulė šviwtė, tai pamaniau, kad tokie perepadai dar blogiau ir nebedarinėju kolkas. Pomidorų dar pilna, bet rausta tai jau labai varganai. O kadangi pusę šiltnamio čerių, tai neįsivaizduoju, kaip juos reiks nuskinti žalius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 09 15, 12:43)
Porą tų pačių šalčiausių naktų uždarinėjau, bet paskui pamiršau atidaryt, temperatūra pakilo iki 30, nes dieną saulė šviwtė, tai pamaniau, kad tokie perepadai dar blogiau ir nebedarinėju kolkas. Pomidorų dar pilna, bet rausta tai jau labai varganai. O kadangi pusę šiltnamio čerių, tai neįsivaizduoju, kaip juos reiks nuskinti žalius  doh.gif

Su keke kirpt galima ir taip padėt nokint.
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2015 09 15, 11:21)

O, tikrai. Dėkui, net nepagalvojau tokio varianto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2015 09 15, 12:21)

o dar geriau pakabinti biggrin.gif
Atsakyti