Sveikos, pomidorų asės
Dažnai skaitau, bet nedrįstu čia įsiterpti su savo niekingom veislikėm

Šiltnamį turiu pirmus metus, tai užskaitau kaip pasisekusius, gal todėl, kad žemė dar nenustekenta, o ir šiaip labai prižiūrėjau, tpfu 3k. purškalų jokių neprireikė, o ir dabar kabo vien kankolai be lapų, tikiuosi nebesusirgs, o ir nebėr kada
Tai va, prašom nesijuokti, bet iš mano turėtų veislių labiausiai patiko Golden koningen ir Black cherry. Marmande nors ir beprotiškai derėjo, bet prinokę kažkokie beskoniai vandeningi, tai paleidau į visokias patrovas, stovi stiklainiuose. Tiesa, labai įdomiai man tie cherry, pirkau miksą, turėjo būti raudonų, juodų ir geltonų, tai geltonų dar ir dabar laukiu, yra vienas krūmas, kuris dar spalvos neparodė

o vat raudoni tai man jokie ne mažiukai, o tokie , sakyčiau į vidutiniokų dydį prašosi, keista

Juodi tai tikrai mažiuliai ir labai faini. Tiesa dar iš draugės gavau kelis nežinomus, tai tie nenuvylė, stambūs, labai gero skonio,vienas kažkoks avietinis, bet įtariu, kad bus kokie hibridai, todėl sėklų nelaikysiu. Tiesa, dar turiu vieną green zebra, neblogo skonio, bet nederlingas kažkodėl, tai turbūt sėklų neverta pasilikt

ir Carmelo- tas tai tikrai hibridas-google visagalis parodė.
Žodžiu tokia mano šių metų praktika, pomidorų buvo ir tebėra be proto daug, bet ne visi skanūs, kaip , kad pasiskaitau pas jus
Kaip manot, ar nuskynus žalius, namuose dar prinoktų, ar prinoksta tik tie, kurie jau kažkokią spalvą rodo. Mąstau , ką daryti, nes žalių dar labai nemažai
Ir jei, kas kokią skanią sėklytę parduotumėt ( vilnietės ), brūkštelkit prašau