QUOTE(Ritandra @ 2015 09 03, 14:05)
bet tarkim ji laiminga kad jus issiskyrete? Tipo gali pasakyti "sakiau as tau kad gyvenimo su ja nebus"

nes mano anytos turbut svajone istart tokius zodzius butu... kad patenkintu savo ego kazkoki as nezinau... bet kaip nesuvokia kad gyvenima sugadina zmone, vaikam,,, as del savo vaiku laimes galeciau daug principu pamint, gejus butu ir tai, nu ka dabar?? visi turim teise gyventi ir daryti savo klaidas... p.s bent dabar taip mastau
Oj ne=inau zinok... pries 4 gerus metus dar gyvenom kartu su vyru ..oj pries 5 pasirodo .. sako ji man ..ko prikibai prie mano vaiko ..jei turejai kita ..

( jai kitas visa gyvenima vaidenosi ..mat turejau mergaite savo kai susipazinau su juo)
o kai isejau ,,,sakau .. mes skiriames ir negyvensiu cia .. tada sako tai pagyvenkit atskirai paskui vel sueikit... ( paskui kadada?? galvoju ... kai ji numirs??) as tiek laiko neketinu gaisti es ji sveika kaip arklys. galiausiai sakau prikibau netiko dabar atkibau vel ne kazkas gaunas ..
Ar ji laiminga .. gal taip .. mirtu jei grizciau atgal ko gero
ir svarbiausiai to kito nu ner ..sakau sene gal uzkerejo

bet gal ne
Ji nesuvoke kad kad nemazai prisidejo prie musu skirybu .. ji juk negali buti kalta .. juk ji angelelis

dabar yra kaip yra .. suzinojo kad isvarau i uzsieni dirbt .. pirmi zodziai buvo susiras tuoj kita

nu ..duok dieve jos zodzius tiesiai Dievuliui i ausi as to noreciau jau
Papildyta:
QUOTE(Ritandra @ 2015 09 03, 14:12)
pavardes negauni
Koks tai butu praradimas