Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 09 04, 14:59)
Jei kas nors turite kokį meilės klausimą, galėčiau atsakyti.

Sveiki. Turiu klausimą blush2.gif. Prieš kokius 7 metus turėjau tokį rimtą gerbėją Tomą, kuris įsmylėjęs buvo ir pasiryžęs nuo dangaus žvaigždes nurinkti... Yra labai daug prisiminimų apie kartu praleistą laiką, jo darytas staigmenas, rodytą dėmesį. Na, buvo labai ypatingas laikas, nes iki šiol nesutikau daugiau tokio vaikino kaip jis. O aš tuo metu buvau pasimetusi savy ir nežinojau, ko noriu. Įdomu, kad po 5 metų jis vėl buvo atsiradęs ir parašė man laišką. Buvom keliskart susitikę, prisiminėm, kaip kas buvo... Jis man sakė, jog su mergina išsiskyręs, bet vėliau sužinojau, jog tebegyvena su ja ir užpykusi nutraukiau bendravimą. Dabar, po poros metų pagalvojau, kad gal per smarkiai sureagavau ir parašiau jam laišką. Smalsu, kaip jis nusiteikęs mano atžvilgiu ir kaip toliau klostysis mūsų bendravimas - kokios įmanomos perspektyvos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wiper @ 2015 08 30, 22:11)
Aciu  smile.gif  smagu,atostogos,orai pasitaise. Kaip praleidote savaitgali Delcia,Amariai?

Brangi, Avietine Delcia jei galite atsakykite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kliopka @ 2015 09 04, 01:21)
Sveiki.esu labai sudėtingoje situacijoje...nežinau ką daryt ir kaip gyvent. Mane paliko vyras su 2 vaikais.vienas uš jų kūdikis...gal surastumet laiko ir pažiūretumet ar mes turim galimybę susitaikyti ir būtį kartu.ačiū

Laikykites. Situacija nepavydetina, tikiuosi turite artimu žmoniu kurie siuo momentu palaikytu ir padetu jums. Nepaluzkite 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.Kuri gal turėsite laiko ir galimybę pažiūrėti kortas?

Vyras D ... kokiomis mintimis i mane jis atsisukęs.

Jis,praeitas mano gyvenimo etapas bet dabar jis lyg gailis mane pearades o gal tiesiog jam truksta buitinių rankų ir tt...

Ačiū.
Atsakyti

Labas,gyvenu..ai pora dienu paliudejau ir gana, darbas prablasko,apsupta zmoniu ir galva prasvieseja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wiper: 05 rugsėjo 2015 - 19:53
QUOTE(Laimeta @ 2015 09 04, 20:56)
Sveiki. Turiu klausimą blush2.gif. Prieš kokius 7 metus turėjau tokį rimtą gerbėją Tomą, kuris įsmylėjęs buvo ir pasiryžęs nuo dangaus žvaigždes nurinkti... Yra labai daug prisiminimų apie kartu praleistą laiką, jo darytas staigmenas, rodytą dėmesį. Na, buvo labai ypatingas laikas, nes iki šiol nesutikau daugiau tokio vaikino kaip jis. O aš tuo metu buvau pasimetusi savy ir nežinojau, ko noriu. Įdomu, kad po 5 metų jis vėl buvo atsiradęs ir parašė man laišką. Buvom keliskart susitikę, prisiminėm, kaip kas buvo... Jis man sakė, jog su mergina išsiskyręs, bet vėliau sužinojau, jog tebegyvena su ja ir užpykusi nutraukiau bendravimą. Dabar, po poros metų pagalvojau, kad gal per smarkiai sureagavau ir parašiau jam laišką. Smalsu, kaip jis nusiteikęs mano atžvilgiu ir kaip toliau klostysis mūsų bendravimas - kokios įmanomos perspektyvos. 4u.gif

Sveiki. Vaikinas Tomas jus dažnokai prisimena, jis taip pat jaučia nostalgiją bendriems prisiminimams, tačiau dabar jo jausmai jau daug šaltesni ir labiau nusėdę. Galiu pasakyti, kad ryšių nutraukimas jūsų iniciatyva, jam labai skaudžiai atsiėjo. Manau, kad išgyveno kažką panašaus į depresiją, rimtą nervinį išsekimą, todėl suprantama, jog jūs jam palikote nemažus randus širdyje. Pagalvodamas apie jis jus, jis jaučia ne tik mano minėtą nostalgiją, bet ir kartėlį, nuoskaudas, todėl antrą kartą lipti į tą pačią balą nebenori. Galvoja, kad tai jau būtų žeminimąsis prieš jus. Tikimybė, kad jis dar apsireikš jūsų gyvenime - yra, tačiau labai nedidelė. Bendravimo perspektyvos miglotos. Tiesą sakant, nemanau, jog kažkas dar gražaus atgims, nes vaikinas į šią galimybę žiūri labai skeptiškai. Be to manyčiau, jog jis jaučia susižavėjimą kažkokiam kitam žmogui tik dar nėra įsipareigojęs, prilaiko atstumą. Suprantu, kad galbūt skamba nemaloniai, bet sudužusią lėkštę ne taip lengva suklijuoti, kad atrodytų lyg nauja 4u.gif

QUOTE(Aislanda @ 2015 09 05, 11:23)
Brangi, Avietine Delcia jei galite atsakykite  smile.gif

Atkelkite savo klausimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietinė Delčia.: 06 rugsėjo 2015 - 07:42
Avietne delcia,susitikau sventeje savo ex vaikina. Pries metus isejo pats. Dabar pradejo kalbet,kad buvo kvailys,kad istisai galvoja apie mane. Siule vel susitikti. Nezinau,ar juo tiketi vel. Labai bijau buti dar karta iskaudina. Bet kita vertus,gal zmogus per tiek laiko permaste viska. Gal galite paziureti kokia cia situacija svieciasi?
Atsakyti
QUOTE(wueliox @ 2015 09 04, 17:58)
Sveiki drinks_cheers.gif Kaip klostysis mano meilės reikalai artimiausią pusmetį? Gal jau greit pavyks išlipti iš tos "duobės" po skyrybų. Tikiuosi tinkamas klausimas  4u.gif

As taip pat atkeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sondratinna @ 2015 09 06, 10:22)
Avietne delcia,susitikau sventeje savo ex vaikina. Pries metus isejo pats. Dabar pradejo kalbet,kad buvo kvailys,kad istisai galvoja apie mane. Siule vel susitikti. Nezinau,ar juo tiketi vel. Labai bijau buti dar karta iskaudina. Bet kita vertus,gal zmogus per tiek laiko permaste viska. Gal galite paziureti kokia cia situacija svieciasi?

Sveiki, tikėtina, kad net vėl susiėjus su vaikinu jis būtų linkęs nueiti į kairę arba jau dabar turi kažkokią moteriškę, su kuria daugiau mažiau palaiko ryšius ir palaikytų net būnant su jumis. Be to santykiuose galimai vėl išryškėtų senos, buvę problemos ir tie santykiai įgautų vienatvės dviese arba nusivylimo pavidalą. Nemanau, jog jūsų lūkesčiai būtų patenkinti ir jaustumėtės laiminga antrą kartą užlipusi ant to pačio grėblio.
Papildyta:
QUOTE(wueliox @ 2015 09 06, 10:23)
As taip pat atkeliu smile.gif

Sveiki, pusmečio bėgyje tikrai įmanomos gražios ir netgi labai įdomios permainos. Manau, gali atsirasti vyriškis (arba net du), kurie patrauks jūsų dėmesį ir užsimegs romantinė pažintis. Išvis tikėtini kažkokie staigūs pokyčiai. Jūs nesiruošiate kažkur keliauti? Man vis krenta dvi įdomios kortos kartu ir toks vaizdas, kad per kažkokią išvyką sutiksit įdomų vyriškį smile.gif
Atsakyti
Sveikos, jei turesit laiko gal galit mestelt kortas. Kaip klostysis mano vyro darbo reikalai? Ar nelaukia kokie netiketumai ar pokyciai.

Svarbu nes ruosiames dideliam pirkiniui ir teks skolintis, galvoju ar neapkars tas pirkinys mum. Ar per ji nenukentesim, o taip butu jei vyro darbai apstotu ar dar kas.

Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 09 06, 09:32)
Sveiki, tikėtina, kad net vėl susiėjus su vaikinu jis būtų linkęs nueiti į kairę arba jau dabar turi kažkokią moteriškę, su kuria daugiau mažiau palaiko ryšius ir palaikytų net būnant su jumis. Be to santykiuose galimai vėl išryškėtų senos, buvę problemos ir tie santykiai įgautų vienatvės dviese arba nusivylimo pavidalą. Nemanau, jog jūsų lūkesčiai būtų patenkinti ir jaustumėtės laiminga antrą kartą užlipusi ant to pačio grėblio.
Papildyta:

Sveiki, pusmečio bėgyje tikrai įmanomos gražios ir netgi labai įdomios permainos. Manau, gali atsirasti vyriškis (arba net du), kurie patrauks jūsų dėmesį ir užsimegs romantinė pažintis. Išvis tikėtini kažkokie staigūs pokyčiai. Jūs nesiruošiate kažkur keliauti? Man vis krenta dvi įdomios kortos kartu ir toks vaizdas, kad per kažkokią išvyką sutiksit įdomų vyriškį smile.gif

Keliauti kažkur tikrai niekur nesiruošiu smile.gif Nebent į kitą miestą vyksiu studijuot. Prieš kokį mėnesį Jūsų klausiau dėl savo ex, sakėt, kad yra tikimybė šiokia tokia, kad sugrįs pas mane, kad su ta dėl kurios mane paliko jis jaučia nuobodulį,kad nėra ten tarp jų nei meilės nei aistros. Gal kas pasikeitė? Vis niekaip negaliu nustot tikėtis,kad visgi būsim vėl kartu. Iškart atsiprašau už tokią klausimų laviną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wueliox @ 2015 09 06, 11:21)
Keliauti kažkur tikrai niekur nesiruošiu smile.gif Nebent į kitą miestą vyksiu studijuot. Prieš kokį mėnesį Jūsų klausiau dėl savo ex, sakėt, kad yra tikimybė šiokia tokia, kad sugrįs pas mane, kad su ta dėl kurios mane paliko jis jaučia nuobodulį,kad nėra ten tarp jų nei meilės nei aistros. Gal kas pasikeitė? Vis niekaip negaliu nustot tikėtis,kad visgi būsim vėl kartu. Iškart atsiprašau už tokią klausimų laviną 4u.gif

O tai šita aplinkybė ir bus ta kelionė-išvyka tada bigsmile.gif Pažiūrėsiu vėliau kitus klausimus mirksiukas.gif
Atsakyti