QUOTE(Jur-Gita @ 2015 09 05, 20:34)
Sveikos merginos.Kuri gal turėsite laiko ir galimybę pažiūrėti kortas?
Vyras D ... kokiomis mintimis i mane jis atsisukęs.
Jis,praeitas mano gyvenimo etapas bet dabar jis lyg gailis mane pearades o gal tiesiog jam truksta buitinių rankų ir tt...
Ačiū.
Sveiki, vyro jausmai nuoširdūs. Jis iš tiesų gailisi dėl to, kas įvyko. Jeigu vėl susieitumėte, manau, meilė kaip reikalas iš naujo užliepsnotų ir atgimtų
QUOTE(Ritandra @ 2015 09 06, 10:49)
Sveikos, jei turesit laiko gal galit mestelt kortas. Kaip klostysis mano vyro darbo reikalai? Ar nelaukia kokie netiketumai ar pokyciai.
Svarbu nes ruosiames dideliam pirkiniui ir teks skolintis, galvoju ar neapkars tas pirkinys mum. Ar per ji nenukentesim, o taip butu jei vyro darbai apstotu ar dar kas.
Didelių nuostolių patirti neturėtumėte, tačiau staigaus praturtėjimo irgi nelabai nusimato. Pinigai ateis tik per be galo kantrų ir sukoncentruotą darbą, kas gali užtrukti, bet per kančias į žvaigždes. Būkit kantrūs ir stiprūs
Papildyta:
QUOTE(wueliox @ 2015 09 06, 11:21)
Keliauti kažkur tikrai niekur nesiruošiu

Nebent į kitą miestą vyksiu studijuot. Prieš kokį mėnesį Jūsų klausiau dėl savo ex, sakėt, kad yra tikimybė šiokia tokia, kad sugrįs pas mane, kad su ta dėl kurios mane paliko jis jaučia nuobodulį,kad nėra ten tarp jų nei meilės nei aistros. Gal kas pasikeitė? Vis niekaip negaliu nustot tikėtis,kad visgi būsim vėl kartu. Iškart atsiprašau už tokią klausimų laviną
Jūsų draugo santykiai su dabartine drauge tikrai meile netrykšta. Apskritai bendravimas paremtas labiau racionalumu, juose daug šalčio ir atstumo vienas nuo kito. Nežinau net ką gražaus pasakyti... tikrai vaizdas jų draugystės atžvilgiu tik labai šiaip sau. Viltis, kad jis su jumis gali atnaujinti ryšius yra, bet kaip ir sakiau ankščiau - viltis ne per didžiausia ir to reikėtų dar palaukti, kadangi vaikinas iki galo nėra išlipęs iš santykių su kita moterimi ir savyje iki galo nesusipratęs