Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Jur-Gita @ 2015 09 05, 19:34)
Sveikos merginos.Kuri gal turėsite laiko ir galimybę pažiūrėti kortas?

Vyras D  ... kokiomis mintimis i mane jis atsisukęs.

Jis,praeitas mano gyvenimo etapas bet dabar jis lyg gailis mane prarades o gal tiesiog jam truksta buitinių rankų ir tt...

Ačiū.

AVIETINE delcia kai turesit laiko.
Dekoju labai. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Jur-Gita @ 2015 09 05, 20:34)
Sveikos merginos.Kuri gal turėsite laiko ir galimybę pažiūrėti kortas?

Vyras D  ... kokiomis mintimis i mane jis atsisukęs.

Jis,praeitas mano gyvenimo etapas bet dabar jis lyg gailis mane pearades o gal tiesiog jam truksta buitinių rankų ir tt...

Ačiū.

Sveiki, vyro jausmai nuoširdūs. Jis iš tiesų gailisi dėl to, kas įvyko. Jeigu vėl susieitumėte, manau, meilė kaip reikalas iš naujo užliepsnotų ir atgimtų mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Ritandra @ 2015 09 06, 10:49)
Sveikos, jei turesit laiko gal galit mestelt kortas. Kaip klostysis mano vyro darbo reikalai? Ar nelaukia kokie netiketumai ar pokyciai.

Svarbu nes ruosiames dideliam pirkiniui ir teks skolintis, galvoju ar neapkars tas pirkinys mum. Ar per ji nenukentesim, o taip butu jei vyro darbai apstotu ar dar kas.

Didelių nuostolių patirti neturėtumėte, tačiau staigaus praturtėjimo irgi nelabai nusimato. Pinigai ateis tik per be galo kantrų ir sukoncentruotą darbą, kas gali užtrukti, bet per kančias į žvaigždes. Būkit kantrūs ir stiprūs 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(wueliox @ 2015 09 06, 11:21)
Keliauti kažkur tikrai niekur nesiruošiu smile.gif Nebent į kitą miestą vyksiu studijuot. Prieš kokį mėnesį Jūsų klausiau dėl savo ex, sakėt, kad yra tikimybė šiokia tokia, kad sugrįs pas mane, kad su ta dėl kurios mane paliko jis jaučia nuobodulį,kad nėra ten tarp jų nei meilės nei aistros. Gal kas pasikeitė? Vis niekaip negaliu nustot tikėtis,kad visgi būsim vėl kartu. Iškart atsiprašau už tokią klausimų laviną 4u.gif

Jūsų draugo santykiai su dabartine drauge tikrai meile netrykšta. Apskritai bendravimas paremtas labiau racionalumu, juose daug šalčio ir atstumo vienas nuo kito. Nežinau net ką gražaus pasakyti... tikrai vaizdas jų draugystės atžvilgiu tik labai šiaip sau. Viltis, kad jis su jumis gali atnaujinti ryšius yra, bet kaip ir sakiau ankščiau - viltis ne per didžiausia ir to reikėtų dar palaukti, kadangi vaikinas iki galo nėra išlipęs iš santykių su kita moterimi ir savyje iki galo nesusipratęs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mirele @ 2015 09 04, 15:56)
Laba diena Amariliai  4u.gif
Siuo metu ieskau darbo. Yra galimybe konkursuoti i vienas pareigas. Bendravau ir su istaigos direktore, taciau na jie turi nusiziureje potencialu kandidata kurio aukstesne kategorija (darbas svietimo sektoriuje), taciau dalyvauti atrankoje galimybe turiu. Sakykit ar visgi verta man bandyti? Is anksto dekoju.

Ir gal galit apskritai apzvelgti kaip man seksis ieskotis naujo darbo. Zinau kokiu pareigu noriu konkreciai, taciau labai sunku jas gauti, vyksta dideli konkursai arba priimami jau pazistami zmones..
Dar kitas dalykas studijuoju antroje magistranturoje, bet velgi del siuo metu susiklosciusios situacijos gyvenime apskritai, nes daug pokyciu visame kame, nebezinau ar man reikia to antro magistro laipsnio, labai abejot pradejau.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirele: 06 rugsėjo 2015 - 11:10
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 09 06, 10:47)
Sveiki, vyro jausmai nuoširdūs. Jis iš tiesų gailisi dėl to, kas įvyko. Jeigu vėl susieitumėte, manau, meilė kaip reikalas iš naujo užliepsnotų ir atgimtų mirksiukas.gif  4u.gif
Didelių nuostolių patirti neturėtumėte, tačiau staigaus praturtėjimo irgi nelabai nusimato. Pinigai ateis tik per be galo kantrų ir sukoncentruotą darbą, kas gali užtrukti, bet per kančias į žvaigždes. Būkit kantrūs ir stiprūs 4u.gif
Papildyta:

Jūsų draugo santykiai su dabartine drauge tikrai meile netrykšta. Apskritai bendravimas paremtas labiau racionalumu, juose daug šalčio ir atstumo vienas nuo kito. Nežinau net ką gražaus pasakyti... tikrai vaizdas jų draugystės atžvilgiu tik labai šiaip sau. Viltis, kad jis su jumis gali atnaujinti ryšius yra, bet kaip ir sakiau ankščiau - viltis ne per didžiausia ir to reikėtų dar palaukti, kadangi vaikinas iki galo nėra išlipęs iš santykių su kita moterimi ir savyje iki galo nesusipratęs 4u.gif

Aciu uz atsakymus Jums. Tos vilties laikausi isikibus visa sirdimi ir siela,visada sakydavau, kad jos vyras neprivers sitaip manes suskysti,bet va kaip yra. Tapau tikru lepsiu biggrin.gif o kad jis nesusiprates tai net man aisku,sese jo sake,kad tebesinesioja mano nuotrauka piniginej,kambary taip pat laiko mudvieju nuotrauka kuria buvo isneses,bet vel parsinese atgal.
Atsakyti
QUOTE(wueliox @ 2015 09 06, 12:02)
Aciu uz atsakymus Jums. Tos vilties laikausi isikibus visa sirdimi ir siela,visada sakydavau, kad jos vyras neprivers sitaip manes suskysti,bet va kaip yra. Tapau tikru lepsiu biggrin.gif o kad jis nesusiprates tai net man aisku,sese jo sake,kad tebesinesioja mano nuotrauka piniginej,kambary taip pat laiko mudvieju nuotrauka kuria buvo isneses,bet vel parsinese atgal.

Bet kiek laiko tai tęsiasi? Nemanote, kad jei vyras iš tikro taip būtų prie jūsų prisirišęs ir nešiotųsi nuotraukas kartu - jis ir būtų su jumis, o ne su kita? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 09 06, 11:07)
Bet kiek laiko tai tęsiasi? Nemanote, kad jei vyras iš tikro taip būtų prie jūsų prisirišęs ir nešiotųsi nuotraukas kartu - jis ir būtų su jumis, o ne su kita? 4u.gif

Tęsiasi tai jau porą mėnesių. Tikrai ši situacija varo iš proto, nes viskas staiga apsivertė,tad nežinau nei ką galvoti. Jis pats jau planavo šeimos kūrimą su manim ir staiga atšalo. O dėl tų nuotraukų sužinojau prieš savaitę, pati nustebau kokio velnio jis jas laiko jei yra su kita.
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 09 06, 12:47)

Papildyta:

J

Oi dėkui, man svarbiausia kad darbai eitusi kaip einasi, o jei darbai nestos tai ir isipareigojimai nebus baisus smile.gif
labai taikliai pasakete "per kancias i zvaigzdes" grinai musu situacija... darbuose dirbam daug, nama isirenginejam, vaikus vakarais veziojam po burelius kad tik jiem padet pagrindus o ne prie PC sedet, bet cia tik tam kad viska pasidarytume be paskolu ir po pora metu ramiai gyvent smile.gif Todel del to pirkinio ir abejoju nes tai daugiau prabangos reikalas (masina visiskai nauja) ir ji nera mum butina, galima apsiribot ir kokia uz kelis tukst euru, ir nelizinguot bet su vyru pakalbejom kad gal jau ir sau galim kazka leist ax.gif

aciu uz patarimus ir apzvalga klausimo. 4u.gif
Atsakyti
Aciu Avietine delcia wub.gif

Tai buves vyras .. gali buti bet nemanau kad verta ..

Laikini groziai ...buitis vel savo paimtu...

O as planuoju kitaip savo gyvenima

Dar syk dekoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jur-Gita: 06 rugsėjo 2015 - 11:56
QUOTE(Jur-Gita @ 2015 09 06, 12:56)
Aciu Avietine delcia wub.gif

Tai buves vyras .. gali buti bet nemanau kad verta ..

Laikini groziai ...buitis vel savo paimtu...

O as planuoju kitaip savo gyvenima

Dar syk dekoju.

Sėkmės mirksiukas.gif

Aš negaliu atsidžiaugti dabartiniu metų laiku. Rugsėjis - kažkas nuostabaus wub.gif Man tai pats maloniausias, nuostabiausias laikas.
Atsakyti
Sveikos clap.gif

man ruduo ir patinka wub.gif spalvu grozius oras puikus wub.gif

Siandien tingiu kaip ..kalaite blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 06 rugsėjo 2015 - 13:03
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 09 06, 14:09)
Sėkmės mirksiukas.gif

Aš negaliu atsidžiaugti dabartiniu metų laiku. Rugsėjis - kažkas nuostabaus wub.gif Man tai pats maloniausias, nuostabiausias laikas.

Man ir ruduo patinka wink.gif nors sakyciau man visi metu laikai savaip patinka. Ruduo del spalvu ir gaivumos, ziema del kaledu egles ir sniego... o pavasaris tai zydi vysnios wub.gif ta gamta budinasi. O vasara kas be ko thumbup.gif

O as pirma kart gyvatvore karpau... kazkaip isivaizadavau ta darba toki egzotiskesni kaip per filmus rodo smile.gif))) o cia rankas pakirto, sakos subraize irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
O man pavasaris ir vasara ne prie širdies. Pavasarį visada kankina šienligė, o dar tas betirpstantis, purvina sniegas doh.gif Vasarą šiaip gyvenimas sulėtėja, tokioje vegetacijoje gyvenu. Vat ruduo pats tas man wub.gif

Ritandra, o jūs tikra auksarankė bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti