Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 09 06, 09:42)
Sveiki. Vaikinas Tomas jus dažnokai prisimena, jis taip pat jaučia nostalgiją bendriems prisiminimams, tačiau dabar jo jausmai jau daug šaltesni ir labiau nusėdę. Galiu pasakyti, kad ryšių nutraukimas jūsų iniciatyva, jam labai skaudžiai atsiėjo. Manau, kad išgyveno kažką panašaus į depresiją, rimtą nervinį išsekimą, todėl suprantama, jog jūs jam palikote nemažus randus širdyje. Pagalvodamas apie jis jus, jis jaučia ne tik mano minėtą nostalgiją, bet ir kartėlį, nuoskaudas, todėl antrą kartą lipti į tą pačią balą nebenori. Galvoja, kad tai jau būtų žeminimąsis prieš jus. Tikimybė, kad jis dar apsireikš jūsų gyvenime - yra, tačiau labai nedidelė. Bendravimo perspektyvos miglotos. Tiesą sakant, nemanau, jog kažkas dar gražaus atgims, nes vaikinas į šią galimybę žiūri labai skeptiškai. Be to manyčiau, jog jis jaučia susižavėjimą kažkokiam kitam žmogui tik dar nėra įsipareigojęs, prilaiko atstumą. Suprantu, kad galbūt skamba nemaloniai, bet sudužusią lėkštę ne taip lengva suklijuoti, kad atrodytų lyg nauja 4u.gif
Atkelkite savo klausimą mirksiukas.gif

Sveiki dar kartelį smile.gif trumpai tariant ,norėčiau paklausti kortų, ar artimiausiais mėnesiais pagerės mano padėtis meilėje? Įmanoma tikėtis sutikti rimtą žmogų..
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2015 09 06, 13:49)
Sveiki dar kartelį smile.gif trumpai tariant ,norėčiau paklausti kortų, ar artimiausiais mėnesiais  pagerės mano padėtis meilėje? Įmanoma tikėtis sutikti rimtą žmogų..

Sveiki, pusmečio bėgyje realu, kad atsiras vyriškis su romantiškomis intencijomis, bet negaliu garantuoti, kad tai bus sklandi ir iškart per galvą kertanti meilė. Gali būti komplikuotas bedravimas arba tiesiog tas vyriškis jums iškar galvos neapsuks.
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 09 06, 14:35)

Ritandra, o jūs tikra auksarankė bigsmile.gif  4u.gif

Dekui nesu as jau kokia darbstuole lotuliukas.gif tiesiog mes dirbam protini darba ir va taip fiziskai pavargti nepavargsti tai va taip padirbet pasaka, galva pailsi nuo minciu. Nukasi puse gatvei sniega po darbo ir vakare jauti kaip jegos apleidzia... o kitaip tai ir nemiga kankina ir mintys doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Avietine delcia galiu kreiptis i jus?

Mano finansine puse pageres pusmecio begyje? (Jau pavargau nuo minus prie minus) unsure.gif ir meilėje gal gi fortuna atsisuks ?

Du dalykai kurie labiausiai sirdi kutena rolleyes.gif

Ačiu jums labai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žavi73 @ 2015 09 06, 14:08)
Sveikos  4u.gif

Avietine delcia galiu  kreiptis  i jus?
Mano finansine puse  pageres pusmecio begyje? (Jau pavargau nuo  minus prie minus) unsure.gif ir meilėje gal gi fortuna atsisuks ?

Du dalykai kurie  labiausiai sirdi kutena rolleyes.gif

Ačiu jums labai. rolleyes.gif

"Meilėje fortūna atsisuks" turite galvoje, ar atsiras potenciali antra pusė?
Atsakyti
O as nelabai rankdarbiste blush2.gif kazkaip neprilipo man nei nerimas nei mezgimas blush2.gif

As geriau valgyt padarau ,susitvarkau,remonta galiu padaryt ir ttt tokie va stambus darbai mane veza thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 06 rugsėjo 2015 - 13:10
QUOTE(** Svaja** @ 2015 09 06, 14:10)
O as nelabai rankdarbiste blush2.gif kazkaip neprilipo man nei nerimas nei  mezgimas  blush2.gif

As geriau valgyt padarau ,susitvarkau,remonta galiu padaryt ir ttt tokie va stambus darbai mane veza thumbup.gif

O čia tai moteris biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 09 06, 13:09)
"Meilėje fortūna atsisuks" turite galvoje, ar atsiras potenciali antra pusė?

taip ,ar antra puse atsiras realiai ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žavi73: 06 rugsėjo 2015 - 13:13
Avietinė Delčia - gal galite pažiūrėti, ar iš tikrųjų gailisi mano vyras dėl to kas neseniai įvyko, nes aš netikiu, nors realiai man nelabai jau rūpi tikriausiai, kadangi jau skiriamės. Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 09 06, 14:11)
O čia tai moteris biggrin.gif  biggrin.gif  thumbup.gif  bigsmile.gif

biggrin.gif Jo kai vyra bambuka turejau..viska teko paciai daryti..net kanalizacija gyvatuku pati valydavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

bet as nenoriu buti tokia...noriu lepi gelele buti wub.gif blush2.gif user posted image Noriu remtis i vyra o ne jam atrama buti schmoll.gif

Bet realiai galimybes mazos nes tokiu vyru mazai. doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 06 rugsėjo 2015 - 13:18
QUOTE(** Svaja** @ 2015 09 06, 15:10)
O as nelabai rankdarbiste blush2.gif kazkaip neprilipo man nei nerimas nei  mezgimas  blush2.gif

Ir islepina vyrus tokios moterys lotuliukas.gif as ir geriau malkas nesiosiu nei spinta tvarkysiu...

As ir mezgu ir siuvineju bet turi darbas prilipt kurio man reik. Dabar tooooki siuvineju paveiksla. Pamaciau ir nenurimau.. tiesiog man jo reik ant zidinio ir taskas... ikelsiu foto tuoj wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2015 09 06, 14:19)
Ir islepina vyrus tokios moterys  lotuliukas.gif  as ir geriau malkas nesiosiu nei spinta tvarkysiu...

As ir mezgu ir siuvineju bet turi darbas prilipt kurio man reik. Dabar tooooki siuvineju paveiksla. Pamaciau ir nenurimau.. tiesiog man jo reik ant zidinio ir taskas... ikelsiu foto tuoj wink.gif

Aisku islepino pacios moterys doh.gif ne vien zmonos bet ir mamos sunelius augino ir augina kaip gelytes doh.gif smile.gif

laukiam rodyk rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 06 rugsėjo 2015 - 13:23