QUOTE (norge @ 2004 08 23, 12:31) |
Sakai, tevai tau padovanojo buta vestuviu proga. Grieztai atskirai nuo vyro. Siaip tai vestuves- dvieju zmoniu svente, ar klystu? ![]() Tai tokis klausimukas- o ar tavo tevai tavo vyra pasveikino su sia svente. Nebutinai su dovanom, juk kas tie turtai- i kapus nenusinesim, ar ne? ![]() Vienzo, as vis vien nieko nesupratau. |
Tėvai mums abiems vestuvių proga padovanojo berods 4000 lt (jei gerai pamenu..), kuriuos panaudojom povestuvinei kelionei.
Butas buvo irgi "dovana", na susijusi su vestuvėmis, bet ne tokia, kad tėvai imtų ir sakytų, štai "R.. ir A... dovanojame butą". Tiesiog tėvai dar prieš vestuves mums pasakė, kad kai ištekėsiu, tai kaip ir sesuo gausiu arba abu gausim (na, kaip aš pati pasakysiu) dovanų butą. Bet mano mamos širdis visada labiau linko į tai, kad tik aš turėčiau teises į tą butą. Aš pritariau mamai. Mano tėvui didelio skirtumo nebuvo.
Mano tėvai žinoma mus palaimino prieš santuoką ir pasveikino. Ir dabar sveikina kiekvienų metinių proga ir atėjus kiekvieno mūsų asmeninei šventei, t.y. su gimtadieniu ir vardadieniu.
Geriau ir nebesugebėsiu paaiškinti, nes net nesuprantu kas neaišku..
ne, nepykstu, nesugebu aiškinti..
man viskas aišku, kitam niekas neaišku..
o man tiesiog taip keista ir nesuprantama, na kaipgi taip: na kas čia neaiškaus??
man viskas aišku, kitam niekas neaišku..
o man tiesiog taip keista ir nesuprantama, na kaipgi taip: na kas čia neaiškaus??

Del kvietku. Siulau nueiti i turgeli ir nusipirkti geliu pacioms. Malonu geliu gausoje pabuti, malonu pirkti, malonu nesti, malonu namuose geliu kvapa jausti, malonu sau malonuma pasidaryti, malonu is kito nieku nereikalauti ir del to nesiparinti
p.s. reiktu saugotis vyruku be priezasties dovanojancio geles

p.s. reiktu saugotis vyruku be priezasties dovanojancio geles

QUOTE (uola @ 2004 08 23, 14:46) |
p.s. reiktu saugotis vyruku be priezasties dovanojancio geles ![]() ![]() |
Kodėl gi?

negavus dovanu ar geliu nepulciau i panika, bet tik tuo atveju, jeigu demesio netruktu, svelnumo ir aistros
o jei jau tingi mylet ir tai parodyt... tai tikrai... kam toks vyras
gerai kad maniskis dovanoja geles, ir tokias, kokiu niekas kitas nedovanojo iki siol:) be progos ir su proga:) dovaneles tai tik su proga, bet svarbiausia kad nesijauciu nei nuskriausta nei nemylima del to

gerai kad maniskis dovanoja geles, ir tokias, kokiu niekas kitas nedovanojo iki siol:) be progos ir su proga:) dovaneles tai tik su proga, bet svarbiausia kad nesijauciu nei nuskriausta nei nemylima del to

Nesitiki praturteti is uosviu....
Nors Vilko puses atsakymas buvo nuspejamas. Bet .. Galima dar paklausti racionaliai mastanciu sutuoktiniu?
O jei staiga- neduok Dieve- tie uosviai atsiduria ligoninej, jiems reikalinga kokia brangi operacija ar vaistai. Jie isparduoda visa savo turta- neuztenka (na, arba tas turtas kazikurtai isgaruoja, jiems reikalingas naujas butukas, ai, nesigilinkim). Esme, jie nebeturi nei pinigu, nei turto. Dukros turtas ir pajamos irgi negali isgelbeti (gal jos imone ka tik bankrutavo). Vat, nebent zentas prisidetu. Bet juk jis nesieke is uosviu turteti, tai gal ir neturi del ju nuskursti ne trupucio? Tai gal jis gali ramiai susikisti rankas i kisenes ir pasisvilpaudamas pasiplauti? O ka- tokios zaidimo taisykles? Ar ne?

Nors Vilko puses atsakymas buvo nuspejamas. Bet .. Galima dar paklausti racionaliai mastanciu sutuoktiniu?
O jei staiga- neduok Dieve- tie uosviai atsiduria ligoninej, jiems reikalinga kokia brangi operacija ar vaistai. Jie isparduoda visa savo turta- neuztenka (na, arba tas turtas kazikurtai isgaruoja, jiems reikalingas naujas butukas, ai, nesigilinkim). Esme, jie nebeturi nei pinigu, nei turto. Dukros turtas ir pajamos irgi negali isgelbeti (gal jos imone ka tik bankrutavo). Vat, nebent zentas prisidetu. Bet juk jis nesieke is uosviu turteti, tai gal ir neturi del ju nuskursti ne trupucio? Tai gal jis gali ramiai susikisti rankas i kisenes ir pasisvilpaudamas pasiplauti? O ka- tokios zaidimo taisykles? Ar ne?

QUOTE (svetima @ 2004 08 23, 13:20) |
Rasma kazkokia labai nerasmiska sitoj temoj ![]() Nu kazkaip nepanasu, kad taip ji tu dovanu ir kvietku galetu trokst-gal cia bajeris koks subtilus ![]() Dovana man tik tada bus dovana, jeigu tai bus kazkoks siurprizas, pokstas ar pan, tai gali net neturet jokios pinigines vertes..Tiesa, vyras nera labai isradingas siuo poziuriu, bet kartais ir jam pavyksta ![]() O visokie ejimai kartu i parduotuve issirinkti auksu, ziedu ar automobiliu man visiskai neimponuoja ![]() |
Man irgi panašiai..dovana turi būti siurprizas, kaip mazam vaikui nuo senelio šalčio

Nu ka as zinau. Jei jau butas uzrasomas dukrai su mintim, kad ner cia ko tam zentui mano saskaita turteti, tai ir pagalvojau, kad zentas galetu lygiai taip pat atsakyti- skolinkites is banko ir statykit sau polocius.
Papildyta @ [mergetime]1093270569[/mergetime]
Apie butus kaip dovanas vestuviu proga (labai jau neoriginali dovana, sakyciau
). Na, mes irgi gavom pinigu butui is tevu. Maniskiai dave daug zenklesne suma. Vyro tevai kuklesne. Pinigu pritrukom, tai teko skolintis, bet per trejus metus is skolu isbridom. Kai pirkom buta, tai dokumentus tvarkem vyro vardu- be jokiu uzpakaliniu minciu, juk bendra jungtine nuosavybe.
Dabar kai pagalvoju, kaip seniai tai buvo. Ir tas butas su tarakonais ir pelem - tada buvo toks mielas (nors tevas ji svirnu vadino- del aukstu lubu
). Kaip gerai, kad niekam nekilo mintis del jo draskytis, net i makauses musu neatejo , kad galim kada issiskirti- kitaip ir antspauduku nebutume i pasus isideje. Ir dabar, kai pravaziuojam, tai vis uzmetam aki, kaip MUSU namai laikosi.
Tuoj imsiu bambeti kaip kokia bobute- aksciau zmones nuosirdesni buvo, pasitikejo labiau
.

Papildyta @ [mergetime]1093270569[/mergetime]
Apie butus kaip dovanas vestuviu proga (labai jau neoriginali dovana, sakyciau

Dabar kai pagalvoju, kaip seniai tai buvo. Ir tas butas su tarakonais ir pelem - tada buvo toks mielas (nors tevas ji svirnu vadino- del aukstu lubu

Tuoj imsiu bambeti kaip kokia bobute- aksciau zmones nuosirdesni buvo, pasitikejo labiau

Norge, aisku smagu klausyti jaunatvisko romantizmo - tevu butas abiems, meile, jungtine nuosavybe, be uzpakaliniu minciu...
Duok Dieve, kad gyvenimas eitusi tau taip, kad nebutu tragisku siurprizu - net nezinai matyt i ka gali pavirsti zmogus gresianciu skyrybu atveju - televizoriu per puse skelia, esi girdejus?
Taip kad Rasma, molodec! Bent jau man motyvai aiskus - meile meilem, o galvos pamesti suvisam nepatartina.
Duok Dieve, kad gyvenimas eitusi tau taip, kad nebutu tragisku siurprizu - net nezinai matyt i ka gali pavirsti zmogus gresianciu skyrybu atveju - televizoriu per puse skelia, esi girdejus?
Taip kad Rasma, molodec! Bent jau man motyvai aiskus - meile meilem, o galvos pamesti suvisam nepatartina.