Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras nepasveikino su gimtadieniu

QUOTE (norge @ 2004 08 21, 11:09)
QUOTE (Rasma @ 2004 08 20, 20:55)
Nemačiau reikalo taip elgtis.
Man visiškai buvo neįdomios moralinės šio aspekto pusės, negalėjau ir nenorėjau vaizduoti amžinai įsimylėjusią ir aklai pasitikinčią. Neturiu tokio pasitikėjimo ir nežinau kas žmogui kada į galvą šaus..gal kokio keršto dėl nevykusios santuokos apimtas norės mane pliką basą paleisti laugh.gif Kai turėsim bendrai užgyventą butą arba jis pirks savo vardu butą, tai aš tada galėsiu "labdara" užsiimti ir nieko nereikalauti laugh.gif

Hmmm, ar tik ne ta pati Rasma vis kartodavo, kad nera materialiste, kad nesureiksmina daiktu, pinigu... rolleyes.gif

Nors, gal yra dvi Rasmos forume, dvi skirtingos mergicos... rolleyes.gif

NEMANAU, KAD TAI MATERIALIZMAS, TAI SVEIKAS PROTAS.... thumbup.gif
Atsakyti
As pilnai su Rasma sutinku. Tai jios butas ir tik jios thumbup.gif ,tuo labiau kad ji podavanojo jios tevai, JAI, o ne vyrui thumbup.gif .Kodel ji turiejo nepriimti dovanos, nesamone. Tai ka butu vyreliuj visai neblogai, neturiejo buto, pagiveno ir prasom butukas.NESAMONE mad.gif
Atsakyti
Buto atzvilgiu irgi taip kaip Rasma daryciau. Tiesiog taip yra teisinga ir as taip saugiau jausciausi. Jausmai lieka jausmais, bet butas yra (bent jau man) per sunkiai igyjamas dalykas, kad juo rizikuociau.

O del dovanu - dabar arteja mano gimtadienis ir zinau, kad mano draugas iesko dovanos, nes klause, is kokios srities mazdaug noreciau, kad netycia nepadovanotu nesamones rolleyes.gif
Per valentino diena, draugavimo pusmeti taip pat gavau dovanu, bet per kovo 8 tai tik zinute pasveikino sad.gif O smagu butu buve kokia gelyte gauti dry.gif Apskritai, noreciau, kad jis man kada be progos gelyciu padovanotu.
Atsakyti
QUOTE (carramele @ 2004 08 22, 14:03)
Buto atzvilgiu irgi taip kaip Rasma daryciau. Tiesiog taip yra teisinga ir as taip saugiau jausciausi. Jausmai lieka jausmais, bet butas yra (bent jau man) per sunkiai igyjamas dalykas, kad juo rizikuociau.

O del dovanu - dabar arteja mano gimtadienis ir zinau, kad mano draugas iesko dovanos, nes klause, is kokios srities mazdaug noreciau, kad netycia nepadovanotu nesamones rolleyes.gif
Per valentino diena, draugavimo pusmeti taip pat gavau dovanu, bet per kovo 8 tai tik zinute pasveikino sad.gif O smagu butu buve kokia gelyte gauti dry.gif Apskritai, noreciau, kad jis man kada be progos gelyciu padovanotu.

o tu jam uzhsimink kai eisit pro geliu parduotuve- "kaip butu smagu jei gauchiau kokia gelyte siaip sau..be jokios progos....." wub.gif gal ishgirs tave tavo draugas..smile.gif wink.gif
Atsakyti
pas mane tai biski kita problemele sad.gif nepamirsta draugas man dovaneliu progoms, gelyciu irgi kartais buna tongue.gif bet man TAAAAAAAAAIIIIP ohmy.gif truksta romantikos:( dovanos buna visada praktiskos, kai pvz. pasitinka jis mane is tevu namu zinau (visada) kad bus geliu... ir tas jau neidomu huh.gif as noriu niekuciu be progos!!!!!!!
as jam apie tai uzsimenu ir tada kazka aisku gaunu tongue.gif bet jis pats sako, kad zino, jog nera riomantikas ir del to nieko negali tokio sugalvoti
bet dabar, pries isvaziuojant i namus (isvaziavo menesiui) jis man tooookkiii vakara padare thumbup.gif susirado visokiu kokteiliuku receptu, susipirko ir suplake thumbup.gif cia tai buvo clap.gif o dar aisku viskas prie zvakiu... kaip grazu clap_1.gif dar taip noriu!!!!!!!!!! (nors man po to buvo taaaaaaaip negerai:()
tai nezinau, kaip padaryti, kad taip butu visada (as apie zvakytes ir t.t.smile.gif tomantika zodziu:))
Atsakyti
Ot ir suklydot su tuo materializmu..
Materializmas materializmu, neturiu nė vieno lito santaupų ir nė vieno daikto savo..išskyrus skudurus, žaislus ir knygas, o kas lieka, tai išdalinu tiems, kam šiame gyvenime man teko laimė padėti..yra tokių žmonių, kurių nebegaliu palikti likimo valiai..Ne temoje čia, bet už 2 dėžutes nusiųstos košes į kaimą invalidui vaikui klausiausi tokių padėkų, kad nebegalėjau susilaikyti neverkus..O juk tai toli gražu ne viena šeima, kurią pažįstu..mano namuose guli ilgiausias sąrašas vienišų motinų, ties kurių pavardėmis su šauktuku parašyta "itin sunki padėtis" ir čia pat trumputė gyvenimo istorija..Koks dar materializmas???
Nesu jokia kitokia. Aš esu aš. Vienintelė ir nepakartojama laugh.gif . Svarbiausia, kad pažįstu pati save ir nuo to, gaus mano vyras tėvų buto dalį ar negaus aš kitokia netapsiu..

Butas mano tėvų, jų užgyventas turtas...Kas kad dovanotas? Neturiu teisės su juo elgtis lengvabūdiškai ir skyrybų atveju dalinti kam papuola. Nežinau ar atsargi esu su reikalu ar be, bet šiuo atveju esu. Visas kitas užgyventas turtas yra vyro vardu, nes aš taip norėjau. Turiu per daug ambicijų, kad man reikėtų nors vieno jo daikto.
Esu tėvams skolinga už savo įgytą/įgyjamą išsilavinimą, dėl to nuolat jaučiu kažkokį nepaaiškinamą "skolą", dar butas..ir suprantu, kad man neužteks laiko tos skolos jiems grąžinti. Turėdama tokią specialybę ir tokį niekam tikusį charakterį niekada neužgyvensiu didelių turtų, todėl nesidraskau ir nesiekiu, man visada užtenka tiek kiek turiu. Pati kaip pati, gyvenime skurdo nebijau, bijau skurde palikti savo dukterį. Taigi noriu, kad jei mūsų tėtis ir vyras supyks, likti nors tarp plikų sienų, o ne laiptinėje.
Atsakyti
Rasma, o kodel tevai nepirko buto savo vardu? Ir butas priklausytu jiems, o ne zentui. Ir zentas jaustusi maziau "uz borto". Na, jeigu jie i tai ziuri kaip i SAVO turta, kuriuo JIE noneri dalintis su tavo vyru.

Sorry, ne mano reikalas. Bet jei atsakytum, gal kas sioje situacijoje ir aiskiau pasidarytu. Bo dabar na visai nieko nesuratau. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 23 rugpjūčio 2004 - 13:10
Rasma kazkokia labai nerasmiska sitoj temoj laugh.gif
Nu kazkaip nepanasu, kad taip ji tu dovanu ir kvietku galetu trokst-gal cia bajeris koks subtilus wink.gif

Dovana man tik tada bus dovana, jeigu tai bus kazkoks siurprizas, pokstas ar pan, tai gali net neturet jokios pinigines vertes..Tiesa, vyras nera labai isradingas siuo poziuriu, bet kartais ir jam pavyksta rolleyes.gif
O visokie ejimai kartu i parduotuve issirinkti auksu, ziedu ar automobiliu man visiskai neimponuoja tongue.gif

Atsakyti
Bandau atsakyti. Šiame bute, kuriame dabar gyvename mes visi trys, aš anksčiau gyvenau su savo tėvais. Kodėl tekėjau, aš tada nebūčiau pasakiusi, na tiesiog dar viena mano sunkiai "suprantama" teorija kodėl turiu tekėti. Iškėlėm vestuves ir mano tėvai dar prieš jas nutarė, kad su žentu vienam bute tikrai nesitrins. Juolab, kad jų analogiška vestuvinė dovana buvo ir mano seseriai. Vyras, žinodamas mano tėvų sprendimą jau tikrai nesirengė rūpinti mums būsto.
Tėvai persikėlė į namą, o butas atiteko man. Po vestuvių, kai mama norėjo tvarkyti visus tuos formalumus ji manęs paklausė kaip aš noriu: kad butą gautume abu ar kad butą gaučiau aš. Aš atsakiau "kad aš". Labai labai stipriai nedegiau meile savo vyrui (labiau pamilau jį jau ištekėjusi) ir antra, netikėjau mūsų laiminga santuoka..kaip pasakyti, tekėjau su mintimi, kad jei nepasiseks, tai išsiskirsiu, didelio čia daikto..Savaime suprantama, kad nesiruošiau rizikuoti tėvų užgyventu turtu.
Tėvai mano į šeimos gyvenimą nesikiša. Jiems nuo mano vyro nei šilta, nei šalta, taip sako: tau gyvent, tu gyveni, tu su juo gyvensi..ir t.t. Aš pati negaliu garantuoti už svetimą žmogų (vyras beje man ne giminė, ne kraujo ryšys), tai kaip jie gali garantuoti, kad neliksiu be nieko?? Oi gyvenime visko būna..Mano mamai visada atrodė, kad mes netinkame vienas kitam. Natūralu, kad mamai patiko mano sprendimas. Net ir turėdama savo galvą ant pečių aš daugiau dėmesio kreipiu į tėvų, nei vyro valią. Mano šeima (t.y. tėvai, brolis, sesuo) - man šventa. AŠ PATI NENORĖJAU, KAD BUTAS BŪTŲ MŪSŲ, o mama tą mano norą visokeriopai palaikė. Aš sakau, kad mano nuomone jauna šeima gali dalintis tik tuo, ką užgyveno PATYS. O mes to būsto neužgyvenome, tad ir dalinti nėra ko.
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 08 23, 14:07)
Aš sakau, kad mano nuomone jauna šeima gali dalintis tik tuo, ką užgyveno PATYS. O mes to būsto neužgyvenome, tad ir dalinti nėra ko.

Su šita mintim labai sutinku, nors ji paprasta, bet tiesiog geniali ir logiška wink.gif
Atsakyti
QUOTE (svetima @ 2004 08 23, 11:20)
Rasma kazkokia labai nerasmiska sitoj temoj laugh.gif
Nu kazkaip nepanasu, kad taip ji tu dovanu ir kvietku galetu trokst-gal cia bajeris koks subtilus wink.gif

Aš netrokštu, aš to reikalauju laugh.gif Gėlės dar kaip gėlės, smagu, bet dovanos - TAIP TAIP TAIP. Šokinėju kaip mažytė ir drebu kol jas išpakuoju:lol:
Apsieičiau ir be jų, bet mano toks įsitikinimas ir supratimas, kad vyras PRIVALO man dovanoti dovanas tam tikrų švenčių proga, kaip beje ir aš jam tomis progomis dovanas ruošiu su didele meile ir entuziazmu.
Man būtų didelė nepagarba, jei vyras numuilintų mano šventę ir mano dovanas kažkokiu kasdieniu bučiniu..Sakau visiškai rimtai ir be pokšto, su tokiu vyru aš savo ateities nebesiečiau, juolab kad vyras nėra "biednas kaip bažnyčios pelė". Dabar taip nebenutiks, nes dar draugaudama stebėdavau "kandidatus" wink.gif
Atsakyti
Sakai, tevai tau padovanojo buta vestuviu proga. Grieztai atskirai nuo vyro. Siaip tai vestuves- dvieju zmoniu svente, ar klystu? wink.gif

Tai tokis klausimukas- o ar tavo tevai tavo vyra pasveikino su sia svente. Nebutinai su dovanom, juk kas tie turtai- i kapus nenusinesim, ar ne? wink.gif

Vienzo, as vis vien nieko nesupratau.
Atsakyti