Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika 10 tema

QUOTE(solnyszko @ 2015 09 04, 14:31)
Ne virs bambos, o po bamba  4u.gif

Joo g.gif Nu gal gerai nepamenu biggrin.gif

Leja, turi jau 5 TAIP. Lieka tik daugiau pabendrauti ir pamatysi mus mirksiukas.gif

Kiek laiko po gimdymo praejo?
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 09 04, 12:56)
Joo g.gif Nu gal gerai nepamenu biggrin.gif

Leja, turi jau 5 TAIP. Lieka tik daugiau pabendrauti ir pamatysi mus  mirksiukas.gif

Kiek laiko po gimdymo praejo?

Dabar jau 3 mėnesiai! Kai bus 6 mėn eisiu konsultuotis! Buvau pritaupiys kažkiek pinigėlių, bet kažkaip išsileidau, kažkaip tuos dekreto pinigus sunku buvo paskirstyt laike, tai prirtūkau, teks iš naujo taupyt, reikia taupyklę pirkt kur neišsiima pinigėliai. ... kas nors išsimokėtinai mokėjot?
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2015 09 04, 19:40)
Dabar jau 3 mėnesiai! Kai bus 6 mėn eisiu konsultuotis! Buvau pritaupiys kažkiek pinigėlių, bet kažkaip išsileidau, kažkaip tuos dekreto pinigus sunku buvo paskirstyt laike, tai prirtūkau, teks iš naujo taupyt, reikia taupyklę pirkt kur neišsiima pinigėliai.  ... kas nors išsimokėtinai mokėjot?

As klausiau Klaipedoj del issimokejimo. Tai sake puse sumos vistiek reiktu sumoket iskart, o kita puse padalintu
Atsakyti
Kas dar be Kirisamos pas TA operavosi? Koki korseta jums dave? Ir kiek laiko reikejo nesioti?
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2015 09 04, 21:58)
Kas dar be Kirisamos pas TA operavosi? Koki korseta jums dave? Ir kiek laiko reikejo nesioti?

Roxyte pas ji dviguba op daresi. Korseta Marena dave. Nesiojau apie 6 savaites diena nakti ir dar 2 savaites tik dienom.
Atsakyti
Kur visos dinge? 4u.gif
Ikeliau klinikos foto kur geriausiai matosi mano pasikeitimai biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
sveikos! smile.gif

pasisveikinu naujoje temoje smile.gif
rugsėjo pradžia,nėr kada prisėst,su vaikais reikalų-į priršmokyklinę mano dvyniai išėjo... Laukiu operacijos,jei viskas gerai spalio 7 jau gulėsiu ant stalo...
Atsakyti
QUOTE(pinkshade @ 2015 09 06, 14:39)
Kur visos dinge? 4u.gif
Ikeliau klinikos foto kur geriausiai matosi mano pasikeitimai biggrin.gif  doh.gif

thumbup.gif jėga kaip gerai atrodai thumbup.gif

Audani, sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 09 03, 22:08)
Daktaras patiko šiek tiek daugiau, bet nusprendžiau operuotis pas Bagdoną. Dabar reik dar truputį pataupyti ir kokį sausį ar vasarį planuoju operuotis thumbup.gif

drinks_cheers.gif pas Bagdoną bus gerai. Šaunuolė, kad apsisprendei. 4u.gif
Aš jo klausiau dėl išsimokėjimo, žadėjo, kad netrukus turės galimybę pilną sumą išsimokėti per laiką. Tai jeigu nenusportuosiu tų minkštimukų nuo šlaunų, tai eisiu,kad nusiurbtų. Išsimokėtinai biggrin.gif
Atsakyti
Labai laukiu treciadienio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkshade @ 2015 09 06, 15:39)
Kur visos dinge? 4u.gif
Ikeliau klinikos foto kur geriausiai matosi mano pasikeitimai biggrin.gif  doh.gif

As tai uzsikasus vestuviu reikalais wub.gif Sestadieni, po 10 metu civilines santuokos vel tarsiu TAIP baznycioje wub.gif

Superiniai pasikeitimai thumbup.gif
QUOTE(Esmine @ 2015 09 07, 10:26)
drinks_cheers.gif pas Bagdoną bus gerai. Šaunuolė, kad apsisprendei.  4u.gif

Tikiu, kad bus bigsmile.gif Noreciau pamatyti tavo pilva...
QUOTE(solnyszko @ 2015 09 07, 11:41)
Labai laukiu treciadienio smile.gif

Panasiai siandien ryte SB sakiau. Gyvenime dar nesu sitaip labai laukusi ziemos. Kol kas laukiu tos dienos kai paskirs op data.

Solnyszko, jau poryt thumbup.gif
Atsakyti
Labas meeginos!!! 4u.gif
Senei jau plepejau cia. blush2.gif
Tai va jau pora savaiciu begioju.bandziau vakar presui pratimu daryt tai ne dar negaliu.baime skausmas.manau uzteks pradziai pabegiot smile.gif pastebejau kad bamba tokia sidele pasisare nelabai ji man jau ziurisi schmoll.gif o randui nusprendziau po metu darysiu tatuiruote 4u.gif
Shagrifa kaip sugalvojot po tiek laiko zenytis vel?as tai ir noreciau i baznytele bet MB sako nera reikalo verysad.gif
Kuo toliau tuo labiau au vyru kalbam apie krutines sutvarkyma.ber as to pakelimo nenoriu.o papuliai patyse normalei tai teks sios minties atsisakyt.
Atsakyti