Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika 10 tema

QUOTE(elskan @ 2015 09 07, 14:39)
randui nusprendziau po metu darysiu tatuiruote 4u.gif

Shagrifa kaip sugalvojot po tiek laiko zenytis vel?as tai ir noreciau i baznytele bet MB sako nera reikalo verysad.gif

As irgi uz tatuiruote, bet tik tuo atveju jeigu randas negraziai sugis. Jei jis bus vos iziurimas tada nesidarysiu.

Sitas sprendimas jau senai brendo, o kadangi 09.09 bus 10 metu kaip susituoke, tai ta proga ir sugalvojom ir dar maziuka krikstysim tuo paciu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Audani jooo mokslo metu pradziaaa... daug rupesciu is tikro doh.gif Bus rimciau kai i mokykla iseis doh.gif
QUOTE(solnyszko @ 2015 09 07, 09:41)
Labai laukiu treciadienio smile.gif

Tau jau op? bigsmile.gif
Shagrifa kaip miela wub.gif Malonus rupesteliai pas jus wub.gif
elskan saunuole kokia 4u.gif as irgi jau griztu i sale drinks_cheers.gif reikia palaikyti ka daktarelis nulipde biggrin.gif
Aciu visoms uz komplimentus 4u.gif Esu labai laiminga tik yra baime kad ne vieno kg nepriaugciau doh.gif Noriu dar nurident bent 5 kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinkshade: 08 rugsėjo 2015 - 00:09
QUOTE(pinkshade @ 2015 09 08, 01:09)
Tau jau op? bigsmile.gif

Ryt smile.gif
Atsakyti
Didžiausios sėkmės 4u.gif

Labai lauksim komentarų kaip jautiesi smile.gif

Aš naktį jau sapnavau savo operaciją doh.gif jaučiu per daug mąstau jau apie ją lotuliukas.gif
Išoperavo ir paleido namo...Prisileidau vonią vandens, maudausi ir prisiminiau, kad juk neleido maudytis blink.gif blink.gif blink.gif Žiūriu žaizda prasivėrė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Fuj fuj fuj, greičiau išsioperuoti, nebereiks sapnuoti thumbup.gif

QUOTE(solnyszko @ 2015 09 08, 08:17)

Papildyta:
QUOTE(Shagrifa @ 2015 09 07, 15:39)
As irgi uz tatuiruote, bet tik tuo atveju jeigu randas negraziai sugis. Jei jis bus vos iziurimas tada nesidarysiu.

Sitas sprendimas jau senai brendo, o kadangi 09.09 bus 10 metu kaip susituoke, tai ta proga ir sugalvojom ir dar maziuka krikstysim tuo paciu rolleyes.gif

Aš ir už tatoo 4u.gif Internete prisižiūrėjau visokių grožybių būtent tai vietai ant pilvo plastikos rando blush2.gif Bet vistiek kokius metus ar du reik laukt po operacijos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audani: 08 rugsėjo 2015 - 09:33
QUOTE(audani @ 2015 09 08, 11:34)
Didžiausios sėkmės  4u.gif

Labai lauksim komentarų kaip jautiesi smile.gif

Aš naktį jau sapnavau savo operaciją doh.gif jaučiu per daug mąstau jau apie ją lotuliukas.gif
Išoperavo ir paleido namo...Prisileidau vonią vandens, maudausi ir prisiminiau, kad juk neleido maudytis blink.gif  blink.gif  blink.gif  Žiūriu žaizda prasivėrė lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Fuj fuj fuj, greičiau išsioperuoti, nebereiks sapnuoti thumbup.gif
Papildyta:
Aš ir už tatoo 4u.gif Internete prisižiūrėjau visokių grožybių būtent tai vietai ant pilvo plastikos rando blush2.gif  Bet vistiek kokius metus ar du reik laukt po operacijos? g.gif

As girdejus kad maziausiai metus butu gerai palaukt.Bet dar reik sugalvot kazka grazaus.nenoriu jokiu geliu puoksciu ant pilvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elskan @ 2015 09 08, 16:14)
As girdejus kad maziausiai metus butu gerai palaukt.Bet dar reik sugalvot kazka grazaus.nenoriu jokiu geliu puoksciu ant pilvo biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gėlių puokštės man irgi nepatinka schmoll.gif
Mano randas iš po apatinių nesimato, tikėtina nesimatys ir iš po maudomuko, tad ir tatuiruotė galėtų būti siaura. Dar nesugalvojau, kokios norėčiau. Šiaip randas gražus, dvejoju ar išvis reikia?
Atsakyti
Labas rytas.
Google mačiau baisių tattoo ant pilvo doh.gif Pati jei daryčiaus tai tik minimalią kokią.

Solnyszko, dideliausios sėkmės tau. Laukiam žinių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2015 09 08, 08:17)

Labukas!!! 4u.gif kaip savijauta,kaip sveikatos?

Mergaitės,kada bus įmanoma įgaut teises į albumą? dėl savo foto komentarų nesulaukiau doh.gif išties labai įdomu rezultatai,nes apie nieką negaliu galvot tik,kad man mėnesiukas liko....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audani: 09 rugsėjo 2015 - 17:23
Sveikos mergytes .Smagu,kad daugeja pasiryzusiu atsikratyti pilvuku,smagu,kai ratelis dideja thumbup.gif 4u.gif
Man ryt jau bus 3 menesiukai,pilvukas dar kietas,i vakara patinsta,raumenukai dar paskausta,kai persitempiu,ar pavargstu tai tempia,net lyg degina,tai stengiuos nepervargti,bet norisi greiciau labai plokscio pilvuko ech, krutys suminkstejo atrodo super,labai patenkinta,jokiu priekaistu thumbup.gif
Solnyszko dideliausios sekmes 4u.gif
pinkshade labai labai grazu,nuostabiai atrodai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Idomu kaip musu mergaitei po op? g.gif Matyt ne iki forumo...
Del tatoo nors esu megeja bet man baisu kai pasidaro toje vietoje ir dar tokia ilga... Ir is viso ant rando kazkaip nesamone unsure.gif
Dzimb@ aciuuu 4u.gif Tikrai geras jausmas sugrizt i formas kokia buvau iki vaiku blush2.gif Tik dar svori ridensiu...
Smagu girdeti kad ir tu dziaugiesi wub.gif Po truputi ir tinimai praeis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinkshade: 09 rugsėjo 2015 - 19:04
Pagooglinau tatoo, nu kažko ypatingai gražaus neradau... :/
Atsakyti