Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika 10 tema

Sveikutes, man viskas gerai. Jau vaikstau. Skausmas proto ribose. Operavo vakar per pietus, truko api 3 valandas. Vakar visa pusdieni prasnaudziau. Dabar neturiu ka veikti
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2015 09 10, 09:15)
Sveikutes, man viskas gerai. Jau vaikstau. Skausmas proto ribose. Operavo vakar per pietus, truko api 3 valandas. Vakar visa pusdieni prasnaudziau. Dabar neturiu ka veikti

4u.gif 4u.gif 4u.gif Greito sveikimo!!! kaip operacija praėjo? savo pilvelio nematei dar? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audani @ 2015 09 10, 10:23)
4u.gif  4u.gif  4u.gif Greito sveikimo!!! kaip operacija praėjo? savo pilvelio nematei dar? smile.gif

Aciu smile.gif dar nemaciau, visa apklijuota. Vietoj pilvo vos ne duobe atsrado. Nupjove apie 3 kg. Susiuvo raumenis. Nesiurbe. Vaikstau kiek susilenkusi.
Atsakyti
Solnyszko, ginkiu greitai atsistatyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2015 09 10, 09:57)
Aciu smile.gif dar nemaciau, visa apklijuota. Vietoj pilvo vos ne duobe atsrado. Nupjove apie 3 kg. Susiuvo raumenis. Nesiurbe. Vaikstau kiek susilenkusi.

Greito gijimo smile.gif Ir lauksim foto (kai galėsiu ir aš į jas žiūrėt) 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2015 09 10, 11:15)

Sveikinu!!!!!net siurpuliukai eina prisiminus pirmas dienas po op blink.gif linkiu greit atsigauti ir nepasiduot blogom mintim kai jau uzknis ta po operacine busena lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elskan: 10 rugsėjo 2015 - 14:59
QUOTE(solnyszko @ 2015 09 10, 10:15)

Sveikute kaip smagu sveikinimai 4u.gif gero,greito gijimo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audani @ 2015 09 10, 14:21)
Greito gijimo smile.gif Ir lauksim foto (kai galėsiu ir aš į jas žiūrėt) 4u.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aciu smile.gif Foto nebus. Manes albume nera cool.gif

QUOTE(elskan @ 2015 09 10, 15:58)
Sveikinu!!!!!net siurpuliukai eina prisiminus pirmas dienas po op blink.gif  linkiu greit atsigauti ir nepasiduot blogom mintim kai jau uzknis ta po operacine busena  lotuliukas.gif  4u.gif

Itartinai gerai jauciuosi. Turbut apgavo - apklijavo pleistrais nieko nepjove biggrin.gif Para laiko po op, o as jau isstiesiau smile.gif Netinstu, drenas irgi labai nedaug bega. Korseta uzdes tik vaziuojant namo
Papildyta:
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2015 09 10, 16:17)
Sveikute kaip smagu sveikinimai  4u.gif gero,greito gijimo smile.gif  4u.gif

Dekui smile.gif
Atsakyti
sveikos, man 2sav. ir 2d. po op. gyvent jau galima , bet vis dar vaikstau susikuprinus, pilvas tinsta, tempia, kieteja. kazin kada jau bus pilnai normali busena? g.gif laukiu nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
laba, as taip pat po op 12dienu, gyvent galima kaip raso, bet pilvo apacia , ten kur randas, tinsta, kaupiasi skysciai. Jau trauke juos ir dar sake reikes ne viena karta istraukinet...Gal kas galetu patirtimi pasidalinti, po kiek laiko tie skysciai nebesikaups ir kada tinimas praeina, suprantu, kad gal kiekvienam individualiai, bet idomu...Dvieju savaiciu nedarbingumas baigiasi, ir mastau ar prasitesti, neduoda ramybes tas istiines pilvas ar sugebesiu issedeti darbe..
Gero gijimo kitoms, kurios po op...

aciu

Atsakyti
QUOTE(daliusa @ 2015 09 11, 09:42)
laba, as taip pat po op 12dienu, gyvent galima kaip raso, bet pilvo apacia , ten kur randas, tinsta, kaupiasi skysciai. Jau trauke juos  ir dar sake reikes ne viena karta istraukinet...Gal kas galetu patirtimi pasidalinti, po kiek laiko tie skysciai nebesikaups ir kada tinimas praeina, suprantu, kad gal kiekvienam individualiai, bet idomu...Dvieju savaiciu nedarbingumas baigiasi, ir mastau ar prasitesti, neduoda ramybes tas istiines pilvas ar sugebesiu issedeti darbe..
Gero gijimo kitoms, kurios po op...

aciu

Sveika 4u.gif Ir man skysciu buvo. Po op du kartus trauke po to jau sake jei pasikaups tai savaime issivaikscios. Taip ir buvo. I darba isejau po 3 savaiciu, bet issedet dar buvo sunku, vakarais sutindavau. Tik as ne viena op turejau. Viskas susitvarkys, stiprybes 4u.gif
(april) man po 4 savaiciu jau gerai buvo ir tik gerejo 4u.gif Primink tu tik pilvuka dareisi?
solnyszko tau gal nedaug ka buvo tvarkyti? Nuo to ir savijauta po visko skiriasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinkshade: 11 rugsėjo 2015 - 11:50
Sveikos!siandien mano pilvuzui 3men 4u.gif wub.gif pasikartosiu bet cia yra geriausiai isleisti mano pinigai!Jis netobulas.bet tai priklauso nuo manes,todel sportuoju dirbu su lasinukais ir laukiu vasaros!!!! wub.gif svajone isipilde ir tai pakeite mane,ir vyras oi kaip ziuri dabar biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE((april) @ 2015 09 10, 21:27)
sveikos, man 2sav. ir 2d. po op. gyvent jau galima , bet vis dar vaikstau susikuprinus, pilvas tinsta, tempia, kieteja. kazin kada jau bus pilnai normali busena?  g.gif  laukiu nesulaukiu smile.gif

Tie tinimai tai dar bus ilgai manau,seip girdejus kad ir iki metu gali uzsitest.man 3men po bet i vakara tai oi kaip patinsta.
Atsakyti