QUOTE(solnyszko @ 2015 09 10, 09:15)
Sveikutes, man viskas gerai. Jau vaikstau. Skausmas proto ribose. Operavo vakar per pietus, truko api 3 valandas. Vakar visa pusdieni prasnaudziau. Dabar neturiu ka veikti

QUOTE(audani @ 2015 09 10, 10:23)
Aciu

Solnyszko, ginkiu greitai atsistatyt

QUOTE(solnyszko @ 2015 09 10, 09:57)
Aciu
dar nemaciau, visa apklijuota. Vietoj pilvo vos ne duobe atsrado. Nupjove apie 3 kg. Susiuvo raumenis. Nesiurbe. Vaikstau kiek susilenkusi.

Greito gijimo

QUOTE(solnyszko @ 2015 09 10, 11:15)
Sveikutes, man viskas gerai. Jau vaikstau. Skausmas proto ribose. Operavo vakar per pietus, truko api 3 valandas. Vakar visa pusdieni prasnaudziau. Dabar neturiu ka veikti
Sveikinu!!!!!net siurpuliukai eina prisiminus pirmas dienas po op

QUOTE(solnyszko @ 2015 09 10, 10:15)
Sveikute kaip smagu sveikinimai

QUOTE(audani @ 2015 09 10, 14:21)
Aciu

QUOTE(elskan @ 2015 09 10, 15:58)
Sveikinu!!!!!net siurpuliukai eina prisiminus pirmas dienas po op
linkiu greit atsigauti ir nepasiduot blogom mintim kai jau uzknis ta po operacine busena

Itartinai gerai jauciuosi. Turbut apgavo - apklijavo pleistrais nieko nepjove

Papildyta:
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2015 09 10, 16:17)
Dekui

sveikos, man 2sav. ir 2d. po op. gyvent jau galima , bet vis dar vaikstau susikuprinus, pilvas tinsta, tempia, kieteja. kazin kada jau bus pilnai normali busena?
laukiu nesulaukiu

laba, as taip pat po op 12dienu, gyvent galima kaip raso, bet pilvo apacia , ten kur randas, tinsta, kaupiasi skysciai. Jau trauke juos ir dar sake reikes ne viena karta istraukinet...Gal kas galetu patirtimi pasidalinti, po kiek laiko tie skysciai nebesikaups ir kada tinimas praeina, suprantu, kad gal kiekvienam individualiai, bet idomu...Dvieju savaiciu nedarbingumas baigiasi, ir mastau ar prasitesti, neduoda ramybes tas istiines pilvas ar sugebesiu issedeti darbe..
Gero gijimo kitoms, kurios po op...
aciu
aciu
QUOTE(daliusa @ 2015 09 11, 09:42)
laba, as taip pat po op 12dienu, gyvent galima kaip raso, bet pilvo apacia , ten kur randas, tinsta, kaupiasi skysciai. Jau trauke juos ir dar sake reikes ne viena karta istraukinet...Gal kas galetu patirtimi pasidalinti, po kiek laiko tie skysciai nebesikaups ir kada tinimas praeina, suprantu, kad gal kiekvienam individualiai, bet idomu...Dvieju savaiciu nedarbingumas baigiasi, ir mastau ar prasitesti, neduoda ramybes tas istiines pilvas ar sugebesiu issedeti darbe..
aciu
aciu
Sveika

(april) man po 4 savaiciu jau gerai buvo ir tik gerejo

solnyszko tau gal nedaug ka buvo tvarkyti? Nuo to ir savijauta po visko skiriasi

Sveikos!siandien mano pilvuzui 3men
pasikartosiu bet cia yra geriausiai isleisti mano pinigai!Jis netobulas.bet tai priklauso nuo manes,todel sportuoju dirbu su lasinukais ir laukiu vasaros!!!!
svajone isipilde ir tai pakeite mane,ir vyras oi kaip ziuri dabar 
Papildyta:
Tie tinimai tai dar bus ilgai manau,seip girdejus kad ir iki metu gali uzsitest.man 3men po bet i vakara tai oi kaip patinsta.

Papildyta:
QUOTE((april) @ 2015 09 10, 21:27)
sveikos, man 2sav. ir 2d. po op. gyvent jau galima , bet vis dar vaikstau susikuprinus, pilvas tinsta, tempia, kieteja. kazin kada jau bus pilnai normali busena?
laukiu nesulaukiu 

Tie tinimai tai dar bus ilgai manau,seip girdejus kad ir iki metu gali uzsitest.man 3men po bet i vakara tai oi kaip patinsta.