Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai, besibeldžiantys stebuklai <3

QUOTE(šifonyte @ 2015 09 17, 11:10)
augam  wub.gif  is pradziu iki kokio 25 sav laikas letai ejo, visokiu baimiu ir pan buvo, o paskui vis greiciau ir greiciau  wub.gif
na del mano bukles (buvusiu operaciju, IVF) gydytoja sake kad gimdysiu tik klinikose ir ne tik akuseres bet ir gydytojo prieziuroje  smile.gif  beto man kaunas arciau, jei butu vilnius, tai jauciu kokiose santariskese reiktu gimdyt (kur trecio lygio gydytojai dirba) g.gif

wub.gif
Gal ir gerai, kai už tave nusprendžia biggrin.gif Mažiau streso.
O dėl IVF ir gimdymas skaitosi padidintos rizikos? Ne tik nėštumas? g.gif Dėl operacijų suprantu, tik va dėl IVF sudominai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 09 17, 11:17)
wub.gif
Gal ir gerai, kai už tave nusprendžia biggrin.gif Mažiau streso.
O dėl IVF ir gimdymas skaitosi padidintos rizikos? Ne tik nėštumas?  g.gif Dėl operacijų suprantu, tik va dėl IVF sudominai smile.gif

Nežinau ar vien dėl IVF irgi skaitos padidinta rizika, man viską išvardino ir pasakė kad padidinta, tai nežinau net ar jei nebūtų buvę operacijų, tai skaitytusi padidinta rizika g.gif
Atsakyti
man gine sake kad galiu pasiskaityti si psl, kad zinociau kas mums priklauso nestumo metu ir ko galim reikalauti:
https://www.e-tar.lt...AR.B29E76C4B765
cia butent raso, kad prie dideliu rizikos veiksniu priskiriama: nevaisingumas ir IVF
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 09 17, 17:45)
man gine sake kad galiu pasiskaityti si psl, kad zinociau kas mums priklauso nestumo metu ir ko galim reikalauti:
https://www.e-tar.lt...AR.B29E76C4B765
cia butent raso, kad prie dideliu rizikos veiksniu priskiriama: nevaisingumas ir IVF

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 09 16, 18:50)
o kelintą sav matė mergytes? Nes man žiūrėjo abu 16sav ir šiandien pasitvirtino prognozė 100% wub.gif
aš spragsėjimus jaučiu irgi. Tai taip, abiejų placentos priekinėj sienelėj, tai ir matyt teks laukt 21sav
taip, neseniai grįžau  šiandien mums pusiaukelė nestuke.gif abu mažiai auga beveik vienodai, laiką su kaupu atitinka: bernužėlis sveria 283g, mergytė-302g; ūgis abiejų apie 16cm wub.gif na ir šykart užtvirtino porytę-dėl mergaitės buvom anąsyk jau tikri, o bernužėlis šykart pasirodė visu savo gražumu thumbup.gif tai jau apsipatenkinus aš wub.gif o ypač vyras-gi giminę galės

Jau 12 sav kai buvau Vln pas genetike, anot jos, panasu, kad abi mergytes smile.gif , ir veliau keli gyd ta pati sake del vieno vaiko, o paskutines apziuros metu, mano gine lyg ir antra mergaite izvelge smile.gif , na bet cia tikrai ne 100%, tikiuosi, kita sav patvirtins jau galutinai.
O del taves labai smagu, poryte wub.gif , ne tik kad mus apdovanojo iskart dviem vaikais, o jei dar porele, tai jau visai super smile.gif Labai smagu del jusu seimynos 4u.gif
Pas mane vaikai panasaus svorio buvo kaip ir pas tave apie 18 savaiciu smile.gif , tai pas mus labai panasiai auga, tik neuzfiksavau ugiu blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(šifonyte @ 2015 09 16, 20:13)
bent klinikose tai

4u.gif
Reikes darytis sarasiuka, susirinkus info smile.gif
O del ligonines, tai vat, kad negalim mes su dvyniukais zinoti, kada cia viskas mums prasides, nesinori ir per daug prisipirkti, nes tu islaidu ir taip sociai, bet ir nesinori but neapsirupinus doh.gif smile.gif , na aisku, blogiausiu atveju yra vyras, abieju mamos, o ir ne vienkiemy gyvenam, parduotuviu apstu smile.gif , jei ka, taip pat ir ligonines turi savus rubelius, prazut neprazusim 😊
Nors siaip as megstu buti pasiruosus visiems gyvenimo atvejams, susiplanavus, bent jau plana B ir C galvoje tureti.

QUOTE(Krown @ 2015 09 16, 20:39)
Ziemuze - pasirodysim kada nors

Tikrai suprantu, kad db dar anskti rodytis smile.gif , o kai jau busit pasiruose, laaaabai lauksime mirksiukas.gif 4u.gif

Labas rytas 4u.gif

Orya, kokia ankstyva blink.gif , nesimiega, ar gal kitoje laiko zonoje gyveni rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas nėštukės ir mamytės 4u.gif
labai aktualia tema Šifonytė prakalbo. Labai noriu gimdyti santariškėse, bet lankausi Motinystės centre šiuo metu. Man kyla klausimas, ar vyksti gimdyti atėjus laikui tiesiai į santariškęs, tik tada be jokių tarimūsi, ar kažkaip įsiprašai į konsultaciją pas norimą gydytoją (mokamai ar ne?) santariškėse ir tada sutari, kad atvažiuosi gimdyti... Kažkaip jaučiuosi visai žalia šioj vietoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 09 18, 08:38)
*Jau 12 sav kai buvau Vln pas genetike, anot jos, panasu, kad abi mergytes  smile.gif , ir veliau keli gyd ta pati sake del vieno vaiko, o paskutines apziuros metu, mano gine lyg ir antra mergaite izvelge  smile.gif , na bet cia tikrai ne 100%, tikiuosi, kita sav patvirtins jau galutinai.

**O del taves labai smagu, poryte  wub.gif , ne tik kad mus apdovanojo iskart dviem vaikais, o jei dar porele, tai jau visai super 

**o ir ne vienkiemy gyvenam, parduotuviu apstu  smile.gif

*Tai ir bus mergutės greičiausiai wub.gif nes genetikai labai anksti tiksliai pamato.
**patikėk, dar nesuvokiu kaip taip galėjom būti apdovanoti, kai šitiek metų ėjom lažą...Jau stebuklas, kad po 9IVF pastojom! Paskui sužinojom, kad DU!! O paskui kad porytėėėė!!! wub.gif kažkaip drėbtelėjo dangus už visus metus wub.gif kad tik taip sėkmingai ir toliau wub.gif
***gerai nuskambėjo lotuliukas.gif nes vat mes vienkiemy lotuliukas.gif tai aš stengiuos kuo anksčiau viskuo pasirūpint. Aišku, Kaunas mums 40km, bet va extra šalia kokios vaistinės ar gydytojo negausi doh.gif bet kolkas manau norėsim vaikus augint grynam ore, o paskui teks keltis į miestą manau prasidėjus ankstyvam ugdymui rolleyes.gif

šifonyte, ačiū už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 09 18, 08:38)
Jau 12 sav kai buvau Vln pas genetike, anot jos, panasu, kad abi mergytes  smile.gif

Orya, kokia ankstyva  blink.gif , nesimiega, ar gal kitoje laiko zonoje gyveni  rolleyes.gif

wub.gif wub.gif
Kitoj laiko juostoj biggrin.gif bet ir nesimiega dažnai, kaip kažkas sakė, einu gulti su vištom, ir keliuosi kai dar gaidžiai miega biggrin.gif

QUOTE(RositaK @ 2015 09 18, 09:09)
***gerai nuskambėjo lotuliukas.gif nes vat mes vienkiemy  lotuliukas.gif tai aš stengiuos kuo anksčiau viskuo pasirūpint. Aišku, Kaunas mums 40km, bet va extra šalia kokios vaistinės ar gydytojo negausi doh.gif bet kolkas manau norėsim vaikus augint grynam ore, o paskui teks keltis į miestą manau prasidėjus ankstyvam ugdymui rolleyes.gif

thumbup.gif Faina augti grynam ore, super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 09 18, 09:55)
wub.gif  wub.gif
Kitoj laiko juostoj biggrin.gif bet ir nesimiega dažnai, kaip kažkas sakė, einu gulti su vištom, ir keliuosi kai dar gaidžiai miega biggrin.gif
thumbup.gif Faina augti grynam ore, super  wub.gif

man ir buvo, kad uztekdavo 5-6h temiegot, uztat db parpiu, jei kur anksti keltis vos issiruosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cit @ 2015 09 18, 16:57)
man ir buvo, kad uztekdavo 5-6h temiegot, uztat db parpiu, jei kur anksti keltis vos issiruosiu biggrin.gif

Oi, atsiminsit jus dar situos gerus laikus su nostalgija, kai galejot miegot ir nemiegojot hihihi.gif hihihi.gif
As dabar per para miegu apie 6 val, is ju istisinio miego-2valandas nakti, tada keliuosi maitint ir nusitraukinet, tad valanda pertraukos, tada dar porai valandu atsigulu ir viskas, ir dar 2 valandas susirenku po keliasdesimt minuciu prigulimo. Viena nakti sunelis pamirso atsikelt ir miegojau 5 val.is eiles,tai net galva ryte skaudejo nuo persimiegojimo lotuliukas.gif hihihi.gif dabar man atrodo, kokia durna buvau,kad dekrete nemiegojau biggrin.gif ir svajoju svajoju,kad kazkada ateis laikas, kai galesiu miegot VISA nakti wub.gif
pavargsti, aisku, bet kai i tave paziuri angelas didelem akim ir issisiepia savo bedante sypsena, niekas nebesunku tada wub.gif

Sekmes pvuziukems, nesiokit sekmingai savo dievo dovaneles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 18 rugsėjo 2015 - 16:52
labuka mielos pilvuziukes. esu 9 danguj. thumbup.gif po sirdele nesioju berniuka tai patvirtino vakar daktariukas smile.gif tik vis dar laukiu judesiuku angelelio. vis dar nejauciu.
Atsakyti
QUOTE(1EVA @ 2015 09 18, 22:15)
labuka mielos pilvuziukes. esu 9 danguj. thumbup.gif  po sirdele nesioju berniuka tai patvirtino vakar daktariukas smile.gif tik vis dar laukiu judesiuku angelelio. vis dar nejauciu.

Sveikinimai melyni wink.gif
Kiek savaiteliu tau? As va sia savaite rimtesnius judesius pajutau jau biggrin.gif iki tol budavo arba nieko, arba vos jauciami biggrin.gif
Pas mus kukuliai megsta kai katinukas ateina murkdamas, ir atsigula ant pilvuko, tada isiselsta ypatingai apatinis maziukas judet smile.gif
Atsakyti