Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 25

Apie imontuojama, na, gal kaip tikra blondine cia as, bet man tai viskas susidelioja, as ka keisciau, tai po kriaukle daryciau spintele, siukslinei, o stalcius kitoje puseje..bet del indaploves man niekas nekliuvo g.gif

o orkaite virsuje patogu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 03 spalio 2015 - 19:50
Tiesa, nesuptarau, kad pačioj apačioj kairėje dvigubas šaldytuvas papieštas... Galvojau kad šaldytuvas įmontuojamas šalia orkaitės. Jei tokį planuojate, tai mano siūlytas dviejų eilių varijantas matyt netiks, nebent šaldytuvą planuotis ten kur ūkinė spinta dabar...
Bet tiek projektavot projektavot ir tokį probleminį langą pasidarėt doh.gif ... čia aš apie tą, kur kampe. Nei vaizdo, nei naudos... nepykit 4u.gif
Atsakyti
O as , vat, to lango labai norejau biggrin.gif nes is priekio matau gatve, is sono, savo kiema biggrin.gif norejau sviesos 4u.gif cia juk niekada nebus vieningos nuomones, nes musu visu isivaizdavimas ir norai skirtingi, ar ne tiesa?
beje, jus supratote gerai, salia orkaites, i kaire, saldytuvas
dabar laukiu vizualizacijos su dvigubu, atviru saldytuvu

dar vienas variantas
http://www.part.lt/i...f919bcf9482.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 03 spalio 2015 - 19:56
QUOTE(knopke* @ 2015 10 03, 20:45)
Apie imontuojama, na, gal kaip tikra blondine cia as, bet man tai viskas susidelioja, as ka keisciau, tai po kriaukle daryciau spintele, siukslinei, o stalcius kitoje puseje..bet del indaploves man niekas nekliuvo g.gif

o orkaite virsuje patogu?

Tai kaip Jūs tą indaplovę įmontuosit, jeigu jai numatyta vieta yra kraštinė balduose. Juk sakiau, kad ji tvirtinama prie šalia esančių blokų - vienoje pusėje tai būtų stalčių blokas po plautuve, o kas kitoje? Laisvai pastatomas šaldytuvas.. prie jo juk nepritvirtinsit... Parodykit, kaip pas Jus bute yra g.gif .

Orkaitė viršuje patogu thumbup.gif
Atsakyti
juk salia indaploves, kur orkaite, ten spintele apacioje, saldytuvas dar toliau i kaire biggrin.gif sitame projekte viskas imontuojama, dabar laukiu su pastatomu dvigubu saldytuvu, bet dizainere sako, kad nera geras variantas, saldytuvas gaunasi atskira respublika, o as noriu pamatyti kaip atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 03 spalio 2015 - 20:03
QUOTE(knopke* @ 2015 10 03, 20:54)
O as , vat, to lango labai norejau biggrin.gif nes is priekio matau gatve, is sono, savo kiema biggrin.gif norejau sviesos 4u.gif cia juk niekada nebus vieningos nuomones, nes musu visu isivaizdavimas ir norai skirtingi, ar ne tiesa?
beje, jus supratote gerai, salia orkaites, i kaire, saldytuvas
dabar laukiu vizualizacijos su dvigubu, atviru saldytuvu

dar vienas variantas
http://www.part.lt/i...f919bcf9482.jpg

Dėl to matymo aš irgi dariau langą, tik jis pas mane tatp spintelių, žemas. Dirstelti kas vyksta, kas užeina, atvažiuoja užtenka, švieaos pro jį irgi užtektinai.
Pas Jus gi šviesa bus pačiam kampe, kur abejoju ar kada darbuositės. Prie plautuvės yra kitas langas, kurio man rodos būtų užtekę. ..

Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2015 10 02, 14:17)
Oho kiek daug, net neatrodo, kad tiek daug.. ir išdrįsot iki lubų daryti?  smile.gif Pas mus 280cm ir tai  vis nepasisprendžiu atrodo labai aukštai bus... Baldininkai siūlo aukštį 225cm, tai tas liekantis pusmetris- dulkių kaupykla labai nevilioja rolleyes.gif

mano 245 iki lubu ,tai as pasiekiu praktiskai idet i virsutine spintele ,jei ko rimciau reikia pasilipu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 10 03, 20:57)
Tai kaip Jūs tą indaplovę įmontuosit, jeigu jai numatyta vieta yra kraštinė balduose. Juk sakiau, kad ji tvirtinama prie šalia esančių blokų - vienoje pusėje tai būtų stalčių blokas po plautuve, o kas kitoje? Laisvai pastatomas šaldytuvas.. prie jo juk nepritvirtinsit... Parodykit, kaip pas Jus bute yra g.gif .

Orkaitė viršuje patogu  thumbup.gif

QUOTE(Juodai @ 2015 10 03, 21:05)
Dėl to matymo aš irgi dariau langą, tik jis pas mane tatp spintelių,  žemas. Dirstelti kas vyksta, kas užeina, atvažiuoja užtenka, švieaos pro jį irgi užtektinai.
Pas Jus gi šviesa bus pačiam kampe, kur abejoju ar kada darbuositės. Prie plautuvės yra kitas langas, kurio man rodos būtų užtekę. ..

na, kas cia zino, tiesiog, dabar atrodo, kad ten bus orchideju vieta biggrin.gif kol nepasaket, tai man nekliuvo biggrin.gif ir dabar nekliuva, nes langai visame aukste vienodo aukscio, +- vienodo plocio
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 10 03, 19:27)
as turesiu juoda kambariuka salia holo, sluotom, kibiram ir skalbimo masinom, dziovyklom, indaplove brezinyje kaireje plautuves

tada geriau visai nedaryciau sandeliuko nei is plokstes kazkoki inkila lipdyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2015 10 03, 21:13)
tada geriau  visai  nedaryciau  sandeliuko  nei  is  plokstes kazkoki  inkila  lipdyt  g.gif

na, sulauksiu dizaineres nuomones dar
as mastau, tas sandeliukas butu siauresnis, kaip baldas, su spintomis per auksti, lentynelemis jose, pasideti kibirui bulviu, stiklainiams keliems, nes visas atsargas laikysiu uz garazo sandeliuke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 03 spalio 2015 - 20:17
QUOTE(knopke* @ 2015 10 03, 21:07)
na, kas cia zino, tiesiog, dabar atrodo, kad ten bus orchideju vieta biggrin.gif kol nepasaket, tai man nekliuvo biggrin.gif ir dabar nekliuva, nes langai visame aukste vienodo aukscio, +- vienodo plocio

Na tai puiku, kad nekliūva biggrin.gif. Pasidarėt, kaip norėjot drinks_cheers.gif . Tik sakau, kad dabar virtuvę sunkiau planuoti... bet jau post factum.
Tačiau dėl tos indaplovės vietos mes čia kažkaip nesusikalbėjom doh.gif ... Arba Jūs manęs nesupratot, arba aš Jūsų... O.K., lauksim kito dizainerės varijanto biggrin.gif.
Atsakyti
na, indaplove- bus apsupta spinteliu is abieju pusiu, pagal dabartini varianta, tik vat kliuva stalciai po kriaukle, ten turetu buti spintele, kur siuksliu kibiras butu padetas
Atsakyti