Įkraunama...
Įkraunama...

vyro svetimoteriavimas internete

QUOTE(aspYrinas @ 2015 09 22, 12:17)
Gali gaut sexo, bet ne su bet kuo  ax.gif  Buvo pas mane tokiu variantu, kai labai jau norejo, bet teko mergaite nuramint, kad sorry, net vienai nakciai nieko neisdegs smile.gif

Bet tai kaip juokinga, kai vyras va taip giriasi biggrin.gif.
Beje, beerzindamas kelias asabas cia ir pats erzinates, plius gaistate savo laika tokiems niekniekiams. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2015 09 22, 13:56)
Ne, as cia ateinu paerzint kelias asabas  ax.gif

Keistas laisvalaikio leidimo būdas.
Papildyta:
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 09 22, 14:19)
Bet tai kaip juokinga, kai vyras va taip giriasi  biggrin.gif.
Beje, beerzindamas kelias asabas cia ir pats erzinates, plius gaistate savo laika tokiems niekniekiams.  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Ir žmogui net nebe 40.
Atsakyti
QUOTE(Emma Goldman @ 2015 09 22, 13:43)
Keistas laisvalaikio leidimo būdas.

sakyciau, kad gal psichologines problemos slegia, o tas vadinamas erzinimas padeda pakelti savo saviverte.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 09 22, 13:45)
sakyciau, kad gal psichologines problemos slegia, o tas vadinamas erzinimas padeda pakelti savo  saviverte.

plius dar irodyti jaunatviskuma, nes va zmogus moka forumu naudotis, klaviatura taipinti biggrin.gif
Gali su dukra gal net padiskutuoti toje pacioje temoje.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 09 22, 13:56)
plius dar irodyti jaunatviskuma, nes va zmogus moka forumu naudotis, klaviatura taipinti  biggrin.gif
Gali su dukra gal net padiskutuoti toje pacioje temoje.

aaaaaaa, tai cia jau vidurio gyvenimo krize.
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2015 09 22, 12:35)
O manai nepavydi? biggrin.gif Jei nekeltu pavydo, reta kuri cia taip putotusi del mano komentaru wink.gif biggrin.gif

Dar viena Kotrynėlė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dewofsoul @ 2015 09 22, 12:36)
Senelis pasakojo, kaip turėjo reikalų su tokiu žydeliu, kurio žmona buvo be vienos akies, šluba negana to. Bet nieko tas žydas aplinkui nematė, jo žmona jam buvo gražiausia. Mano senelis kažkada prie taurelės užklausė, nu kaip tu čia, su tokia nei šiokia nei tokia gyveni... Gi gali sau leist būrį gražuolių turėt. O tas ir sako: "O kad tu turėtum mano akis, suprastum, kokia gražuolė su manim gyvena". Tai senelis daugiau ir nebeklausinėjo smile.gif

Išmintingas žydelis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 09 22, 12:14)
Jeigu nėra vidinio savęs vertinimo, tai išoriškai gražus žmogus bus nepatrauklus, netraukiantis, atrodys šaltas, nes bus tuščias, sausas.
Bet tiek vidumi, tiek išore renkamės SAU gražų (jei norim būti su juo todėl, kad mums jis patinka, o ne todėl, kad prieš kitus pasipuikuoti - tada jau veiks kiti kriterijai), todėl sakyti, kad pas mane tai jau graži antroji pusė, o pas tave pabaisa, yra tik žiūrinčiojo subjektyvi nuomonė.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 09 22, 10:46)
Man regis, mes visos kalbam apie tą patį - tik skirtingai įvardijam. Juk jūs irgi - rinkdamasi vyrą, renkatės sau patrauklų - tiesiog tą patrauklumą kitaip įvardijat.

Žinoma kad patrauklų, negi rinksiesi atgrasų biggrin.gif Tik žmogus turi daug daugiau juslių ir jutimų receptorių, ne vien akis, kuriomis iškelia matomą išvaizdą kaip pririoritetą ar jomis susidaro pirmąjį įspūdį (kažin kaip tuomet partnerį renkasi aklieji g.gif ). Man asmeniškai chemiją sukelia visai kiti dalykai, pvz balsas ax.gif Vat MB balsui aš negaliu atsispirt, tai mano ausims ir smegenims tobula decibelų simfonija, seksualumo everestas, o nosies ar ausų simetrija tai tikrai jau paskutinėj vietoj ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselėuogelė: 22 rugsėjo 2015 - 14:30
Man tai turbūt kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2015 09 22, 13:36)
O gal ji turėjo simetrišką bulbos nosį ir sumetriškus kaplius?  lotuliukas.gif

Gal ji turėjo nerealią savivertę ir tobulą energetiką. Yra tokių. Kita gražuolė prie savęs kabinasi, o kita baidyklė eina kaip tankas ir apžavi koį vieną ar du ax.gif
Atsakyti
Nu va, toks Aspyrynas lai neprisikalba, kai uženergizuos jį tokia "gražuolė", nieko padaryt negalės biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane anksciau kolege tokia buvo biggrin.gif - visiems sakesi esanti labai grazi(nors realiai visi mate, na moteris, kaip moteris, normali), gyresi viskuo, pradedant nuo namu grazumo ir baigiant vaikais biggrin.gif . Ir name jos teko sveciuotis ir tuos vaikus matyt - namas neikuom neipatingas, vaikai kaip vaikai, nieko isskirtinai nuostabaus. Kai vaikai paaugo pradejo lankyti ivairius burelius, tai kolege pries naujus metus gyresi - va mano saunuole - laimejo 4-ta vieta thumbup.gif . Mano sunus dalyvavo tose paciose varzybose, tik vyresnis. Tai visu rezultatus zinojau, jos mergaite laimejo 4-a vieta is 8-iu dalyviu., Mano sunus 2-a is 15. Bet nei gyriau visiems, nei ka, dziaugemes namuose, nei cia pasauline taure ar kazkas panasaus lotuliukas.gif ax.gif . O vat mano kolegei visada reikejo pabrezti savo grozi, prota, kazkokias isgalvotas ''superines'' vietas, nors toli grazu buvo toli iki to...
Todel as dabar labai su sypsena ziuriu i tai, kaip pradedama rasyti apie save epopejas ''zmones sako''. Realiai gyva ar foto (be fotoschopo)pamatysiu - pasakysiu savo nuomone.
Cia as daugiau Monteverte turejau minty, na ir aisku AspYrina (forumo branduoli), nes abu jau forume issireklamavo, kad grazuoliai biggrin.gif . O dabar tamstos rasykit, kad pavydziu blush2.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 22 rugsėjo 2015 - 22:04
QUOTE(cambala @ 2015 09 22, 22:02)
Cia as daugiau Monteverte turejau minty, na ir aisku AspYrina (forumo branduoli), nes abu jau forume issireklamavo, kad grazuoliai biggrin.gif . O dabar tamstos rasykit, kad pavydziu blush2.gif ...

Oi oi, tam gražuoliui mačo praverstų i veidrodį pasižiūrėt bent retkarčiais lotuliukas.gif
Atsakyti