Įkraunama...
Įkraunama...

vyro svetimoteriavimas internete

Damos, mielosios, biškelį lazdą perlenkėm. Aspirinas niekur nerašė apie savo grožį-negrožį, tiesiog susakė, kad jo draugės gražios ir protingos. Kas blogo tame? Mūsų mylimieji, manau, sakytų tą patį smile.gif Nesutinku su jo to grožio akcentavimu, ale kiekvieno gi teisė rinktis, kas jam svarbu. 4u.gif

Ir - juk nieko blogo jaustis gražiu ar gražia. Man regis, nei viena iš čia rašančių turbūt nesijaučiam negraži? Vieni labiau tą sureikšminam, kiti mažiau, rašyt apie tai - sutinku, šiek tiek šypseną kelia, bet gal žmogus tiesiog labiau atviras, va ir rašo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 23 rugsėjo 2015 - 07:29
su ta chemija tai ziauriai idomiai.
Pradzioje, tikrai ji buna kazkur "pasislepusi", o paskui gali iskilti kuomet santykiai pajuda.
ir kodel kazi taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2015 09 23, 08:30)
su ta chemija tai ziauriai idomiai.
Pradzioje, tikrai ji buna kazkur "pasislepusi", o paskui gali iskilti kuomet santykiai pajuda.
ir kodel kazi taip  g.gif

Nu jau, neteko taip matyt. Jei jau yra ta chemija, tai iš pradžių yra, nes jos nepaslepsi ir neišsitrauksi iš kišenės kaip kozirio po kokio pusmečio. Ji klinda iš žmogaus žmogui. O kas ten išlenda, tai nebent save įsitkini, kad jis tau tinkamas, nes turi tą, aną ir trečią savybę iš tavo idealaus vyro savybių sąrašo. T.y. pasirenki protu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2015 09 22, 22:02)
Pas mane anksciau kolege tokia buvo biggrin.gif - visiems sakesi esanti labai grazi(nors realiai visi mate, na moteris, kaip moteris, normali), gyresi viskuo<…>

O kodėl negalima girtis ir didžiuotis? Ar čia būtina visada verkti ir guostis?
Jei aš esu įsitikinusi, kad aš esu graži, mano vaikai nuostabūs, vyras geriausias pasaulyje - kodėl aš negaliu girtis visiems? Kodėl turime save nuvertinti, patenkinti, kitu atveju visiems bus blogai ir bandys sumenkinti, pašiepti?
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 09 23, 07:50)
Nu jau, neteko taip matyt. Jei jau yra ta chemija, tai iš pradžių yra, nes jos nepaslepsi ir neišsitrauksi iš kišenės kaip kozirio po kokio pusmečio. Ji klinda iš žmogaus žmogui. O kas ten išlenda, tai nebent save įsitkini, kad jis tau tinkamas, nes turi tą, aną ir trečią savybę iš tavo idealaus vyro savybių sąrašo. T.y. pasirenki protu.

Manau, būna ir taip, kad tiesiog žmogus atsiskleidžia kitoje situacijoje, ir "chemija" gali atsirasti, nes pamatai visiškai kitokį žmogų.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 09 23, 07:25)
Damos, mielosios, biškelį lazdą perlenkėm. Aspirinas niekur nerašė apie savo grožį-negrožį, tiesiog susakė, kad jo draugės gražios ir protingos. Kas blogo tame? Mūsų mylimieji, manau, sakytų tą patį smile.gif Nesutinku su jo to grožio akcentavimu, ale kiekvieno gi teisė rinktis, kas jam svarbu.  4u.gif

Ir - juk nieko blogo jaustis gražiu ar gražia. Man regis, nei viena iš čia rašančių turbūt nesijaučiam negraži? Vieni labiau tą sureikšminam, kiti mažiau,  rašyt apie tai - sutinku, šiek tiek šypseną kelia, bet gal žmogus tiesiog labiau atviras, va ir rašo.

Tai kad tema nusivaziavus iki absurdo - tai faktas. Bet Aspyrinas tikrai temoj apie pavyda(kuri jau istrinta) rase kad jam 40 metu panasiai ir kad lb gerai atrodo ir kad visos juo grozisi(zodis zodin neatkartoju, bet panasiai:) ).

Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2015 09 23, 07:52)
O kodėl negalima girtis ir didžiuotis?  Ar čia būtina visada verkti ir guostis? 
Jei aš esu įsitikinusi, kad aš esu graži, mano vaikai nuostabūs, vyras geriausias pasaulyje - kodėl aš negaliu girtis visiems? Kodėl turime save nuvertinti, patenkinti, kitu atveju visiems bus blogai ir bandys sumenkinti, pašiepti?

Aisku, kad galima smile.gif . Tik dazniausiai giriasi tie, kuriems kazko truksta. Jei jau viskas ok yra, tai zmones ir taip mato ir girtis nereikia.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 09 23, 07:25)
Damos, mielosios, biškelį lazdą perlenkėm. Aspirinas niekur nerašė apie savo grožį-negrožį, tiesiog susakė, kad jo draugės gražios ir protingos. Kas blogo tame? Mūsų mylimieji, manau, sakytų tą patį smile.gif Nesutinku su jo to grožio akcentavimu, ale kiekvieno gi teisė rinktis, kas jam svarbu.  4u.gif

Ir - juk nieko blogo jaustis gražiu ar gražia. Man regis, nei viena iš čia rašančių turbūt nesijaučiam negraži? Vieni labiau tą sureikšminam, kiti mažiau,  rašyt apie tai - sutinku, šiek tiek šypseną kelia, bet gal žmogus tiesiog labiau atviras, va ir rašo.

Pagirtina, kad žmogus jaučiasi gražus, aš iš viso būčiau už tai, kad moterys pagaliau priimtų savo kūno skirtumus ir pamiltų juos, užuot nekentusios kiekvieno "papildomo" kūno kilogramo, mažos krūtinės ar didelių pėdų... Man patinka, kai žmogus mano, kad yra gražus (nesvarbu, kaip jį vertina aplinkiniai), nes tam tikru kampu taip ir yra - kiekvienas yra savaip gražus. Šiuo atveju tikrai neskaniai atrodo aplinkinių noras sumenkinti tokį žmogų, maždaug "ne, nesi toks gražus, neturi teisės jaustis gražus..." BET čia yra viena subtilybė - jei toks "gražus" žmogus arogantiškas, menkina kitus, save kelia aukščiau kitų, kalba apie pavydą, tada nori nenori tai jau tampa "neskanu". Tiesiog, manau, meilė sau neturi formuotis per panieką kitiems. Nekalbu apie Montaverde, nepasirodė ji tokia man, bet AspYrino tonas ir frazeologija tai tikrai puikybe dvelkia, ir tai nepatrauklu, o ne tai, kad jo draugės išsilavinusios ir gražios ir jis apie tai parašo. Tiesiog svarbu, KAIP žmogus kalba. Jeigu žmogus kalba kaip čia Kotryna kalbėjo, kad visi lietuviai niekam tikę, o jos vyras tai geriaudsias, tai natūralu, kad sulaukia reakcijų... nors Kotryna, man atrodo, trolė, o aspYrinas, panašu, ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė_gulbė: 23 rugsėjo 2015 - 08:11
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 09 23, 08:54)
Manau, būna ir taip, kad tiesiog žmogus atsiskleidžia kitoje situacijoje, ir "chemija" gali atsirasti, nes pamatai visiškai kitokį žmogų.

Gal mes skirtingai suvokiam chemiją. Man tai ir yra chemija beveik tiesiogine prasme - pasąmoniniai dalykai, gal panašiai kaip intuicija. TAI - kas tave traukia ir tu racionaliai negali paaiškinti, kodėl. O ne situacija "išgelbėjo šunytį iš po mašinos ratų ir aš jį pamačiau kitomis akimis". smile.gif

QUOTE(cambala @ 2015 09 23, 09:02)
Aisku, kad galima smile.gif . Tik dazniausiai giriasi tie, kuriems kazko truksta. Jei jau viskas ok yra, tai zmones ir taip mato ir girtis nereikia.

Šiaip esu linkusi sutikti su tuo. Tik turbūt yra skirtumas, kai žmogus nuolat giriasi ir kitus įtikinėja, kaip jam viskas gerai, o kai tik kartais pasidžiaugia garsiai, koks jos vyras nuostabus, vaikas fainas (dypač dėl kažkokių realių priežasčių). Na ir kai kiti paklausia: kam gi sakyti, kad viskas šūdas, jeigu išties gyveni ir džiaugiesi? smile.gif

QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 09 23, 09:08)
Pagirtina, kad žmogus jaučiasi gražus, aš iš viso būčiau už tai, kad moterys pagaliau priimtų savo kūno skirtumus ir pamiltų juos, užuot nekentusios kiekvieno "papildomo" kūno kilogramo, mažos krūtinės ar didelių pėdų... Man patinka, kai žmogus mano, kad yra gražus (nesvarbu, kaip jį vertina aplinkiniai), nes tam tikru kampu taip ir yra - kiekvienas yra savaip gražus. Šiuo atveju tikrai neskaniai atrodo aplinkinių noras sumenkinti tokį žmogų, maždaug "ne, nesi toks gražus, neturi teisės jaustis gražus..."

Žmogaus meilė sau nemaža dalim daro žmogų patrauklų ir kitiems.
Atsakyti
QUOTE(VėjoVaikas @ 2015 09 23, 08:20)
Šiaip esu linkusi sutikti su tuo. Tik turbūt yra skirtumoas, kai žmogus nuolat giriasi ir kitus įtikinėja, kaip jam viskas gerai, o kai tik kartais pasidžiaugia garsiai, koks jos vyras nuostabus, vaikas fainas (dypač dėl kažkokių realių priežasčių). Na ir kai kiti paklausia: kam gi sakyti, kad viskas šūdas, jeigu išties gyveni ir džiaugiesi? smile.gif
Žmogaus meilė sau nemaža dalim daro žmogų patrauklų ir kitiems.

Kai žmogus giriasi nuolatos, praktiškai viskuo, pvz kokius batus, teliką, mašiną nusipirko, kaip krūtai butą įsirengė ir t.t. tai išties kelia gailesčio jausmą, nes matomai žmogui su saviverte kažkas ne taip, ne tiek kitiems, kiek sau bando įrodyt, koks visapusiškai fainas jo gyvenimas

Taipogi arogancija ir susireikšminimas atstumia
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2015 09 23, 09:02)

Kaip žmonės permato kurią vietą tavo vaikas užėmė konkurse ir aš iš viso kažkokiame dalyvavo? Kaip žmonės mato, kad tavo vyras geras?
Nebent slaptai įstato blakę pas kolegas namuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 23, 10:00)
Kaip žmonės permato kurią vietą tavo vaikas užėmė konkurse ir aš iš viso kažkokiame dalyvavo? Kaip žmonės mato, kad tavo vyras geras?

Na o koks skirtumas, mato tie svetimi žmonės kažką, ar ne? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 09 23, 08:54)

iš savo patirties pritariu šiems jūsų žodžiams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 23, 09:00)

o kam jiems reik matyt ir zinoti? ka tai pakeis? vaikai geriau konkurse sudalyvaus ir vyras dar labiau pegeres bigsmile.gif
man asmeniskai toki pagyrunai laaaaabai itartinai atrodo ir ne velnio nemanau, kad tas vyras toks geras ar vaikai tokie gabus kaip kad juos pristato schmoll.gif
Atsakyti