As tai kai parlekiu po darbo namo alkana, tai jei yra baklažanas namie, tai greit nuplaunu, supjaustau griežinėliais, kol pjaustau keptuvė jau kaista, greit barstau ant griežinėlių vegetos arba kitų prieskonių, nes dabar yra speialūs baklažanų, daržovių ir ryžių prieskoniai, ir greit į keptuvę, ant stipresnės ugnies staigiai apkepu iš abiejų pusių. Kartais panaudoju popierinį rankšluostį

kartais nespeju. Bet aš mat kartais aliejaus nepilu į keptuvę tai ir servietėlės nereik. Na baklažanai kaip jau ir gatavi. Tada pjaustau pomidorą, dedu į lėkštę, kartais svogūno pasipjaustau, jei turiu virtų bulvių tai greit apkepu su trupučiu aliejaus ir bulvių prieskoniais, sudedu į lėkštę. O jei dar šampinjonų turiu tai iš vis liuks, juos supjaustau išilgai ir taip ne plonai, apkepu iš kart po baklažanų keptuvėj ant stipresnes ugnies ir be aliejaus. Varškę imu tą kur vadinas "Švelnioji varškė", nesvarbu ar liesa ar ne

, išspaudžiu skiltelę česnako į ją, pabarstau vegetos, bet ne daug, dar krapų įpjaustau arba džiovintų įberiu, išmaišau ir taip pat sudedu kaubureliu į lėkštę. O tada jau sėdu prie stalo, pasitraukiu lėkštę su savo gardumynais užsipilu sojos padažu ir niam niam niam
168 cm
ech...., kiek to gyvenimo......