Labas visoms,
labai mėgstu baklažanus, bet ne visada man gaunasi gerai juos pagaminti. Labai jau man skanus
yra toks patiekalas Palangos ukrainiečių kavinėje - "Soročino užkepas" vadinasi. Ten mažuose pailguose apkepo indeliuose yra sluoksniais sudėti baklažanai, pievagrybiai, pomidorai, ant viršaus sūris ir viskas užkepta. Man baisiai skanu, bet namuose neikaip negaliu tokio pasigaminti
. Man gaunasi viskas pavandeniję, nors toje kavinėje to skysčio inde nėra. Aš suprantu, kad ir baklažanai, ir grybai, ir pomidorai kepant išsikiria skystį ir tai yra normalu, bet kodėl pas ukrainiečius to nėra
? Padėkit, gal turit kokių idėjų. Negi teks važinėti į Palangą pavalgyt
? Bet gi tolokai iš Vilniaus, kur jau ten dažnai privažinėsi...
tas pats gi principas ir picas kepant- jei dėsi į vid.karštumo orkaitę-ištiž viskas ir tiek ( o aš tai tikrai žinau