QUOTE(Limcamca @ 2015 09 16, 11:42)
Gal tada esmė tiesiog mūsų individualiame gebėjime greitai tvarkytis? Nu pvz tos karštos daržovės. Baby potatoes vadinamos, mažytės, nuplauni, per pusę perpjauni kokias 6, viskas. Cukinija nuplauni, supjaustai griežinėliais, viskas. Morkas nuplauni supjaustai smulkiai. Raudono svogūno griežinėliais supjaustai. Kokius šampinjonus nuplauni, jei maži, tai pjaustyti net nereikia. Alyvuogių aliejus. Druska, prieskoniai. Folija uždengi ir viskas. Nu max 10 minučių viską sudėlioti, max 30 minučių, viskas iškepta.
Jus bulviu, morku neskutat, svoguno nelupat? O jei dar kokias petrazoles pasmulkint reikia...
Na as lyg ir ne sraige, bet vakar su visais skutimais, lupimais, smulkinimais, pakepinimais uztrukau netoli valandos.
Raseleuogele, kaip jus ismatuojate tuos vitaminu kiekius pasildyta tame maiste? Ir kokiu vitaminu ieskote makaronuose?

Aisku, kad ju kiekis gal sumazejes, bet kad visai nieko nera - tai netikiu. Ir man ramiau, kai vaikas pietums pasisildo vakaryksti guliasa, nei kad pietums issiverda makaronu ar susitepa kiausini.