QUOTE(Pireja @ 2015 12 19, 11:58)
Sriuba per pusvalandi irgi neissiverda, nes pienisku mano seima nevalgo. O darzovinems paruosti reikia bent pusvalandzio darzoviu paruosimui.
Ir dar. Jus nevalgote nei konservuoto maisto (pvz., tuno ar darzoviu)? Neperkate sudytos lasisos vakuminiuose ipakavimuose? Rukytos desros ar mesos is parduotuves? Neruosiate actiniu marinatu ir nevalgote jokio marinuoto maisto? Neperkate saldytos teslos bandeliu ar duonos gaminiu is prekybcentrio? Turbut karta uzsaldytoje sriuboje yra maziau maistingu medziagu, bet joje nera konservantu, kuriu pilna auksciau isvardintuose produktuose.
Rašiau, kad jei skubu - verdu iš paruoštukų. Tik bulvę lupu šviežiai, o kitas daržoves būnu sutarkuotas ar supjaustytas pasidėjus. Ir tokiai greitai daržovių sriubai pusvalandžio užtenka.
Pas mane papildomas pilnas šaldiklis, ir jame keli suruošti sriubos rinkinukai tikrai yra

Tik virtos sriubos jame nesu šaldžiusi.
QUOTE(karra @ 2015 12 19, 12:45)
noriu paklausti (tiesiog is smalsumo

) nes per kaledas mes vel kepsime sprandine, ieskosiu kuo didesnes, nes is 1.8 kg ne kas lieka o vat is 2.8 lieka. tokios ir noriu.
tai as jau jos tikrai i kamera nedesiu. gal koki gabaliuka - kita su garnyru silllldysiu mikrobangej, o veliau pjaustysiu sumustiniams.
kokio dydzio turi buti gabalas kad joo iskepto likucius detumei i kamera?

Na jei ištraukus iš orkaitės tą 1,8 kg gabalėlį paskambina vienas valgytojas ir informuoja, kad visą savaitgalį nakvos pas draugą, kitas parbėgęs griebia vieną riekę ir skubiai metasi daiktus ir išvaro su skautais kažkam negalint ir atsilaisvinus vietai. O dar finalui MB pasiūlo prisidėti prie draugų ir dumti savaitgaliui į akvaparką su nakvyne.
Maistą aš gaminu keturiems suaugusiems. Stengiuosi pasiderinti, bet jei neplanuotai du valgytojai atkrinta - lieka nemažai.
Look beyond what you see