QUOTE(milaaaa @ 2015 11 01, 14:49)
na, jusu labai neislavintas skonis
ir labai pasenusi informacija... na ir kulinariniai igudziai tuomet ne kokie... siuolaikines avienos veisles jau seniai nesmirda, beto cia nekalbama apie sena avina aptekusi lajumi, o apie jauna avyte, ant kurios lajaus(kuris ir turi specifini kvapa)

Man eriena del savo specifinio skonio irgi nelabai. Tiesa, as ir savo skonio nelavinu, ypac mesoje. Pas mus dabar labai reklamuoja aplamai kuo daugiau be mesos apsieiti, ypac raudonosios (jautis, versis, avinas). Tai as savo naminius meniu irgi koreguoju, garsiai savo vyrams neskelbdama. Kas idomiausia, kad niekas rukytos mesos saldytuve sumazejimo nekvestionuoja


Ka noriu pasakyti... Mes tikslingai valgome vis maziau ir maziau mesos, bet tikrai nemanau, kad prastai maitinames. Greiciau atvirksciai.
Beje, islaidos maistui nekinta, nepriklausomai, ko daugiau - mesos ar darzoviu suvalgome. Egzotiniu darzoviu beveik neperku, isimtis - avokadas (ir ta retai, nes moketi po 1.5 uz vnt ranka nekyla, tai perku, kai buna akcijos).