Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeniniai mamukų pašnekesiai

QUOTE(Atisa @ 2015 10 07, 18:50)
Tino, kas cia tom tavo mergytem dabar  verysad.gif

labia panašu į dantis, nes rankos ir dekiukai iškart burnoj, net soskes pradėjo imt, kai anksčiau net įkišt negalėjau.

QUOTE(burbuliacija @ 2015 10 07, 20:21)
organizmas negamina dar kazkokiu enzimu, kurie skaido sudetingesni maista nei piena, del to gali buti nevirskinimo ir duju problemu ir t.t..Na

na va, irgi labai panašu, kad aš gana drastiškai pradėjau tą primaitinimą, nes nežiūrėjau tų kelių šaukštelių keletą dienų, o iškart daviau košytės ir pamažu didinau kiekį ir netgi keletą patiekalų daviau, kai čia išbadėję buvo ir pieno jau nebeužteko, tai gal nevirškina. nors čia vos ne keletą savaičių buvo visai nieko. nors aš pasiklausiau kaip draugės, užauginę tris vaikus, darė, tai irgi sakė, kad nesiterliojo labai. tai ką aš žinau... g.gif nu matysim, šiandien labia mažai ką daviau, o daugiau pieną gėrė, nors apetitas irgi kažkur dingęs visai. matysim, kaip naktinės šiąnakt.
Atsakyti
As tik trumpam uzbegau. Kelis niuansus brukstelt.

Piktute - as skiepijau nuo roto antakalnyje, tai skiepas buvo vienas ar ne 46€ , siek tiek pigesni dabar nei buvo. Bet kitose klinikose kai teko dometis, tai ir po 80 ir po 68 buvo, o vat antakalnio poliklinikoke buvo pigiausia.

Burbuliacija, Atisa, kokie ten elementai eina i ta karusele? Ar ne tos dideles? Siaip geriausi emelemntau yra eneloop ikraunami, na labai ilgai laiko. O tom didelem batarkem yra specialus adapteriai, plasmasiukai, kur idedi AA tipo batarke i vidu ir gali naudoti kai D dydzio batarke. Nu mums super pasiteisino tokiems zaislams, supynems ir pan. Bet butent eneloop, jos brangesnes, bet akropolyje maximoje juos galima gaut su 40% nuolaida (ten kur prie televizoriu, pas berniukus atskirai). Tai labai gera kaina. Mes tik tokius ikraunamus naudojam.
Atsakyti
Aš šiandien irgi pasiekiau rekordą, sūpavimo smile.gif Vienuolika valandų iš eilės, aišku atmetant pavalgymus ir tuos momentus, kai užsnūsdavo stačia laikoma smile.gif Pats dieglių pikas. Soskės neima, siūlėm lateksines ir silikonines, įvairias, išspjauna. Nori būti tik sūpuojama stačia, o kartais ir tai nebepadeda. Bet iš kur pas ją tiek sveikatos rėkti, nu g.gif Dabar kažkiek pamiegojo, bet jau vėl kažką burbuliuoja. Papasakokit, kaip migdot saviškius vaikus, gal yra kokių stebuklingų būdųsmile.gif Aš, tais momentais, kai nebūna dieglių, užtrunku apie pusvalandį ar valandą paprastai užsupti, iki miega taip, kad galėčiau paguldyti, nes atrodo, jau snaudžia, o tik bandai paguldyt, iškart protestai ir viskas prasideda iš naujo. Tai galvoju, ar čia migdyt nemoku, ar kąsmile.gif
Kalbėjot apie tai, kaip greit prabudus pareikalauja valgyt, o taip, mano damai reikia čia ir dabar ir staigiai:) Tai aš tą laiką, kol laša į šaukštuką Sab simplexas, keikiu, negi gamintojai apie tai nepagalvojo, kad kiekviena sekundė belaukiant kol prilašės, auksinė? Jei įsirėkia, tai vsio, jau negerai, puls krūtį drebėdama iš pykčio, orą rydama, prisiris, paskui vėl pilvo reikalai..
Dar turiu klausimą dėl vitamino D, kas duodat aliejine forma, kaip vadinasi? Kažkaip nemėgsta maniškė vandenine forma jo, galvoju, gal aliejine geriau sueis?
Burbuliacija, sveikinu su vartymosi įvaldymu 4u.gif Greitai mokosi vaikas, gabus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 10 08, 08:32)
Aš šiandien irgi pasiekiau rekordą, sūpavimo smile.gif

Del sab simplexo tai visiskai pritariu - ir as galvoju kad durnai ir letai tie lasai krenta ziauriai, o kam labai skubiai reikia tai sakes tada!
Siaubas - kas per mosntriukai ten pas jus auga merginos? blink.gif as visiskai nemigdau nei vieno is savo vaiku, nes arba jau i pabaiga valgio imam miegoti arba jeigu nemiegam, paguldzius i lovyte ima ir uzmiega patys be jokiu supavimu, liuliavimu ir kitokiu reikalu ir skaitant jusu pasisakymus, ypac tu kuriu amzius toks pats vaiku, suprantu kad man LABAI pasiseke tongue.gif biggrin.gif berniukas mano irgi zino kas per daiktas tas dieglys, bet mums tai colic calmas edenos suveikia thumbup.gif bet mums diegliai pasireiskia (o gal tai tiesiog dujos g.gif ) ne rekimu po valgio kaip iprastai, o valgant ir traukiant is buteliuko jau jam skauda ir jis verkia ir vis purpsi verysad.gif tai reikia apmalsint ta pilvuko skausmas kad pavalgyt galetume, bet taip buna tik karta per para ir kaip taisykle vakare 4u.gif ir vis dar kaltinu blogaji misini, isderino visa virskinimo sistema mano vaikiukams, vakar toookie neramus buvo visa diena, siaubas doh.gif jau verkem visi kartu vakar biggrin.gif o merginai sudaviau colic calmo tai atlype su visu maistu fontanu - net drebet pradejau nezinodama ka daryt, pro nosi pro visur isbego - labai baisiai atrode scare.gif
Isbadem vakar buteliukus tuos - nu puikiai thumbup.gif aisku reikia priziuret dar vistiek kad vyktu valgymas, bet jauciu ivalde si iranki megausimes laisvomis mamos rankomis biggrin.gif
Nu ir man vis dar neramu kad jusu visu vaikai tokie aktyvus, va nemiega, verkia ir visaip jusu demesio praso, o mano nieko kol kas nedaro tik miega blush2.gif vakar kai neramus buvo tai va nemiegojo, uztat nakti isparpe po 4-5 h thumbup.gif o dabar jie man ir vel miega iskart pavalge tai ir galvoju ar cia normalu g.gif
Atsakyti
Krown dziaukis kol gali kad miega, man tai dabar labai uzknisantis dalykas kai jie abu nemiega, nera dar normaliai kuo uzimt juos.
O del migdymo tai ir man plaukai siausiai cia paskaicius, manieji buna ir paverkia, pakriuksi pora min paguldyti miegot, bet pamato kad nieks demesio nekreipia ir vsio, luzimas smile.gif
Atsakyti
Pusiau bemiegė naktis:( paryčiais nuraminom tik užsidėję sau po vaiką ant pilvo tada nurimo. Bet ir nemiegosi gi tokioj pozoj, baisu gi numesti.
Mūsų vienas vaikas be jokių išankstinių ženklų ima rėkt, kaip nori vslgyt, bet rėkimo stiprumas nesusijęs su tuo, kiek suvalgys. Galj rėkt kaip išbadėjęs , o suvalgyt tik. 40 ml ir lūžti.

Krown, smagu dėl buteliukų. Ar ilgai reikia traukti, kol pienas atiteka ta šlangute į brnytes? Nesinervina vaikai? Dar aprašyme rašo, kad negalima jų naudot gulimoj pozicijoj, o kaip tu naudoji?

Mes irgi ypatingai nemigdom vaikų, realiai maitinam, kol ima lūžinėt, padedam į lovą ir miega. Jei nemiega, kriuksi kurį laiką, pasiimu su savim ir nešiojuos visur, bet paprastai tada ir neįmanoma užmigdyt - akys išpūstos, dairosi ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 08 spalio 2015 - 09:10
QUOTE(Lock @ 2015 10 08, 10:06)
Krown, smagu dėl buteliukų. Ar ilgai reikia traukti, kol pienas atiteka ta šlangute į brnytes? Nesinervina vaikai? Dar aprašyme rašo, kad negalima jų naudot gulimoj pozicijoj, o kaip tu naudoji?

Neilgai - patinka tai, kad dedasi visos dalys ant standartiniu buteliuku, tai ir medelos buteliukai ir ju kamstukai tinka ir brown soskes su dviem skylutem uzdejom kad lengviau butu traukt ir puikiai eina thumbup.gif ir issitraukia pilnai is buteliuko, is pradziu bijojau kad reikes daugiau pripilt, bet ne - sausai kai nori isvalgo biggrin.gif mes valgydinam kaip ir is buteliuku - gulimoj pozoj ir nieko nenutinka - trukia kaip trauke 4u.gif aisku priziurim, nepalieku taip jau visai savarankiskai dirbti biggrin.gif kai sustipres galesiu i babybjorna pasodinus palikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 10 08, 07:32)
Aš šiandien irgi pasiekiau rekordą, sūpavimo smile.gif Vienuolika valandų iš eilės, aišku atmetant pavalgymus ir tuos momentus, kai užsnūsdavo stačia laikoma smile.gif Pats dieglių pikas. Soskės neima, Burbuliacija, sveikinu su vartymosi įvaldymu 4u.gif Greitai mokosi vaikas, gabus thumbup.gif

Labas rytas,

Del sab simplekso tai pritariu ir as- kosmaras kaip tie lasiukai letai lasa doh.gif , jau as kai neapsikesdavau tai nuimdavau ta kamsti ir i saukstuka is akies ipildavau ir smukst i buteli greit. Mano bernelis irgi is tu kurie klykia be saiko kai valgyt nori, jokiu palauk net negali but biggrin.gif mergina tai gal po kokiu 6-7 val tik pradetu rekt, toks vaizdas kartias kad ji pamirsta kad valgyt reik biggrin.gif

VArtytis tai vartos, bet dabar antra nakti is eiles nusprende issibudint 5 ryto pasipraktikuot doh.gif turbut bijo pamirst biggrin.gif

As aliejini vit D duodu, vadinasi Zyma D ( bet ne LT as, bet buna gi tu paciu vaistu visur)

Krown, tikrai kol gali tol megaukis kol miega, veliau tikrai prades maziau miegot (bent jau dienom), o dabar jiems to reikia. O prisiveikt kazka su jais spesit, tikrai mirksiukas.gif

Del mikdymo tai visaip buna, maniskiai kazkokie nekonkretus- kartais reik supuot, kartais ir patys uzmiega.. Na bet supavimo jei reikia tai apie 10 min, jei per tiek neuzmiega, reiskia dar miego nenori, tad neverta ju ten maskatuot. NA bet jei pagal rezima, tai kartais tenka pamikdyt, kol isivaziuoja, o po to tikrai patys uzmigineja tada kada reik. Na bet pradzioj, kol leliukai mazi, tai zinoma visokiu tu leliuku buna. 11val mikdymo aisku menkas malonumas doh.gif kam pasiseka tie miegantys tai liuks, kam maziau pasiseka ir nemiegaliukai pasitaiko, belieka tiketis kad isaugs is to. O kol tai ivyks tai bandyt galima viska- mikdyt vezime, vibro kedutese, supynese, gal muzika kokia ijungus suveiks, arba tas ' white noise' 4u.gif

Pumpule, aciu uz patarimus del bateriju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 08 spalio 2015 - 10:20
QUOTE(Karmensita @ 2015 10 08, 07:32)
Aš šiandien irgi pasiekiau rekordą, sūpavimo smile.gif Vienuolika valandų iš eilės, aišku atmetant pavalgymus ir tuos momentus, kai užsnūsdavo stačia laikoma smile.gif Pats dieglių pikas. Soskės neima, siūlėm lateksines ir silikonines, įvairias, išspjauna. Nori būti tik sūpuojama stačia, o kartais ir tai nebepadeda. Bet iš kur pas ją tiek sveikatos rėkti, nu g.gif Dabar kažkiek pamiegojo, bet jau vėl kažką burbuliuoja. Papasakokit, kaip migdot saviškius vaikus, gal yra kokių stebuklingų būdųsmile.gif Aš, tais momentais, kai nebūna dieglių, užtrunku apie pusvalandį ar valandą paprastai užsupti, iki miega taip, kad galėčiau paguldyti, nes atrodo, jau snaudžia, o tik bandai paguldyt, iškart protestai ir viskas prasideda iš naujo. Tai galvoju, ar čia migdyt nemoku, ar kąsmile.gif
Kalbėjot apie tai, kaip greit prabudus pareikalauja valgyt, o taip, mano damai reikia čia ir dabar ir staigiai:) Tai aš tą laiką, kol laša į šaukštuką Sab simplexas, keikiu, negi gamintojai apie tai nepagalvojo, kad kiekviena sekundė belaukiant kol prilašės, auksinė? Jei įsirėkia, tai vsio, jau negerai, puls krūtį drebėdama iš pykčio, orą rydama, prisiris, paskui vėl pilvo reikalai..
Dar turiu klausimą dėl vitamino D, kas duodat aliejine forma, kaip vadinasi? Kažkaip nemėgsta maniškė vandenine forma jo, galvoju, gal aliejine geriau sueis?
Burbuliacija, sveikinu su vartymosi įvaldymu 4u.gif Greitai mokosi vaikas, gabus thumbup.gif

O tu Karmensita kur užmigdžius dedi mergytę? Į lovytę? gal pabandyk į savo lovą kartu su ja prigult, prisiglaust. Mes taip darydavom. Supratom, kad jai labai svarbu tas artumas, šiluma mūsų. Bet čia dienom taip, naktim guldėm ir guldom į jos lovytę. Paryčiais tik ją pasiimu pas save.
Ai dar prisiminiau, kai jai tie diegliukai knisdavo protą, tai aš feną netoli turėdavau pasidėjusi ir kai valgydama pradėdavo nervuotis, tampytis, įjungdavau jį dėl fono. Suveikdavo. Aprimdavo, o kartais ir užmigdavo.

Vitaminą D naudojam Oilesen. Jis aliejinės formos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfinukas: 08 spalio 2015 - 11:09
QUOTE(Karmensita @ 2015 10 08, 08:32)
Aš šiandien irgi pasiekiau rekordą, sūpavimo smile.gif Vienuolika valandų iš eilės,

ohooooo blink.gif blink.gif blink.gif tada aš patyliu su savo 1.5 val. migdymu hihihi.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2015 10 08, 11:19)
VArtytis tai vartos, bet dabar  antra nakti is eiles nusprende issibudint 5 ryto pasipraktikuot  doh.gif  turbut bijo pamirst biggrin.gif

maniškė irgi viena trečia naktis iš eilės prabunda stačiom akim ir reikia migdyt kelias valandas.

bet maniškėm tikrai dantys viršutiniai kyla, dantenos ištinę, va dabar irgi niekaip neužmigo visą valandą. valgo mažai, zirzia, viską į burną kiša.... kiek kažin tęsiasi tas dygimas g.gif
bet nors jau išsimiegojau šiąnakt biggrin.gif

Vitaminas D mūsų Oiledixin aliejinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 08 spalio 2015 - 12:03
QUOTE(Tino @ 2015 10 08, 11:56)
ohooooo  blink.gif  blink.gif  blink.gif  tada aš patyliu su savo 1.5 val. migdymu hihihi.gif
maniškė irgi viena trečia naktis iš eilės prabunda stačiom akim ir reikia migdyt kelias valandas.

bet maniškėm tikrai dantys viršutiniai kyla, dantenos ištinę, va dabar irgi niekaip neužmigo visą valandą. valgo mažai, zirzia, viską į burną kiša.... kiek kažin tęsiasi tas dygimas  g.gif
bet nors jau išsimiegojau šiąnakt  biggrin.gif

Vitaminas D mūsų Oiledixin aliejinis.

As ir pagalvoju kiek isviso dantu dygimas tesiasi g.gif Bet turbut ilgai, juk dantu daug, kol visi isdygsta. Jei pradeda apie 5-6 menesi, o kruminiai tik virs metuku isdygsta tai visas geras pusmetis gaunasi tu dantu dygimo blink.gif Daug ilgiau negu tie diegliai 2-3 menesius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 10 08, 13:37)
As ir pagalvoju kiek isviso dantu dygimas tesiasi g.gif  Bet turbut ilgai, juk dantu daug, kol visi isdygsta. Jei pradeda apie 5-6 menesi, o kruminiai tik virs metuku isdygsta tai visas geras pusmetis gaunasi tu dantu dygimo blink.gif  Daug ilgiau negu tie diegliai 2-3 menesius doh.gif

tai visi dantys ilgai dygsta, bet juk periodais išlenda po porą, tai įdomu tie vienetiniai dygimai kiek trunka? savaitę ar ilgiau, ar kelias dienas?
Atsakyti