Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeniniai mamukų pašnekesiai

QUOTE(Tino @ 2015 09 22, 11:08)
oi, neprimink tų spygavimų  doh.gif  bet maniškės kokią savaitę parėkavo ir lyg baigė.

bet tai taviskem praejo, tai gerai. maniskiui tai kazin ar praeis, nes cia jo toks bendravimo budas nuo pat gimimo. Gali spygaut is dziaugsmo, bet ir is nervu taip pat. 'Linksma' zodziu doh.gif

QUOTE(Piktukė @ 2015 09 22, 12:35)
Manęs laukia savaitgalį kelionė tolima su vaikiais pas senelius. Jau dabar nerimauju... Kelionę tai laisvai ištvers, bet va kas ten laukia..  unsure.gif  o ten pilna troba žmonių ir bijau, kad nei aš, nei kiti išsimiegosim..

Tikrai kaikurie vaikai jaucia kai ne namie. Manioji tiek vakar verke ten, o tik isedus i masina gryztant namo, jau sypsotis pradejo, ir gryzus visai rami buvo. Irgi daug zmoniu sveciuose buvo, tai kaikuriem vaikuciam tai turbut kelia stresa. Na, su taviskiais 3 liudna tikrai nebus biggrin.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Krown @ 2015 09 22, 12:26)
Atisa - aciu uz tokia grazia temute  wub.gif

Fotosesija palauks kol bus upo ir jegu teveliams biggrin.gif bet kelias foto ikeliau susipazinimui  4u.gif

Krown, pagaliau ir tu savuosius parodei- fainuliukai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2015 09 22, 14:44)
Eian sau... i langa atsitrenke zylute, guli balkone negyva, bijau eit ismest.
Taip sunku dabar neprisigalvot visokiu baisiu dalyku  unsure.gif

Neprisigalvok nieko 4u.gif Man darbe į langą varna buvo atsimušusi ir užsimušė... Tai baisu buvo irgi, na bet prisiskaičiau, kad juos gali apakinti saulė, arba patenka į kažkokius vėjo sūkurius ir nebesuvaldo sparniukų.
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2015 09 22, 13:44)
Eian sau... i langa atsitrenke zylute, guli balkone negyva, bijau eit ismest.
Taip sunku dabar neprisigalvot visokiu baisiu dalyku  unsure.gif

o ko tu prisigalvoji? tu cia apie prietarus g.gif as tai nekreipciau demesio irnesakyk.gif man karta panasiai buvo, atsitrenke paukstis i stikla ir nukrito i veranda. galvojau irgi kad mire, bet jis po kiek laiko paeme ir nuskrido biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 09 22, 13:08)
Atisa, o Tu bendravardė su Edena?

Nea, as ta kita blush2.gif 4u.gif

Krown, fainuoliukai tavo leliai, ir vardukai labai grazus ir derinasi tarpusavy, tinka vienas prie kito 4u.gif lauksim daugiau fotkiu, isivaizduoju, kad jau paauge mazyliai gerokai, nes kur ka tik gine, tai seneliukai dar tokie wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Na jau ir aš keliuosiu pas Jus. Net sunku patikėti, kad įveikus tiek skirtingų gyvenimo etapų, kad susilaukti vaikučio pasiekta finišo tiesioji: 2015 09 18d. pagimdžiau mergaitę. Mažylė svėrė 3050g, ūgis 49 cm. biggrin.gif

Turiu problemų su pienu unsure.gif . Bijau, kad reiks primaitinti. Iš karto prašysiu patarimų, kokį mišinuką patartumėte vartoti naujagimiui.
Atsakyti
na gerai gerai cool.gif neprisiglvosiu ax.gif 4u.gif

Ruta B. Didziausi sveikinimai susilaukus dukrytes bigsmile.gif

Oi, as jau isprotesiu tuoj cool.gif pastoviai jei tik kakoja, apvaryti visi rubai doh.gif
pradzioj kaltinau sauskelens, nes nuo gimimo naudojom tokius pampers su tinkleliu, puikus buvo, poto vyro tevai buvo nupirke libero, sugiu gamtai, tai maniau jos kaltos, dabar vel nusipirkom trecia dydi tu su tinkleliu pampers firmos ir tas pats doh.gif gal as nemoku ju uzdet ar ji tiek daug pavaro vienu kartu nebesuprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2015 09 22, 16:02)
Sveikos merginos. Na jau ir aš keliuosiu pas Jus.

Darkart sveikinimai 4u.gif Manoji panašių išmatavimų buvo gimusi:) Dabar pas gydytoją pasimatavom, per geras tris savaites turim plius 1 kg nuo gimimo svorio, plius 3 cm:)
O ar tikrai yra problemų su pienu? Dar labai nedaug laiko po gimdymo, jo ir neturi būti daug..Gal dar viskas pasitaisys?
Atsakyti
Ruta.B, sveikinimai sulaukus dukrytes 4u.gif
Drl pienelio tai dar labai labai anksti, juk trys dienos vis tepraejo. Nusiramink ir kuo dazniau glausk prie krutines dukriuka, ir atsiras to pienelio 4u.gif na jei po kokiu 20 dienu matysi, kad vaiko svoris vis dar neauga ar net krenta, tada pasnekesim apie pienelio dauginima 4u.gif as eksperte sitoj srity, patarsiu biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 09 22, 20:23)
Ruta.B, sveikinimai sulaukus dukrytes  4u.gif
Drl pienelio tai dar labai labai anksti, juk trys dienos vis tepraejo. Nusiramink ir kuo dazniau glausk prie krutines dukriuka, ir atsiras to pienelio  4u.gif na jei po kokiu 20 dienu matysi, kad vaiko svoris vis dar neauga ar net krenta, tada pasnekesim apie pienelio dauginima  4u.gif  as eksperte sitoj srity, patarsiu  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Tai aš planuoju maitinti savo pienu, tačiau noriu namie turėti nors vieną dėžutę mišinuko, jei kurio laiku matyčiau, kad nebeužtenka. Čia tik dėl savęs kad ramiau miegočiau:) Nes dabar traukiu vos ant ribos užtenka.
Atisa, tikrai manau kad tu ekspertė, tau labai gerai sekėsi didinti pieną 4u.gif . Reiks man pientrauki nusipirkti medelos elektrinį. Nes maniškė neima krūties, o is medelos calma buteliuko geria be problemų. Net ekspertai maitinimo klausimais nesupranta, kodėl vaikas neima krūties, net nenori su ja žaisti unsure.gif verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2015 09 22, 16:02)
Sveikos merginos. Na jau ir aš keliuosiu pas Jus. Net sunku patikėti, kad įveikus tiek skirtingų gyvenimo etapų, kad susilaukti vaikučio pasiekta finišo tiesioji: 2015 09 18d. pagimdžiau mergaitę. Mažylė svėrė 3050g, ūgis 49 cm.  biggrin.gif

Turiu problemų su pienu unsure.gif . Bijau, kad reiks primaitinti. Iš karto prašysiu patarimų, kokį mišinuką patartumėte vartoti naujagimiui.

Sveikinu Rūta! 4u.gif aukit stiprios ir sveikos!
O dėl pienelio nenuleisk rankų, visoms pradžia sunki buvo. Akušerė man klinikose sakydavo - verkia vaikutis duok krūtį ir taip greit užkūrėm tą gamybą. O juk naujagimiui nedaug to pienuko dabar reikia. Vaikas geriausias stimuliatorius ir pientraukis smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2015 09 22, 22:58)
tačiau noriu namie turėti nors vieną dėžutę mišinuko, jei kurio laiku matyčiau, kad nebeužtenka. Čia tik dėl savęs kad ramiau miegočiau:)

del misinuku tai sunku ka patarti, nes kai kurios mamos isbandziusios net po kelias rusis, kol rado, kas tinka butent ju vaikui:Aptamil, Hipp, Semper, NaN... ir visoms labai skirtingai. As pvz nupirkau Aptamil ir tiko jis mums is pat karto, tai ir nebebandziau kito. Kitoms nuo Aptamil viduriukai kieteja, kazka net isbere buvo. Kai kas giria Semper misinukus, parekomendavau kolegei, tai jos vaikas jo isvis negere, ji pasiliko prie Hipp doh.gif zodziu bandyk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 23 rugsėjo 2015 - 02:48
Labas rytas. Kelias dieneles neprisijungiau ir jau nauja tema ir dar tooookia wub.gif wub.gif wub.gif aciu Atisa, kad pravirkdei nuo pacio ryto ax.gif Ech kaip gera buti MAMA wub.gif
Sveikinimai naujai prisijungusiai mamytei. 4u.gif
Mes buvom pas neurologe, gavom manksteliu del rankyciu hypertonuso. Dukryte jas dazniausiai sulenktas per alkunes laiko ir kumstukus vis spaudzia.
Grazios dienos MAMYTES mirksiukas.gif
Atsakyti