Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeniniai mamukų pašnekesiai

Labas rytas!

Rutele sveikinimai wub.gif wub.gif

Mes pakeliui pas neurologe, eina sau su jais isiruosti kur nors... doh.gif Dar mazasis su kiekviena diena vis didesnius ozius rodo, isterikas toks jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2015 09 22, 17:02)
Sveikos merginos. Na jau ir aš keliuosiu pas Jus. Net sunku patikėti, kad įveikus tiek skirtingų gyvenimo etapų, kad susilaukti vaikučio pasiekta finišo tiesioji: 2015 09 18d. pagimdžiau mergaitę. Mažylė svėrė 3050g, ūgis 49 cm.  biggrin.gif

Sveikinimai susilaukus mažos mergytės... 4u.gif

QUOTE(Armante @ 2015 09 22, 17:23)
Oi, as jau isprotesiu tuoj  cool.gif  pastoviai jei tik kakoja, apvaryti visi rubai  doh.gif
pradzioj kaltinau sauskelens, nes nuo gimimo naudojom tokius pampers su tinkleliu, puikus buvo, poto vyro tevai buvo nupirke libero, sugiu gamtai, tai maniau jos kaltos, dabar vel nusipirkom trecia dydi tu su tinkleliu pampers firmos ir tas pats  doh.gif  gal as nemoku ju uzdet ar ji tiek daug pavaro vienu kartu nebesuprantu  unsure.gif

oho, nu ir kaksiai biggrin.gif Maniškiai tai kakoja karta į parą ir neprivaro tiek daug biggrin.gif Mes libero 3 dydį naudojam biggrin.gif Tiesa, gal kurioms bus naudinga, šiandien internetu perkant assorti.lt 30% grįžta į kortelę ax.gif Aš jau apsipirkau pampersų 6 pokus biggrin.gif Paskaičiavau, kad mėnesiui bus ramu , bankrotas doh.gif

QUOTE(Ruta.B @ 2015 09 22, 21:58)
Atisa, tikrai manau kad tu ekspertė, tau labai gerai sekėsi didinti pieną 4u.gif . Reiks man pientrauki nusipirkti medelos elektrinį.  Nes maniškė neima krūties, o is medelos calma buteliuko geria be problemų.

Jei įdomu, į mūsų mažyliai vakar įkėliau savo pientraukį. Veikia puikiai, tik va čia mano apsisprendimas buvo nutraukti pienuką, tai ir pientraukio nebereikia. Aš saviškiams kelis kartus bandžiau medela calma duoti, bet netraukia, nesupranta biggrin.gif Nu tai pasilikom ties TT smile.gif

QUOTE(Pacifica @ 2015 09 23, 09:31)
Mes pakeliui pas neurologe, eina sau su jais isiruosti kur nors... doh.gif  Dar mazasis su kiekviena diena vis didesnius ozius rodo, isterikas toks jau  biggrin.gif

Pacifica, o ką jie daro? biggrin.gif Nes aš tai saviškius be problemų didelių kažkaip. Kol jie valgo nusinešu vežimą, o tada kai pavalgo uždedu kepurytes ir po vieną susinešu. Aš tik išnešu į koridorių, jau jie nusminga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 09 23, 13:46)
Pacifica, o ką jie daro? biggrin.gif Nes aš tai saviškius be problemų didelių kažkaip. Kol jie valgo nusinešu vežimą, o tada kai pavalgo uždedu kepurytes ir po vieną susinešu. Aš tik išnešu į koridorių, jau jie nusminga biggrin.gif

Mano didysis valgo rekdamas, stenedamas, purksdamas, sukineja galva, zodziu reikia stovet prie jo bonka prilaikyt pastoviai. Mazasis atpilt megejas, tai pakelt kelis kart reikia per valgyma atsirugt. Zodziu kai jie valgo turiu but prie ju visa laika. Kaip zakon podlasti arba apsidaro kuris pavalgius arba atpila taip kad perengt reikia, perenginejant ziurek kad vel neatpiltu... Nu zodziu judesys valgymo metu belekoks smile.gif kedutes jiem dar didokos, dedu po uzpakaliu adijaliuka sulankstyta, tai gerai jei iskart patogiai isodinu, jei ne, vel isimt vaika, pataisyt adijaliuka... Taip laukiu kada jie dar po kg dades tai jau bis galima imest i kedute ir varyt be ceremoniju smile.gif
Galvoju visgi reikia pirkt gultuka, bet visos tik apie babybjorn kalba, kuo jie tokie ypatingi? Nes dviem biski gaila 300eur uz juos moket...
Atsakyti
Ruta B. - sveikinimai susilaukus dukrytes! wub.gif ir sveika prisijungusi i mamu kluba biggrin.gif

O man idomu ar dvynuku/trynuku mamytems kurios turi porytes irgi taip atrodo, kad bicai lepesni ir visgi silpnoji lytis? biggrin.gif Nes maniskiai tai atitinka gamtos desnius - mergina net pilvuko skausmus ir spazmus isdidziai kencia ir prie jos budet ir guosti itin nereikia, o jau berniukui tik spust ir klykia, valgyt norint irgi nepalauks, o mergina visada uzleis vieta biggrin.gif musu kaip ir wunder ispuoseleti uzpakaliukai buvo su bambo sauskelnemis tai net pampersai berniukui per prasti pasirode lotuliukas.gif na bet libero tiko, nes panasiai kaip bambo viduj be tinkeliu viskokiu biggrin.gif jam bet kokio misinuko neikisi, beria iskart kai tuo tarpu mergicka atrodo nors ir moli galetu valgyt ir t.t tai idomu ar pas jus tas pats desningumas ar visgi buna ivairiai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 09 23, 15:38)
Ruta B. - sveikinimai susilaukus dukrytes!  wub.gif  ir sveika prisijungusi i mamu kluba  biggrin.gif

O man idomu ar dvynuku/trynuku mamytems kurios turi porytes irgi taip atrodo, kad bicai lepesni ir visgi silpnoji lytis?  biggrin.gif  Nes maniskiai tai atitinka gamtos desnius - mergina net pilvuko skausmus ir spazmus isdidziai kencia ir prie jos budet ir guosti itin nereikia, o jau berniukui tik spust ir klykia, valgyt norint irgi nepalauks, o mergina visada uzleis vieta  biggrin.gif musu kaip ir wunder ispuoseleti uzpakaliukai buvo su bambo sauskelnemis tai net pampersai berniukui per prasti pasirode  lotuliukas.gif na bet libero tiko, nes panasiai kaip bambo viduj be tinkeliu viskokiu  biggrin.gif jam bet kokio misinuko neikisi, beria iskart kai tuo tarpu mergicka atrodo nors ir moli galetu valgyt ir t.t tai idomu ar pas jus tas pats desningumas ar visgi buna ivairiai?  bigsmile.gif

lotuliukas.gif Nu zinok, mano tai visgi mergyte opesne. Tik berniukas , kaip ir tavo, kai jau valgyt nori, tai nepalauks ne sekunde. Taip uzsibaubia kad tikrai pasaulio pabaiga atrodo, su tokiom veido israisko- atrodo akd jam menesi valgyt niekas nedavo biggrin.gif Tai jau jis irgi visada be eiles pirmas gaunas. Na o mergina kartais pamirsta kad valgyt reik biggrin.gif
Tik kartais kaip rasiau, mano vyrukas toks cypalius yra- biski kas ir cypt, spiegt. Tai as ji kartais princese vadinu biggrin.gif O siaip daugiau tai jis gan stiprus ir vyriskas, ir nera toks isrankus nei pampersas nei misiniam 4u.gif

Ruta, sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
sveikinimai naujai prisijungusiai 4u.gif

kur visos dingę ? blink.gif g.gif džiaugiatės gražiais oreliais? biggrin.gif aš Rimyje košių be cukraus su akcijom prisipirkau ax.gif
pas mus vėl sunkus periodas - kaip sunkiai užmiega jos... kaip aš pavargstu emociškai nuo to migdymo 4 kartus per dieną... verysad.gif ir pavargę vaikai gi, nu bet laužosi, spiegia ir niekaip. ir fenas nepadeda, niekas. vakar iki pat 23,30val. neužlaužėm. o pavargę negali net valgyt, tai užmigdėm, palaukėm pusvalandį, tai tada miegančiom sudavėm pieną ir tik tada jau nakčiai paguldėm. o keliasi vis tiek apie 9valandą. žiūriu, vėl mėnesio pabaiga, vėl laikas prieš pilnatį ir taip pat gyvenam, tai gal vistik veikia pilnaties artėjimas g.gif o dar čia kažkoks mėnulio užtemimas turi būt, tai papildomas poveikis g.gif ar jūsiškiam nieko panašaus?
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 09 24, 15:07)
pas mus vėl sunkus periodas - kaip sunkiai užmiega jos... kaip aš pavargstu emociškai nuo to migdymo 4 kartus per dieną...  verysad.gif

suprantu tave ir galiu palinkėti tik kantrybės 4u.gif aš su jaunesniu D.C. kankinausi ir, kai pabodo, pradėjau migdyti vežime, visi patapo laimingi.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 09 24, 14:07)
sveikinimai naujai prisijungusiai  4u.gif

kur visos dingę ?  blink.gif  g.gif džiaugiatės gražiais oreliais?  biggrin.gif aš Rimyje košių be cukraus su akcijom prisipirkau  ax.gif
pas mus vėl sunkus periodas - kaip sunkiai užmiega jos... kaip aš pavargstu emociškai nuo to migdymo 4 kartus per dieną...  verysad.gif  ir pavargę vaikai gi, nu bet laužosi, spiegia ir niekaip. ir fenas nepadeda, niekas. vakar iki pat 23,30val. neužlaužėm. o pavargę negali net valgyt, tai užmigdėm, palaukėm pusvalandį, tai tada miegančiom sudavėm pieną ir tik tada jau nakčiai paguldėm. o keliasi vis tiek apie 9valandą. žiūriu, vėl mėnesio pabaiga, vėl laikas prieš pilnatį ir taip pat gyvenam, tai gal vistik veikia pilnaties artėjimas  g.gif o dar čia kažkoks mėnulio užtemimas turi būt, tai papildomas poveikis  g.gif ar jūsiškiam nieko panašaus?

Oi vargai vargeliai ane doh.gif As ir pati vakar jau uzmeciau aki i kalendoriu paziuret kur ta pilnatis. Na ant vaiku kolkas itakos dar nematau, miega jie siuo metu normaliai, bet pati uzvakar keikiaus nakti- mat nemiga uzejo doh.gif Vaikai, sumige ir gan gerai miegojo ta nakti, o as guliu ir akys stacios. Iki 5 prasivarciau po to sueme miegas, bet gi mano vyturiukai jau tokiu metu budinas po biski, tai tiek ir temegojau.

Na kiek dabar skaitineju visko apie tuos ritmus bioritmus, tai raso kad menulio fazes vaikam itakos tikrai turi. Jeigu pastebi kad tas pats pas jus kiekviena menesi pries pilnati ir per ja, tai gal isties ir veikia tavo zuvytes tas menulis. Nu bet aisku kita priezastis gali buti - dantukai. Jei po viena isdygo, reiskia kazkur netoli ir kiti. Gali buti ir del to jos neramios. Ir apetitai skaiciau, kad, dantim kalantis pas vaikus gali sumazeti, tai gal del to nevalgo. Zodziu laikykis moterie, dar metai su puse ir viskas aprims 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 09 24, 16:07)
hm ar jūsiškiam nieko panašaus?

Ojej, uzuojauta 4u.gif maniskis irgi nakciai kazkaip sunkiau uzmiega paskutiniu metu. Diena tai problemu su miegu kaip ir nera, pabudrauja, pavalgo ir luzta. Bet as neziuriu jokiu rezimu, kada nori, tada miega, nenori-nemiega. Ir isvis as pabandau migdyt,jei nemiega, ir nebemigdau. Neturiu nervu smile.gif aisku cia dvynukams turbut nepritaikysi tokio metodo, kas cia bus, jei abu miegos kada nores verysad.gif zodziu musu pilnatis neveikia biggrin.gif
Tik kad mazius pradejo vel 2 kartus keltis nakti, nu kosmaras verysad.gif as jau kelinta diena nedamiegojus, o dar sveciai su savo lankymais, dar su dukryte pamokas kol paruosiam, po visokius burelius kol suveziojam..tai siandien jau jauciu, kad net pykina verysad.gif pabandziau uzmigt diena-be sansu, matyt jau perkaito varikliukas rolleyes.gif

Kur tai dingusios Edena su Afrodite 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2015 09 24, 17:15)
Zodziu laikykis moterie, dar metai su puse ir viskas aprims  4u.gif

Nuskambejo "guodzianciai" hihihi.gif metai su puse biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 24 rugsėjo 2015 - 15:21
QUOTE(Atisa @ 2015 09 24, 15:17)
Kur tai dingusios Edena su Afrodite  4u.gif

Tai jo Atisiuk su dynukais tokios laisves duot neimanoma, nes mama tada visai greit nupush.. biggrin.gif

Nu Afrodite tai dirbt sake prades, o Edenute dar vis plezinas. O as cia viena diena pagalvojau kad Pumpule visiskai dingus is eterio g.gif
Ir isvis cia kazkokie nekalbadieniai temutej paskutiiu metu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 24 rugsėjo 2015 - 15:49
Labukas mamos 4u.gif

Ruta sveikinu, mano mergytė irgi tokio dydžio gimė wub.gif

Slogos atrodo po truputį traukiasi, varom į lauką ir kvėpuojam grynu oru, matyt į naudą rolleyes.gif

Pampers firma kolkas tinka, skirtumo nepastebėjau, gal pradėsim pirkti, jie visgi pigesni smile.gif

Krown, grynai pasakojimas apie mano porele biggrin.gif nu berniukas toks opus, vaje vaje. Vakar uzklijavau termometrą, sakau reik į kitą vietą perklijuoti, atsargiai nuplesiau, vajetus kaip uzsikukciojo doh.gif jau valgyti irgi negalima vėluoti nei sekundę, o jei pritrūksta bent 5ml rėkia taip lyg išvis nebūtų valgęs lotuliukas.gif
Kai nosį tvarkom, traukiu abiem ir plaunu vandenuku jūros, tai panelė šypsosi, mes kutenames ir zaisdamos viską pasidarom, o vyrutis visą laiką prarekia unsure.gif bet kaip jam nuotaika gera, tada jis būna be galo mielas, sesė sako, kad už jo šypsenėle vėliau teks mokėti turbūt thumbup.gif

Dėl dienos miego, pas mus nėra režimo ir specialiai nemigdau aš jų, tai yra beprasmiška, nes jie visiškai skirtingi, vienas bunda 7 ryto ir pavalgęs mp nemiega, budrauja tyliai, kitas miega iki 10ryto tai ir velkasi tas ritmas ištisai, vienas miega ilgiau, kitas kelis kartus bet trumpiau, tik vakare jau panašiai užmiega. Žinoma sunku taip ir neturiu laisvo laiko nei kiek, bet uzaugsim ir bus lengviau, dabar mano laikas tik jų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wunder: 24 rugsėjo 2015 - 15:42
[quote=Krown,2015 09 23, 16:38]
Ruta B. - sveikinimai susilaukus dukrytes! wub.gif ir sveika prisijungusi i mamu kluba biggrin.gif

O man idomu ar dvynuku/trynuku mamytems kurios turi porytes irgi taip atrodo, kad bicai lepesni ir visgi silpnoji lytis? biggrin.gif

Mano lygiai tokie patys...
Gal tik berniukas ilgiau gali kedeleje issedeti besidairydamas.
Atsakyti