QUOTE(Ruta.B @ 2015 09 22, 17:02)
Sveikos merginos. Na jau ir aš keliuosiu pas Jus. Net sunku patikėti, kad įveikus tiek skirtingų gyvenimo etapų, kad susilaukti vaikučio pasiekta finišo tiesioji: 2015 09 18d. pagimdžiau mergaitę. Mažylė svėrė 3050g, ūgis 49 cm.
Sveikinimai susilaukus mažos mergytės...
QUOTE(Armante @ 2015 09 22, 17:23)
Oi, as jau isprotesiu tuoj

pastoviai jei tik kakoja, apvaryti visi rubai
pradzioj kaltinau sauskelens, nes nuo gimimo naudojom tokius pampers su tinkleliu, puikus buvo, poto vyro tevai buvo nupirke libero, sugiu gamtai, tai maniau jos kaltos, dabar vel nusipirkom trecia dydi tu su tinkleliu pampers firmos ir tas pats

gal as nemoku ju uzdet ar ji tiek daug pavaro vienu kartu nebesuprantu
oho, nu ir kaksiai

Maniškiai tai kakoja karta į parą ir neprivaro tiek daug

Mes libero 3 dydį naudojam

Tiesa, gal kurioms bus naudinga, šiandien internetu perkant assorti.lt 30% grįžta į kortelę

Aš jau apsipirkau pampersų 6 pokus

Paskaičiavau, kad mėnesiui bus ramu , bankrotas
QUOTE(Ruta.B @ 2015 09 22, 21:58)
Atisa, tikrai manau kad tu ekspertė, tau labai gerai sekėsi didinti pieną

. Reiks man pientrauki nusipirkti medelos elektrinį. Nes maniškė neima krūties, o is medelos calma buteliuko geria be problemų.
Jei įdomu, į mūsų mažyliai vakar įkėliau savo pientraukį. Veikia puikiai, tik va čia mano apsisprendimas buvo nutraukti pienuką, tai ir pientraukio nebereikia. Aš saviškiams kelis kartus bandžiau medela calma duoti, bet netraukia, nesupranta

Nu tai pasilikom ties TT
QUOTE(Pacifica @ 2015 09 23, 09:31)
Mes pakeliui pas neurologe, eina sau su jais isiruosti kur nors...

Dar mazasis su kiekviena diena vis didesnius ozius rodo, isterikas toks jau
Pacifica, o ką jie daro?

Nes aš tai saviškius be problemų didelių kažkaip. Kol jie valgo nusinešu vežimą, o tada kai pavalgo uždedu kepurytes ir po vieną susinešu. Aš tik išnešu į koridorių, jau jie nusminga