Įkraunama...
Įkraunama...

Rudeniniai mamukų pašnekesiai

QUOTE(zuzla @ 2015 09 24, 15:39)
suprantu tave ir galiu palinkėti tik kantrybės 4u.gif aš su jaunesniu D.C. kankinausi ir, kai pabodo, pradėjau migdyti vežime, visi patapo laimingi.

nu tai guodžia bent jau kad tai normalu, nes nu atrodo suaugęs tai kai pavargsti ir užmiegi, ramiai guli, o čia ne - spiegia, rėkia ir niekaip nelūžta. ta tigro poza tai tikras išganymas ir vaikam, ir mum. tik tie tigrai jau darosi dideli ir galvas kelia, tai visi liūtai pasidaro lotuliukas.gif tai ir mes vieną vis vežime namie migdom, o kitą vibrokėdutėj, nes kitos vibrokėdutėj tai jau sėdasi hihihi.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2015 09 24, 16:15)
  Vaikai, sumige ir gan gerai miegojo ta nakti, o as guliu ir akys stacios. Iki 5 prasivarciau po to sueme miegas, bet gi mano vyturiukai jau tokiu metu budinas po biski, tai tiek ir temegojau.

Zodziu laikykis moterie, dar metai su puse ir viskas aprims  4u.gif

aš tai papiktnaudžiauju migdomųjų 1/8 ar dar mažiau tabletės, nes negaliu sau leist visą valandą gulėt neužmiegant. o kai pieną retai traukiu, tai išsivaikšto ta chemija.

jooo, paguodei lotuliukas.gif

QUOTE(Atisa @ 2015 09 24, 16:19)
Bet as neziuriu jokiu rezimu, kada nori, tada miega, nenori-nemiega. Ir isvis as pabandau migdyt,jei nemiega, ir nebemigdau. Neturiu nervu smile.gif aisku cia dvynukams turbut nepritaikysi tokio metodo, kas cia bus, jei abu miegos kada nores  verysad.gif  zodziu musu pilnatis neveikia  biggrin.gif

tai ir aš be režimo migdau. sulaukiu, kol pradeda trint akytes, kiti miego požymiai matytis ir tada jau migdau, nebūtinai kartu, nu bet kol užmiega ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 09 24, 16:32)
aš tai papiktnaudžiauju migdomųjų 1/8 ar dar mažiau tabletės, nes negaliu sau leist visą valandą gulėt neužmiegant. o kai pieną retai traukiu, tai išsivaikšto ta chemija.

Ai as tai nenoriu prasidet su tais mikdomaisiais. Visu pirma man 1/8 tabletes kazin ka ir padetu o antra, prie to xanaxo priprantama, kad jis veiktu po to vis didesnes dozes reik, ir taip sukas ratas uzburtas. Ir dar man budavo jei pvz isgeri to vaisto, bet neismiegi kiek reik, tai oi kokia pikta budavau- toks nerealus pyktis uzeidavo, tai jei isgersiu pvz, ir pabust reiks del vaiku verksmo ar pan, tai tikrai nenoriu dar ir su temperamentu savo kovot, ne tik su nuovargiu doh.gif Nu cia mano tokia patirtis, tai jau geriau naturaliai bandyt uzmigt. Aciu d ta nemiga dabar retai kada uzeina, tai viena kita diena pakentesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 24 rugsėjo 2015 - 16:48
Sveikos,

ar jūs merginos skiepijot vaikiukus nuo pneumokoko? Siaubas, net neįsivaizdavau, kad taip vaikas sureaguos į tą skiepą. Visą vakarą klykia, verkia. Ikišom tą vibrucol, bet nežinau, ar čia kas padeda.
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2015 09 24, 21:50)
Sveikos,

ar jūs merginos skiepijot vaikiukus nuo pneumokoko? Siaubas, net neįsivaizdavau, kad taip vaikas sureaguos į tą skiepą. Visą vakarą klykia, verkia. Ikišom tą vibrucol, bet nežinau, ar čia kas padeda.

as skiepijau...gavo visus tris jau... reakciju per daug nebuvo. Bet siulyciau det ne viburcol (cia kaip numireliui zvake biggrin.gif ) , o sukisk paracetamolio zvakute pagal svori, ar kokio nurofen suduok mirksiukas.gif

paskaitau apie miegus pas dauguma mamu...net plaukai siausias. vadinas, as laiminga mama. abu mano vaikai miegojo nakti super. be jokiu dideliu zirzavimu. gal del to, kad gyvenam sodyboj, buna daug grynam ore, nusikala...atsigula, ir uzmiega per 10 min... ir miega iki ryto, su pavalgymu miegant biggrin.gif

0
Atsakyti
Sveikos,

Maniskis nesuregavo i ši skiepa, kelias sekundes tik paverke. Skiepų sesute sakė, kad nuo šio skiepo daugelis verkia. Galima duoti nurofeno arba paracetamolio.
Meningokoko B skiepas dar skausmingesnis, i ta jau sureagavo, daugiau asaryciu iškrito. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingbri: 24 rugsėjo 2015 - 21:12

mūsiškėm tai tempa pakilo, karštos buvo, nevalgė nieko ir ramios buvo, apsnūdę. tempos net iki 38 su viršum buvo. paracetamolio kišom ir greit nukrito, daugiau viskas ok.

Laina, maniškės ne naktį zirzia, bet tų dienos miegų neužmiega, nenulūžta niekaip, nu ir vakarais duodamės. gal tie dantys vistik kalasi g.gif

burbuliacija, aš ne Xanax, o grynai migdomąjį stilnox išgeriu trupinuką. gal suveikia placebas, bet gerai tada miegasi, o svarbiausia užmiegu greit, nesugaištu brangaus laiko. bet ryt vyras anksti kelsis, tai ir man sutrumpės miegas verysad.gif
Atsakyti
laba
na, gali but, kad ir pilvukai, ir dantukai gali but. Joriui buvo toks tarpas , iki pusmecio gal, kai vezima reikdavo pastoviai 'dabot', ir pasupt. nes jei suzirze, nespejai pasupt - akys stacios. Paskui jau pagerejo miegas. Tikva, beda, sutrumpejo biggrin.gif - miega valanda -dvi , ir viskas. Vakare irgi apie valanda pusantros, kai labai nusikales - irgi dvi pamiega.

na, bet svarbiausia, kad duoda issimiegot nakti. Buna, paniurzga ten besivartydamas, galvoju, gal ir sapnuoja unsure.gif .

As irgi uz tai , kad jei nemiga kamuoja retai - tai galima kokia puse ar ketvirtadali tabletkos ikalt biggrin.gif . As tai nuo senau bromazepam turiu. Tai jei nusimato koks svarbus ivykis , zinau, kad nervuosiuos nakit, ir galvosiu nemiegodama - ikalu puse tabletikes ir spakaina tada biggrin.gif Tik zinoma, cia jau retai taip buna.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 09 24, 21:35)

burbuliacija, aš ne Xanax, o grynai migdomąjį stilnox išgeriu trupinuką. gal suveikia placebas, bet gerai tada miegasi, o svarbiausia užmiegu greit, nesugaištu brangaus laiko. bet ryt vyras anksti kelsis, tai ir man sutrumpės miegas  verysad.gif

Stilnox man dar baisesnis vaistas doh.gif viena kart tik teko naudoti, labai ziaurus pasaliniai poveikiai buvo- nu zodziu man sekas su tais visais tos srities vaistais biggrin.gif

Manau kad 1/8 tikrai daugiau placybo tau veikia nei pats tas vaistas, nu bet svarbiausia padeda 4u.gif
Atsakyti
Mes siandien isbandem BB gultuka - mergina lovoj nemiegojo, o gultuke eme ir uzmigo thumbup.gif uzskaitau kaip dideli pliusa biggrin.gif Lepuneliui didelio ispudzio kol kas nepaliko biggrin.gif siandien mes svenciam menesiuka wub.gif laikas prabego taip greit...
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 09 25, 15:59)
Mes siandien isbandem BB gultuka -  mergina lovoj nemiegojo, o gultuke eme ir uzmigo  thumbup.gif uzskaitau kaip dideli pliusa  biggrin.gif  Lepuneliui didelio ispudzio kol kas nepaliko  biggrin.gif siandien mes svenciam menesiuka  wub.gif laikas prabego taip greit...

Kaip greitai laikas bėga smile.gif

Krown sveikinu su mėnesiuku... 4u.gif
O mano dukrytei jau savaitė.

Visoms labai ačiū už sveikinimus.
Atsakyti
Krown, su mėnesiu, Ruta.B, su savaite naujame gyvenime 4u.gif
Ruta.B, ar išsisprendė pieno reikalai? Kaip jausmas grįžus namo?
Krown, ar taviškių neužpuolė pilvukų skausmai? Manoji galuojasi nuo jų. Negaliu sakyt, svorio priaugo gerai ir apetitas geras (1,5 kg nuo numesto svorio, pasigirsiu va dabar biggrin.gif ), bet pilvas kaip kriaušė nuo dujų schmoll.gif Viską išpirkom, ką LT radom, nepadeda, masažai, šildyklės, nešiojimai tigro pozom išbandyti, aš pati sėdžiu pagal gydytojos nurodymą ant begliuteninės belaktozinės dietos, kuri pasirodo, dar baisesnė už gestacinio diabeto dietąbiggrin.gif. Matyt, tik išaugt bus galima..
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 09 25, 15:59)
Mes siandien isbandem BB gultuka -  mergina lovoj nemiegojo, o gultuke eme ir uzmigo  thumbup.gif uzskaitau kaip dideli pliusa  biggrin.gif  Lepuneliui didelio ispudzio kol kas nepaliko  biggrin.gif siandien mes svenciam menesiuka  wub.gif laikas prabego taip greit...

Krown, isties, jau menesiukas bigsmile.gif wow, kaip greit tikrai. Sveikinu ta proga 4u.gif

Imeciau kelias foto i albuma. Ech kaip greit isties tie vaikuciai auga cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 25 rugsėjo 2015 - 19:52