QUOTE(zuzla @ 2015 09 24, 15:39)
suprantu tave ir galiu palinkėti tik kantrybės
aš su jaunesniu D.C. kankinausi ir, kai pabodo, pradėjau migdyti vežime, visi patapo laimingi.

nu tai guodžia bent jau kad tai normalu, nes nu atrodo suaugęs tai kai pavargsti ir užmiegi, ramiai guli, o čia ne - spiegia, rėkia ir niekaip nelūžta. ta tigro poza tai tikras išganymas ir vaikam, ir mum. tik tie tigrai jau darosi dideli ir galvas kelia, tai visi liūtai pasidaro

QUOTE(burbuliacija @ 2015 09 24, 16:15)
Vaikai, sumige ir gan gerai miegojo ta nakti, o as guliu ir akys stacios. Iki 5 prasivarciau po to sueme miegas, bet gi mano vyturiukai jau tokiu metu budinas po biski, tai tiek ir temegojau.
Zodziu laikykis moterie, dar metai su puse ir viskas aprims
Zodziu laikykis moterie, dar metai su puse ir viskas aprims

aš tai papiktnaudžiauju migdomųjų 1/8 ar dar mažiau tabletės, nes negaliu sau leist visą valandą gulėt neužmiegant. o kai pieną retai traukiu, tai išsivaikšto ta chemija.
jooo, paguodei

QUOTE(Atisa @ 2015 09 24, 16:19)
Bet as neziuriu jokiu rezimu, kada nori, tada miega, nenori-nemiega. Ir isvis as pabandau migdyt,jei nemiega, ir nebemigdau. Neturiu nervu
aisku cia dvynukams turbut nepritaikysi tokio metodo, kas cia bus, jei abu miegos kada nores
zodziu musu pilnatis neveikia

tai ir aš be režimo migdau. sulaukiu, kol pradeda trint akytes, kiti miego požymiai matytis ir tada jau migdau, nebūtinai kartu, nu bet kol užmiega ...