Įkraunama...
Įkraunama...

SWAP atgimimas

Nežinau kieno mergaitė aš esu, bet velti daiktai man laaaabai patinka, tik papuošalai velti ne.
Papildyta:
Obuolių pyragas

Saldžiarūgščiai obuoliai 3 vnt.
Kiaušiniai 4 vnt.
Cukrus 150 g
Sviestas 100 g
Kvietiniai miltai 180 g
Kepimo miltelių 1 arbatinis šaukštelis

PARUOŠIMAS
1 Kiaušinius plakite su cukrumi, kol ištirps cukrus ir masė pasidarys švelni.
2 Išlydykite sviestą, šiek tiek atvėsinkite ir supilkite į kiaušinių plakinį. Išmaišykite.
3 Tada nuolat maišydami berkite miltus (miltus sumaišyti su kepimo milteliais).
4 Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių.
5 Obuolius nulupkite ir stambiai supjaustykite.
6 Apvalią kepimo formą išklokite sviestiniu popieriumi, sudėkite obuolius, užpilkite juos tešla ir statykite į įkaitintą orkaitę.
7 Pyragą kepkite, kol gražiai apskrus. Ar iškepęs, patikrinkite su pagaliuku – smeikite medinį pagaliuką į pyrago vidurį ir pasukiokite. Jei pagaliukas apsivels šlapia tešla, reiškia, kad pyragą dar reikia kepti.
Atsakyti
QUOTE(fancycolor @ 2015 10 06, 19:06)
Kodėl, pamotyvuokit atsakymą.

Turiu 2 skraistes, viena įvelta į liną, kita į šilką. Nepaprastai gražios ir mėgiamos. Bet grynai vilnoniai daiktai, papuošalai, žaislai mane tiesiog erzina. Netgi kai sesės vaikams paprašydavo sauskełnes vilnones pakeist nemaloniai jausdavausi.
O vat virvelinės terbikės liuks!
Atsakyti
fancycolor jei man pasisekė ir aš tavo skirtoji smile.gif tai man prašau veltą snood'ą smile.gif nors iš tavęs man tiks viskas, aš gi jau turiu tavo dovanų, kurios man ir dabar labai patinka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 10 06, 19:28)
Baikit, mergikės, kokios Jūs stropios biggrin.gif Žinoma norisi, kad dovana tiktų ir patiktų. Kita vertus, tai ne pageidavimų koncertas, tai žaidimas! Su stipriu rizikos ir staigmenos prieskoniu biggrin.gif

Geriau kas nors pasidalinkite savo firminiu obuolių pyrago receptu - stovi maišiukas obuolių, nesugalvoju kū daryt smile.gif

Tai gi taip, čia žaidimas, bet gi taip norisi pagaminti kažkà tokio, kad žmogui būtù tikrai prie širdies... unsure.gif o mergaitės tai tyli, tik kelios čia mes plepam... Vaje vaje, kaip sunku verysad.gif o norėtūsi gi nors kiek pažint žmogù...
Obuoliù pyragas
4 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė miltù
2 šaukšteliai kepimo milteliù
7 šaukštai aliejaus
Kiaušinius gerai išplakt su cukrumi, pilti miltus, kepimo miltelius, aliejù. Obuolius nulupti ir supjaustyti riekelėm. Paskleisti į blėkutę ir apipilti gauta mase. Aš dar kai turiu dedu į masę kokiù razinù ar šiaip kokiù cukatù. O kai pyragas iškepa išlydau plytelę juodo šokolado su trupučiu pieno ir aptepu visà pyragà šokoladu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėlinytė @ 2015 10 06, 22:04)
Tai gi taip, čia žaidimas, bet gi taip norisi pagaminti kažkà tokio, kad žmogui būtù tikrai prie širdies...  unsure.gif  o mergaitės tai tyli, tik kelios čia mes plepam...

O is kitos puses tai gal ir gerai, kad tyli. Ka sugalvosime, ta padovanosime ☺
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2015 10 06, 22:15)
O is kitos puses tai gal ir gerai, kad tyli. Ka sugalvosime, ta padovanosime ☺

thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū labai už obuolinius pyragus, rytoj bus išbandyta yess.gif Mūsų namuose favoritas Tarte Tatin ir trupininis, bet jau taip norėjosi permainų...

Atsakyti
Roka, prašom pasidalint receptais 4u.gif
Atsakyti
Ogo, pyragais pakvipo smile.gif Na padiskutuojam šiandien apie rankines. Nertos, megztos, veltos, medžiaginės, odinės. Talpios, mažos, su daug detalių, elementarios???

Man patinka visokios rankinės, na gal nertos ir megztos ne visos, nes būna be skonio padarytos, ale numegztas maišelis ir viskas.
Atsakyti
Man patinka rankinės nertos iš virvelių, veltos ir odinės, vidutinio dydžio - nei labai didelės, nei visai mažutės smile.gif
fancycolor, Jūsų veltos rankinės visos tobulos wub.gif
Atsakyti
Dėl kainos jau apsispręsta? +/- 13 EUR už medžiagas?
Atsakyti
man patinka veltos, odines ar odos pakaitalo-vidutinio dydzio, su daug skyriu ir su patogia ilga rankena smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Radvileee @ 2015 10 07, 09:27)
Dėl kainos jau apsispręsta? +/- 13 EUR už medžiagas?

Manyciau, 13 eur uz viska: medziagos+pasto paslaugos
Atsakyti