Labutis
Buvau įnikusi idėjų paieškose savo galvoje
Matau diskusijos verda. Lininė staltiesė, tai vau koks darbas, tikrai didelė dovana ir kiekviena gavusi turbūt iš koto išgriūtų

Pas mane tai tik vienintelis stalas valgomojo, kuris mielai tokia pasipuoštų kada nors. Reikia eiti užsirašyti, kad nepamiršti, kas tokius gėrius mezga
Snoodai gražus aksesuaras, turiu vieną medziaginį anytos dovanotą, bet turbūt nemoku šaltesniu metų laiku jo nešioti, nes pastoviai kaklui šalta

Tai nešioju tik kai nebaisu mano jautriąjai gerklei peršalti
Rankines mėgstu veltas, odines/odos pakaitalo, siūtas. Virvelinės - pirma mintis buvo, kad ne man, nors jeigu ryški (pvz. vyšninė), vienspalvė su akcentu ir su ilgesne rankena, kad ant peties užsimesti būtų galima bei užtrauktuku, tai manau būtų puiki permaina aksesuaruose

Nertos gražu, bet nebent mažytė balta vasarai prie suknytės, nes didelė turi būti tvirta, nes su mano nešiojimu greitai vaizdo netektų, kai prikraunu pusė namų
Turiu ir swape gautą kosmetinę/rankinę, siūta, išsiuvinėta juostelėmis gėlytės, karoliukais, turbūt irgi vilnos medžiagėlės su pamušalu ir užtrauktuku. Labai mylima
fancycolor tikrai visi darbeliai

Tau tikrai nėra ko stresuoti
Aš tai va stresuoju, ar pavyks man kokį šedevrą sukurti, kad nenuvilti savo mergaitės
Kalbant apie veltus papuošalus, aš irgi anksčiau maniau, kad jie man nepatinka, kai matydavau kur nors internete, kol negavau dovanų tikrai pasakiškus veltus dekoruotus auskarus, kuriais dažnai pasipuošiu

Tai čia jau priklauso nuo pačio darbelio kaip jis padarytas
Vis lig šiol labai gaila man pamesto Blansytės dėklo telefonui, toks gražus, ir patogus buvo

Bet šalikėlis labai praktiškas, praverčia lig šiol

Ir sagė sulaukia savo nešiojimo dienų.
Dėl tos kainos, manau tylėjimas, daugumos narių, reiškia pritarimą 13eur