Įkraunama...
Įkraunama...

SWAP atgimimas

QUOTE(fancycolor @ 2015 10 07, 17:34)
drinks_cheers.gif  Sutinku su Vikse, jei nersit staltiesę, geriau jau sijoną smile.gif

O vat šito nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fancycolor @ 2015 10 07, 17:34)
drinks_cheers.gif  Sutinku su Vikse, jei nersit staltiesę, geriau jau sijoną smile.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(libaja @ 2015 10 07, 18:31)
O vat šito nemoku blush2.gif

Aš tai senokai nusipirkusi siūlų mocheriniai servetėlinei suknelei, bet laiko tokiam darbui, niekada nedarytam, reikia daug, nes servetėlių virbalais nesu mezgusi, o čia jau visa suknelė. Dar kiek skaitinėjusi esu apie schemas, kad ir klaidų jose yra ir aišku, laiko reikia joms išsišifruoti doh.gif
Atsakyti
libaja, jei aš tavo mergaitė, tai man prašom mėlyną staltiesę, o skylę (sijonui) aš jau pati pasidarysiu smile.gif lotuliukas.gif (juokauju)
Atsakyti
kai neturiu ką protingo pasakyt, tai patyliu smile.gif
todėl mano plepesių čia ne tiek ir daug smile.gif
sutinku su pagrindinėm mintim..
ačiū už receptus.

nertą sijoną ar staltiesę mielai priglausiu smile.gif
galiu ir du jeigu kam netiks
tas pats su rankinukais ir veltais dalykais. cool.gif

Atsakyti
Kažkada labai seniai esu mezgusi servetėles virbalais, bet staltiesė, sijonas ar mocherinė suknelė tai ohoho koks darbelis...manau nei viena nestsisakytume tokios dovanos smile.gif
Atsakyti
Nu va... tai jeigu dabar kas gaus tokią dovanėlę, tai iškart išsirišiu biggrin.gif reiks slaptintis biggrin.gif
Atsakyti
kad jau apie mezgimus prakalbot, gal kas kokiu minciu turit, kaip juoda susagstoma megztini padekoruot, ar kokiu idomesniu rastu zinot, o gal net kokia schemute imestumet. Nusipirkau siulu, reik mamai duot uzsakyma. Bet nezinau koki cia susigalvot, zinau tik tiek, kad noriu susagstomo. Gal mezgejos turesit kokiu ideju, ar vietu kur kokiu idomybiu galima pasizvalgyt ax.gif biski ne i swap tema, tad neuzmetykit pomidorais 4u.gif
Atsakyti
o ravelry gal žiūrėjai ?
Atsakyti
Tadaaam!
Šio vakaro desertas, mūsų šeimos firminis apverstas prancuziškas obuolių pyragas arba

TARTE TATIN

Įdarui:
reikės maždaug 8 obuolių. Nulupti, supjaustyti skiltelėmis, gana stambiomis, kad kepant nesukristų.
Į keptuvę dėti 150gr cukraus ir lydyti, kol gausis karamelė. ATSARGIAI!!! Baisiai karšta, neapsilaistykit. Įdėti apie 100gr sviesto, išlydyti.
Suversti obuolius ir apvolioti karamelėje.

Tešlai:
• 200 g miltų,
• 100 g šalto sviesto,
• kiaušinis,
• 40 g miltelinio cukraus,
• druska (žiupsnelis),
• 50–80 ml šalto vandens.
Miltus sumaišyti su cukraus pudra, druskyte, išversti ant stalo, padaryti duobutę.
Duobutėn įmušti kiaušinį, sudėt gabaliukais supjaustytą sviestą ir skubiai suminkyti. Apvyniojam plėvele ir dedam į šaldytuvą kokiai valandai.
Jei kiaušinis bus mažesnis ir tešla nesulips, įpilkit tą nurodytą šlakelį vandens.

Obuoliukus su karamele supilti į skardą.
Tešlą skubiai iškočioti ir uždengti obuolius. Peilio pagalba tešlos kraštelius užkiškite skardos šonuose, suformuokite lyg sandarią kepurėlę, kad vėliau apvertus gautųsi kaip bliūdelis. Subadyti tešlą šakute ir kepti apie 25min.
Iškeptą pyragą palikti kokias 10 min atvėsti. Tada dedam ant pyrago apverstą lėkštę ir skubiai op, apverčiam skardelę. Obuoliai ir karamelė turi gautis viršuje, o tešla tarnaus kaip bliūdelis.
Man skaniausias karštas, su ledais arba plakta grietinėle.
Skanaus.
ok.gif
Papildyta:
QUOTE(dydo @ 2015 10 07, 21:22)
biski ne i swap tema, tad neuzmetykit pomidorais  4u.gif

Ne ne, neužmėtysim smile.gif Dalinamės viskuo, kuo gyvenam smile.gif

Aš labai daug idėjų rankdarbiams randu čia. Jei turėsite noro, pasidairykite smile.gif http://club.osinka.ru/index.php
Atsakyti
Kokia šiandien tyla temoje lens.gif Matyt vakar visas "užmušiau" su savo receptu doh.gif Soriukas, daugiau taip nedarysiu...
Atsakyti
Tikriausiai visos kepa pyragą biggrin.gif
Atsakyti
Roka, puikus receptas, reiks būtinai išbandyti smile.gif

Padiskutuokim apie riešines. Su pirštuku ar be pirštuko? kaip labiau patinka? Man aseniškai be pirštuko labiau, nes mėgstu nešioti ir patalpoje riešines, o kai dažnai plauku rankas, nereikia nusiimti smile.gif
Ir dar ar ryškių spalvų ar tradiiicinėėės--žemės gumbų,pilkų pelių ir pan. spalvų?

Atsakyti