Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XIX

QUOTE(Puma45 @ 2016 02 21, 18:28)
Apie maista nieko nesake.Turiu omeny leidziamus ir geriamus,man jie padeda nervu sistemai. Butent vit.B spartina veziniu lasteliu dauginimasi.Todel dauguma sunkesniu ligoniu atsisako mesos.Mano sesei buvo kazkoks sunkios formos vezys, tai ji pakeite visa mityba ir jokios mesos i burna.Dabar jau13 metu praejo po operacijos ir toliau gyvena. thumbup.gif

Visai atsisiakius mesos, gelezies pradeda trukti. O kaip ji atsistate po chemijos? Kaimyne numete 30 kg tai be mesos, nebutu niekaop atsistacius. Vistiena, kalakutiena , kai kada kiaulienos, bet nieko kepto ir rukyto.
Atsakyti
NOKIA, man rodos jus dar labai per anksti galvojat apie tokius dalykus. Juk dar net neaisku ar jums tikrai vezys, o apsikraunat tokiom mintim. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 02 21, 17:36)
Visai atsisiakius mesos, gelezies pradeda trukti. O kaip ji atsistate po chemijos? Kaimyne numete 30 kg tai be mesos, nebutu niekaop atsistacius. Vistiena, kalakutiena , kai kada kiaulienos, bet nieko kepto ir rukyto.

Pradzioje svoris buvo nukrites kazkur 15kg.. Atsisake pyrageliu saldainiu ir mesos.Kaip su gelezim tai nezinau. Dabar valgo viska išskyrus mesa nei vištienos, nei kalakutienos.Pagrindinis patiekalas zuvis.Dabar turi problemu su kaulu retejimu.O svoris pamazu sugryzo.Kaip atsistate nelabai pamenu, zinau kad gere labai brangius vaistus. Man tik pasvajot apie tokius atsisakymus, neturiu valios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 02 21, 18:51)
NOKIA, man rodos jus dar labai per anksti galvojat apie tokius dalykus. Juk dar net neaisku ar jums tikrai vezys, o apsikraunat tokiom mintim. 4u.gif  4u.gif

As buvau nusiteikusi blogiausiam. Perskaiciau per kelias naktis ja tik sugebejau ir pasakiau sau- as pasveiksiu , kad ir nebutu. Kazkaip susitvarkiau su panika. Aisku, mane lb padejo seima. Cia kiekvienam savaip.
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 02 21, 18:51)
NOKIA, man rodos jus dar labai per anksti galvojat apie tokius dalykus. Juk dar net neaisku ar jums tikrai vezys, o apsikraunat tokiom mintim. 4u.gif  4u.gif

juk biopsija tą parodė...šeima ypatingai palaiko, kolegės taipogi. Šeimos draugai gydytojai, tad jie sako, kad čia nieko tokio. Bet tas sakinys perskaitytas biopsijos lape, dieną naktį stovi man akyse. Valgyt visai nenoriu. Ryt einu į darbą( darbas su vaikais), bijau, kad tik neapsiverkčiau. Turiu jiems pasakyti, kad išeinu į biuletenį ir neaišku ar iki mokslo metų pabaigos grįšiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NOKIA: 21 vasario 2016 - 19:39
QUOTE(NOKIA @ 2016 02 21, 19:37)
juk biopsija tą parodė...šeima ypatingai palaiko, kolegės taipogi. Šeimos draugai gydytojai, tad jie sako, kad čia nieko tokio. Bet tas sakinys perskaitytas biopsijos lape, dieną naktį stovi man akyse. Valgyt visai nenoriu. Ryt einu į darbą( darbas su vaikais), bijau, kad tik neapsiverkčiau. Turiu jiems pasakyti, kad išeinu į biuletenį ir neaišku ar iki mokslo metų pabaigos grįšiu

ar turite savo biopsijos isvadas? 4u.gif

Laikykites. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 02 21, 21:23)
ar turite savo biopsijos isvadas? 4u.gif

Laikykites. 4u.gif

taip, turiu..nusifotografavus verysad.gif papilinė karcinoma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NOKIA: 21 vasario 2016 - 20:26
QUOTE(NOKIA @ 2016 02 21, 20:24)
taip, turiu..nusifotografavus verysad.gif papilinė karcinoma

jau turbut skaitet, kad tai lengviausiai pagydoma ir metastazes yra labai retas atvejis. 4u.gif

Atsakyti
Aš maniau,kad visom kuriom piktybinis yra ta pati diagnozė...
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 02 21, 20:59)
Aš maniau,kad visom kuriom piktybinis yra ta pati diagnozė...

Jis yra keliu rušiu, bet papiline karcinoma populiariausia ir lengviau pasiduoda gydymui.Kiek skaiciau iki 45m jei yra metastaziu 3 stadijos nerašo, tik antra.Manes Baranauskas pasitikslino ar turiu ar dar tik turesiu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2016 02 21, 22:19)
Jis yra keliu rušiu, bet papiline karcinoma populiariausia ir lengviau pasiduoda gydymui.Kiek skaiciau iki 45m jei yra metastaziu 3 stadijos nerašo, tik antra.Manes Baranauskas pasitikslino ar turiu ar dar tik turesiu  ax.gif .

Bet vistiek metastazių būna ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 02 21, 21:25)
Bet vistiek metastazių būna ar kaip?

Metastaziu nebuna tokie kiekiai kaip prie kitu veziu, kad pvz sergant kiausidziu veziu, o metastazes jau kauluose.

Prie skydliaukes jei ir rastu kelias metastazes pvz limfmazgyje, tai jodu isnaikina ir jas.

Kaip onkologai sako, jei sirgt, tai geriausiai skydliaukes veziu, nes tai vezys su geriausiom perspektyvom. 4u.gif
Atsakyti