QUOTE(Puma45 @ 2016 02 21, 16:06)
Po pirmos operacijos nepykino, o po antros tai visa diena pykino.Sesute iš keliu kartu leido vaistus nuo pykinimo.Man tai niekas neskaudejo ir koseti nereikejo, labai gerai jauciausi po abieju operaciju, išskyrus ta pykinima.Svarbu po operacijos mazai kalbeti,nes po to gali tureti problemu su balso stygom.Veziaus tik vandens,nes valgyt neleido.Pastiliu gali isidet nes kitoms peršti gerkle. Nebijok viskas bus gerai

.
Papildyta:
Aš dar nebaigiau jodo kurso.Pakolkas nieko nepasiule ,bet ir aš neklausiau del sanatorijos.
Neigalumas priklauso, tik daugelis gyd tyli. Seimos gyd tingi sutvarkyti dokumentus.
Papildyta:
QUOTE(verdom @ 2016 02 21, 14:57)
O po narkozės, kiek žinau, būna , kad ir pykina, ir kosėji, o jeigu dar gerklę skauda, tai menkas malonumas.Ar turi iškentėti, o gal yra kokių vaistų. Mane operuoja penktadienį, tai savaitgalį teks praleisti ligoninėj. Gal vežtis kokių pastilių, kad gerklei lengviau būtų.[
Patikekit galvojau bus baisiau. Pykina is kart leidzia vaistus. Skauda irgi. As be nuskausminamu praleidau. Maista ryti tai sunku, bet po trupinuka ir suvalgai.