Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XIX

QUOTE(Ramce @ 2016 02 19, 19:42)
Daznai tyrimus daro vienu kartu visu asmenu, tai jei jusu NOKIA tyrimas paimtas ir pvz darytas ta pacia diena ar kita, tai ir galejot gaut greit atsakyma.

Na negirdejau , kad biopsijos atsakymas butu atliktas taop greit. Ekspres metodas atliekamas operacijos metu irgi turi paklaida. Nokia, nepriimkite asmeniskai , bet nei vieno atvejo nebus tokio kaip kitu. As asmeniskai nenoreciau atostogauti kaip ant adatu, laukiant atsakymo. Bet jusu pasirinkimas ir nurimkite.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 02 19, 18:11)
Tai gal mano sumaišyti tyrimai...

Per 12 metų esu gavusi ir tą pačią dieną, po 6 ir po 4 dienų. Nokia, nepykit kad kišuosi kur nereikia, bet atrodo jūs vis nenorit susitaikyti, juk tai nėra pats blogiausias variantas, mirties nuosprendis. Man operuotis siūlė prieš 10 metų, gąsdino kad su laiku gali supiktybėti, bet aš nesutikau, tyrimai idealūs, man mazgai gyventi netrukdė, vis ieškojau priežasčių nesioperuoti. Buvau neteisi, reikėjo klausytis gydytojų. Žodžiu apsiraminkite ir operuokitės, galutinis atsakymas bus ištyrus skydliaukę po visko. Patvirtins, sugersit jodą, nepatvirtins bus ramu.
Atsakyti
Ačiū už paguodžiančius žodžius,bet mano būsena išties nestabili. Vis galvoju kiek jis paėjęs...kairėj pusėj mazgelių išvis nėra. Sau prisiėmiau kaip mirties nuosprendį...nežinau jei neišprotėsiu tai gal sulauksiu operacijos trečiadienio...
Atsakyti
Labas rytas.Mane irgi labai netikėtai užklupo skydliaukės bėdos. Gyvenau sau ramiai nežinodama, kad turiu mazginę striumą. Pirmoji echoskopija ir pastebėjo piktą mazgelį. Atliko punkciją - įtarimas ppapilinė carcenoma.Tyrimai lyg ir geri, tik TTH - 0,17 ir labai prakaituoju ypač naktimis.Po 10dienų operacija Kauno klinikose,Praradau ramybę.Skaitau jūsų mintis, patirtį, bet negaliu nusiramint. Kokia mano situacija, kaip pasiruošt operacijai,ką pasiimt, ką nusipirkt.[url=http:/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo verdom: 20 vasario 2016 - 08:42
Noriu pasiteirauti, ar kada paragaujate kokio saldumyno,išgeriate taurę vyno, ko atsisakėte valgyti? Man atrodo, kad saldumynai ir kiti dalykai tik maitina vėžines lasteles.
Atsakyti
QUOTE(verdom @ 2016 02 20, 09:40)
Labas rytas.Mane irgi labai netikėtai užklupo skydliaukės bėdos. Gyvenau sau ramiai nežinodama, kad turiu mazginę striumą. Pirmoji echoskopija ir pastebėjo piktą mazgelį. Atliko punkciją -  įtarimas ppapilinė carcenoma.Tyrimai lyg ir geri, tik TTH - 0,17 ir labai prakaituoju ypač naktimis.Po 10dienų operacija Kauno klinikose,Praradau ramybę.Skaitau jūsų mintis, patirtį, bet negaliu nusiramint. Kokia mano situacija, kaip pasiruošt operacijai,ką pasiimt, ką nusipirkt.[url=http:/

Nežinau, mane operavo Vilniuje, surašė ką nusipirkti, kojinių kompresinių reikėjo, vienkartinės paklodės ir dar kažko, neprisimenu. Atmintis kažkaip neatsistato po operacijos smile.gif O šiaip visko ko reikia į ligoninę, higienos priemonių ir tt. Papilinė karcinoma yra pagydoma, nepergyvenkit.

Papildyta:
QUOTE(NOKIA @ 2016 02 20, 12:01)
Noriu pasiteirauti, ar kada paragaujate kokio saldumyno,išgeriate taurę vyno, ko atsisakėte valgyti? Man atrodo, kad saldumynai ir kiti dalykai tik maitina vėžines lasteles.

Viską ragauju, ir saldumynus ir vyną, kartais net daugiau nei reikia blush2.gif Onkologas pasakė gyventi taip kaip anksčiau, ką ir darau. Vėžinės ląstelės minta viskuo, joms tik nereikia papildomai duoti vitaminų ir maisto papildų.
Atsakyti
[
Papildyta:
Viską ragauju, ir saldumynus ir vyną, kartais net daugiau nei reikia blush2.gif Onkologas pasakė gyventi taip kaip anksčiau, ką ir darau. Vėžinės ląstelės minta viskuo, joms tik nereikia papildomai duoti vitaminų ir maisto papildų.
[/quote]
o geras....tai gyvenimas kaip ir buvęs...man sakė daktaras, kad ir niekas nepasikeis, nes skydliaukėje neatsinaujins, o kitur metastazių nemėto. Gal aš atrodai keistai su savo pasakymais, bet dabar tokia būsena. Po operacijos gal aš irgi kitas guosiu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 02 20, 16:12)
o geras....tai gyvenimas kaip ir buvęs...man sakė daktaras, kad ir niekas nepasikeis, nes skydliaukėje neatsinaujins, o kitur metastazių nemėto. Gal aš atrodai keistai su savo pasakymais, bet dabar tokia būsena. Po operacijos gal aš irgi kitas guosiu.... ax.gif

Nokia, tokia būsena normali, natūralu kad pergyveni. Ko gero nepameluosiu pasakydama kad mes visos tai išgyvenome.
Pamatysi, viskas bus gerai, po operacijos gyvensi pilnavertį gyvenimą kaip ir iki jos mirksiukas.gif

Gal pamenat, sakiau kad gydytoja, pažiūrėjusi mano tth tyrimus sakė kad jie puikūs ir kategoriškai nenorėjo tiroksino padidinti. Tyrimus pakartojo. Tai va, nuėjau vėl po mėnesio ir šį kartą TIE PATYS tyrimai ir taip pat pakartoti tyrimai gydytojai pasirodė blogi, tiroksino liepė gerti daugiau. Likau nesupratus, matyt nuo mėnulio fazės priklauso ką pasakys lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 20 vasario 2016 - 16:49
QUOTE(Baronė @ 2016 02 20, 17:42)
Nokia, tokia būsena normali, natūralu kad pergyveni. Ko gero nepameluosiu pasakydama kad mes visos tai išgyvenome.
Pamatysi, viskas bus gerai, po operacijos gyvensi pilnavertį gyvenimą kaip ir iki jos  mirksiukas.gif

Gal pamenat, sakiau kad gydytoja, pažiūrėjusi mano tth tyrimus sakė kad jie puikūs ir kategoriškai nenorėjo tiroksino padidinti. Tyrimus pakartojo. Tai va, nuėjau vėl po mėnesio ir šį kartą TIE PATYS tyrimai ir taip pat pakartoti tyrimai gydytojai pasirodė blogi, tiroksino liepė gerti daugiau. Likau nesupratus, matyt nuo  mėnulio fazės priklauso ką pasakys lotuliukas.gif

Pritariu. Man taip buvo ne karta ir ne du :lotuliukas:Tai geriate didesne doze?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2016 02 20, 18:07)
Pritariu. Man taip buvo ne karta ir ne du :lotuliukas:Tai geriate didesne doze?

Gal žinote, o TTH-0,17 gerai ar blogai?
Atsakyti
QUOTE(verdom @ 2016 02 20, 18:22)
Gal žinote, o TTH-0,17 gerai ar blogai?

O kokios laboratorijos normos? Daugumoje buna nuo 0,4 iki 4,0. Nedidele hipertireoze. Juk operuoja ir itakos tam neturi. Nebent butu zenkli hiper, tada skiria metozoli, kad organizmas nebutu soko.
Atsakyti
[quote=NOKIA,2016 02 20, 16:12]
[
Papildyta:
[/quote]
[/quote]

Iki kitų kalėdų būsit sveika, instruktuosit čia naujas ligones, ir viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti