Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XIX

QUOTE(NOKIA @ 2016 04 21, 21:46)
125ml , o sveriu 66kg. Esu gana aukšta. Tiek paskurė Baranauskas( įtariu per daug).

Lieknute esate smile.gif gal ir daugoka. Pasidarykit tth , bus ramiau
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2016 04 21, 22:24)
Ar ne per daug? Man prie 90 kg -150mg, o kaimynei 79 kg skyre 100mg.Kazin ar nepersistenge, o kiek chirurgas liepe gerti? Man kiek chirurgas pasake gerti, tai Baranauskas nieko ir nekeite.Kol pripratau blogai jauciausi širdis šokinejo,dusino, silpnumas.Dabar tu simptomu nejauciu.Tth nedariau, nes nespeji pagert kai turi nutraukt jodui.

Chirurgas sake po 100ml . Kazin ar galiu keisti? Tyrimai nieko nepakeis, nes po 2 savaiciu nutrauksiu gerima.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 04 21, 22:30)
Chirurgas sake po 100ml . Kazin ar galiu keisti? Tyrimai nieko nepakeis, nes po 2 savaiciu nutrauksiu gerima.

Oi kad zinotumet kiek merginu dozes keicia. Zinoma keiskit.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 04 21, 21:30)

Gali drasiai pradet mazint, nes ir taip sakoma kad harmoniniu vaistu staiga negalima nutraukt.Per tas dvi sav. ir susimazink palaipsniui.Kai nuvyksi jodo butinai pasakyk del svorio.Ir po jodo siulyciau palaipsniui kelti. 4u.gif
Atsakyti
O kada reikia pradet gert tiroksina, po jodo? Kaigrizti namo ar dar ten bunant? Girdejau , kad reiktu veztis ten kokio ,, gerimo"" , greiciau viskas isgaruoja. Ar jus taip daret?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 04 24, 17:47)
O kada reikia pradet gert tiroksina, po jodo? Kaigrizti namo ar dar ten bunant? Girdejau , kad reiktu veztis ten kokio ,, gerimo"" , greiciau viskas isgaruoja. Ar jus taip daret?

Aš gryzusi namo pradedavau gerti tiroksina.Priklauso kokia doze duoda,dazniau eisi šlapintis tai greiciau išeis.Daugiau skysciu vartoti, 2k per diena maudytis,vedinti palata.Kai reikia matuotis radiacija, mes tik švaria pizama apsirengem. Gryzusios apsimovem triusikelius ir kojines.Skenuotis eini be liemeneles, ziedus ir auskarus palieku namie.Skaiciau kad namiškiai turi gerti raudona vyna kai gryši, kad prie ju nekibtu radiacija mirksiukas.gif .
Atsakyti
O kaip su mityba? Girdėjau, kad reikia vengti saldumynų, vitamino b,o produktų, turinčių daug baltymų reikįtų valgyti daugiau. g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2016 04 24, 23:36)
Aš gryzusi namo pradedavau gerti tiroksina.Priklauso kokia doze duoda,dazniau eisi šlapintis tai greiciau išeis.Daugiau skysciu vartoti, 2k per diena maudytis,vedinti palata.Kai reikia matuotis radiacija, mes tik švaria pizama apsirengem. Gryzusios apsimovem triusikelius ir kojines.Skenuotis eini be liemeneles, ziedus ir auskarus palieku namie.Skaiciau kad namiškiai turi gerti raudona vyna kai gryši, kad prie ju nekibtu radiacija mirksiukas.gif .

Girdejau kad raidona vyna vezasi kai kurios ir ijoda...
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 04 25, 13:13)
Girdejau kad raidona vyna vezasi kai kurios ir ijoda...

nepatarčiau smile.gif kitoms užjautrėja labai skrandis, bėdos gali prisidaryti. tegul tas jodas garuojasi kaip jam reikia. daug daug vandens gerti, praustis, vedintis ir viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(verdom @ 2016 04 25, 09:36)
O kaip su mityba? Girdėjau, kad reikia vengti saldumynų, vitamino b,o produktų, turinčių daug baltymų reikįtų valgyti daugiau. g.gif  rolleyes.gif

Aš vengiu tik saldumynų....niekas dar neįrodė, kas kenkia, o kas ne( tai Baranausko žodžiai)
Atsakyti
QUOTE(verdom @ 2016 04 25, 08:36)
O kaip su mityba? Girdėjau, kad reikia vengti saldumynų, vitamino b,o produktų, turinčių daug baltymų reikįtų valgyti daugiau. g.gif  rolleyes.gif

Vitamino B gyd. neleidzia schmoll.gif . O taip viska valgau ir saldumynus 4u.gif .Ribotai jautiena ir kiauliena.
Atsakyti
Mano kolege viska valgo , nieko neriboja ir jau 15 metu po jodo. Taip kad maistas dar ne viskas.... O vitamino b , tai tik sintetinio negalima, o jo daug kur ir kitur yra.
Atsakyti