Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XIX

QUOTE(NOKIA @ 2016 04 25, 18:57)
Mano kolege viska valgo , nieko neriboja ir jau 15 metu po jodo. Taip kad maistas dar ne viskas.... O vitamino b , tai tik sintetinio negalima, o jo daug kur ir kitur yra.

Man atrodo jeigu aš valgysiu tiek, kiek noriu ir ko noriu, tai pradėsiu pūstis kaip ant mielių.Dabar jau save šiek tiek riboju, tai gana sunkiai išlaikau tą patį svorį.Nors, žinoma, sveikata svarbiausia.
Trečiadienį važiuoju pas gyd. Baranauską, kažin ar ilgai teks laukti pirmosios jodo terapijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo verdom: 25 balandžio 2016 - 18:44
Verdom, pas jus papiline karcinoma?

Sekmes pas Baranauska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 04 25, 20:06)
Verdom, pas jus papiline karcinoma?

Sekmes pas Baranauska 4u.gif

Taip, papilinė mikrokarcenoma, abiejose skydliaukės skiltyse rado po 1 mažą piktą mazgą.. Kažin, ar yra koks skirtumas tarp mažo ir didelio mazgo.
Ačiū, tikiuosi išsamesnio diagnozės paaiškinimo.
Atsakyti
QUOTE(verdom @ 2016 04 25, 18:40)
Man atrodo jeigu aš valgysiu tiek, kiek noriu ir ko noriu, tai pradėsiu pūstis kaip ant mielių.Dabar jau save šiek tiek riboju, tai gana sunkiai išlaikau tą patį svorį.Nors, žinoma, sveikata svarbiausia.
Trečiadienį važiuoju pas gyd. Baranauską, kažin ar ilgai teks laukti pirmosios jodo terapijos.

Greiciausiai joda gausi liepos gale unsure.gif . Esu linkusi pustis, tai organizmas laabai reguoja i tiroksino nutraukima prieš kiekviena joda blush2.gif
Atsakyti
Tai po kiek jus geriat tiroksino, kad svoris auga...?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 04 26, 18:01)
Tai po kiek jus geriat tiroksino, kad svoris auga...?

Geriu 150mg, per metus pasunkejau 13kg. Dabar svarstykles rodo 92kg ax.gif .Kiek supratau kai po puses metu vaziuosiu tikrintis kraujo tada paziures ir tth. Dabar kai nebereikes nutraukineti tiroksino manau kad svoris prades po biški stabilizuotis unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2016 04 26, 20:35)
Geriu 150mg, per metus pasunkejau 13kg. Dabar svarstykles rodo 92kg ax.gif .Kiek supratau kai po puses metu vaziuosiu tikrintis kraujo tada  paziures ir tth. Dabar kai nebereikes nutraukineti tiroksino manau kad svoris prades po biški stabilizuotis unsure.gif .

Na gal ir man taip bus kai negersiu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2016 04 26, 20:35)
Na gal ir man taip bus kai negersiu... smile.gif

Nesi linkusi i viršsvori,manau kad nepriaugsi, o dar ir saldumynu atsisakei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2016 04 26, 20:35)
Geriu 150mg, per metus pasunkejau 13kg. Dabar svarstykles rodo 92kg ax.gif .Kiek supratau kai po puses metu vaziuosiu tikrintis kraujo tada  paziures ir tth. Dabar kai nebereikes nutraukineti tiroksino manau kad svoris prades po biški stabilizuotis unsure.gif .

Vakar buvau pas gyd. Baranauską, tai man irgi paskyrė gerti po 150 tiroksino. Vadinasi, reikia nusiteikti pasunkėjimui.O pastaruoju metu nieko daugiau nedariau kaip kovojau su antsvoriu.Ir dabar tik išlaikau esamą svorį.Drastiškų dietų bijau laikytis.Gegužės 10 dieną einu pas endokrinologą, kažin ką ji pasakys.
Atsakyti
Na nuo tiroksino svoris tikrai neturi augti, anaiptol, jis isjudina medziagu apykaita. Greiciausiai gal valgoma daugiau, kartais moterys to nepastebi. biggrin.gif

Puma45, jums tai matyt susibalamutines organizmas nuo nutraukinejimu pries joda.
Atsakyti
QUOTE(verdom @ 2016 04 28, 09:01)
Vakar buvau pas gyd. Baranauską, tai man irgi paskyrė gerti po 150 tiroksino. Vadinasi, reikia nusiteikti pasunkėjimui.O pastaruoju metu nieko daugiau nedariau kaip kovojau su antsvoriu.Ir dabar tik išlaikau esamą svorį.Drastiškų dietų bijau laikytis.Gegužės 10 dieną einu pas endokrinologą, kažin ką ji pasakys.

O ka veiksi pas endokrinologa? Jug Baranauskas jau paskyre po 150mg, kaip jis sako, dabar jis yra tavo gydantis daktaras. Jei yra kokiu problemu reiketu kreiptis i radioterapeuta onkologa. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 04 28, 10:11)
Na nuo tiroksino svoris tikrai neturi augti, anaiptol, jis isjudina medziagu apykaita. Greiciausiai gal valgoma daugiau, kartais moterys to nepastebi. biggrin.gif

Puma45, jums tai matyt susibalamutines organizmas nuo nutraukinejimu pries joda.

Ir aš manau, kad svoris ne nuo tiroksino, jei doze sureguliuota.Pagal svori man dar reiketu pakelt, matysiu kaip jausiuosi.O tas nutraukinejimas man labai pasijaute.Ir zinoma labai wub.gif wub.gif saldumynus.
Atsakyti