Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų Londonas kviečia..

QUOTE(giega @ 2015 11 19, 13:46)
Isivesk i Edreams London-Aberdeen,data ir ismest tai visokiausiu variantu mirksiukas.gif Gali pirkt per ta pati edreamsa,bet ten susimoket apie 20sv mokescio papildomai reikia.Gali paziurejus avialinijas,pirkt tiesiogiai is ju puslapio mirksiukas.gif

As dabar daznai edreams naudoju.LAbai patogu,nes ismeta ivairiausius variantus-su persedimais,tiesioginius,i prieki su vienom avialinojom,atgal su kitom...Vnz gali issirinkt idealiausia varianta mirksiukas.gif

Man visada SkyScanner ismeta mazesnes kainas nei Edreamas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2015 11 19, 17:31)
Man visada SkyScanner ismeta mazesnes kainas nei Edreamas. mirksiukas.gif

Bet edreamsas placiau ismeta,daugiau visokiu variantu,ir dienu +-..Ar pvz jei i kokia LT ziuri,tai meta ir Kauna ir Vilniu...O Skyscanneris konkreciai tai dienai,konkreciai ka parasei..Bet daznaiusiai ir ta ir ta patikrinu biggrin.gif Ir tiesiai is avisaliniju nuperku biggrin.gif

Nova 4u.gif 4u.gif Gal tikrai vaistais issivarysi 4u.gif

Aha,salta...O dar ta dregme...veu,kaip nepernesu lietaus...Ir sniego jokio nelaukiu schmoll.gif Irgi veu.
Atsakyti
Sniegas ne veu, o grozis biggrin.gif
Atsakyti
Nu kas ten grazaus-salta,tirpsta,slidu,balos...Sniegas tik vaikystej patikdavvo,kai ant kalnu ciuozinet eidavom biggrin.gif DAbar nebepatinka biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo nera moters kuri neturetu cistu ar miomu per visa gyvenima. Sveikatos Nova 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 11 19, 19:58)
Man atrodo nera moters kuri neturetu cistu ar miomu per visa gyvenima. Sveikatos Nova  4u.gif

Tfu,tfu,tfu,bet man dar epasitake.Uztat viso kitko pilnas vezimas biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2015 11 19, 19:52)
Nu kas ten grazaus-salta,tirpsta,slidu,balos...Sniegas tik vaikystej patikdavvo,kai ant kalnu ciuozinet eidavom biggrin.gif DAbar nebepatinka biggrin.gif

Man grazu ziuret per langa, kai eit nereikia niekur, nuo to baltumo taip gera ir svaru ant dusios pasidaro, ateina Kaledu nuojauta ir tada pagalvoji kad gal but siemet aplankys Kaledu stebuklas wub.gif
Kaip as cia parasiau nostalgiskai biggrin.gif

Slidinet smagu budavo,bet as jau bijau, nuvaziavom i trasa slides pasiemem, tai as nuo kalno taip ir nepasiryzau nusileist, nusiemiau slides ir su maze ant ruros nuvariau nuo viso kalno, spec kelnes gerai nese, bet kur mano protas buvo, kad keltuvas tai nekels, teks uzlipt ir dar vaika uztempt, zodziu po tokio savo vojazo buvo nuo prakaito slapi net triusikai kol ant kalno uzsikeperojom lotuliukas.gif
Atsakyti
Dekui panos uz palaikyma mirksiukas.gif neimu i galva visai. Isnaikins ir baigsis bedos, svarbu rasti laiku.

Heida, geras nusileidimas nuo kalno buvo biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas...
Nova,susitvarkys viskas 4u.gif nesinervuok stipriai..

Išėjau į kiemą, dabar,skaitau,rašau,geriu ka ą...jaučiu kažkas žlibina į mane,pakeliu akis,ogi ta pati kur man šika kieme Lapė!!!!!!...sėdi ir žiūri prisliūkinus,aš į ją blink.gif ....galvoju ką daryt?!...tai laiku kaimynė savo šunį išleido,kaip skauodė ji!!!

Sniego aš noriu,galvojau gal lt sulauksiu,bet neteko...nors toks čia tas ir sniegas pas mus unsure.gif

Geros dienos.
Atsakyti
Labas rytas

Patranka mirksiukas.gif kaip su lapem kovot kad nesiktu - net neisivaizduoju. Su katem, kitas reikalas. As vakar po rozem radau nemaza duobe iskasta. Jauciu lape pasidarbavo.

Kavinuos ir i darba.
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2015 11 20, 11:10)
Labas rytas

Patranka  mirksiukas.gif  kaip su lapem kovot kad nesiktu - net neisivaizduoju. Su katem, kitas reikalas. As vakar po rozem radau nemaza duobe iskasta. Jauciu lape pasidarbavo.

Kavinuos ir i darba.

Labas rytas.Buvo isisukusi ir pas mus ryzoji.Pirkom atbaidanciu signalu,paskui purskalu paskui visus pomodorus ir medzius kur puri zeme apdejom plytelem,ku jas vistiek isknisdavo paskui pasikvietem drauga ir ja gun_bandana.gif ,nes jau uzkniso.
Papildyta:
QUOTE(*nova* @ 2015 11 19, 21:40)
Dekui panos uz palaikyma  mirksiukas.gif  neimu i galva visai. Isnaikins ir baigsis bedos, svarbu rasti laiku.

Heida, geras nusileidimas nuo kalno buvo  biggrin.gif

Meomos ir cistos nuo harmonu disbalanco atsiranda.Pabandyk pareguliuoti tai maistu.Skaityk ir domekis apie tai,tikrai padeda.
Atsakyti
Labas,

Salta, a? user posted image

Oi, pas musu kaimynus lape buvo isitaisiusi, visa rajona terorizavo. Ir lapiuku atsivedusi buvo. Gal pusantru metu gyveno. Pas kaimyne, pro katinu landyne duryse i namus ilysdavo doh.gif Niekas negelbejo schmoll.gif kol ryte radom prie miskelio ant kelio masinos nutrenkta unsure.gif
Atsakyti