Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų Londonas kviečia..

QUOTE(I.Elija @ 2015 11 20, 10:20)
askui pasikvietem drauga ir ja gun_bandana.gif ,nes jau uzkniso.

TAip ir nusove blink.gif O kur paskui ja padejot?

Pas mane pirmais metais kai atsikraustem i sita nama,tai praeidavo lape per kiema...Yra isknisus duobe po tvora,uzkisau lentom..Bet dabar visi aplinkiniai kaimynai po suni ar kelis turi,tai kazkaip ir tu lapiu nebematau...Net per priekine gatve nebelaksto...
Ai,pirmais metais mes net konteineriu neturejom,siuksliu isvazimo diena maisais ant gatves statyt reikejo doh.gif Tai tos lapes ir veisdavos...Dabar jau konteineriai,nebeturi ka jos est,tai gal del to irgi apmazejo ju g.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2015 11 20, 13:29)
TAip ir nusove blink.gif O kur paskui ja padejot?

Pas mane pirmais metais kai atsikraustem i sita nama,tai praeidavo lape per kiema...Yra isknisus duobe po tvora,uzkisau lentom..Bet dabar visi aplinkiniai kaimynai po suni ar kelis turi,tai kazkaip ir tu lapiu nebematau...Net per priekine gatve nebelaksto...
Ai,pirmais metais mes net konteineriu neturejom,siuksliu isvazimo diena maisais ant gatves statyt reikejo doh.gif Tai tos lapes ir veisdavos...Dabar jau konteineriai,nebeturi ka jos est,tai gal del to irgi apmazejo ju g.gif

Taip nusove.Paskui vyra i maisa ir uzkase Baneto parke.
Pas mus su tais maisais budavo tas pats.Voveres dar juos draskydavo.Sitos irgi geros parazitkos.
Atsakyti

laba 4u.gif salta lauke ??? jetau as dar su plosciuku vaikstau g.gif niekaip mb i palepe neuzlipa zieminiu rubu nukelt doh.gif

oi tos lapes doh.gif senai kai gyvenom Dagenhame jei prie duru is sodelio puses tapkes palikdavai prikakindavo...ir taip vos ne pastoviai budavo ...kruvele doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Labas vakarelis damos smile.gif
Lapes ir pas mus buvo isisuke knyst ir sikt, bet po to kai katinas atsirado pradejo nebeuzeit, senokai nemaciau savo kieme ju. Man atrodo kad leido jas naikint g.gif
Bet kaip gera namie is lauko parejus, siltaaa.
Atsakyti
Joa, saltoka lauke biggrin.gif
Atsakyti
Visai nesalta rolleyes.gif toks geras vakaras wub.gif
Atsakyti
Hi! Ka veikiat?? Užšalę? Saulė šviečia - faina! Aš tai nuo 10 ryto virtuve kuopiu!! Ir dar nebaigiau!!! O *** virtuve tik 3x3 !!

Kas vakare vyno pas mane? g.gif
Atsakyti
Labas, mes is shopingu parvarem, alkani kaip nezinia kas, sildau picas, nes kiek buvau prigaminus maisto visam savaitgaliui jau suestas blink.gif
Mainly kaip gyveni? Tu perejai i ta nauja darba kur rasei?
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 11 21, 14:21)
Labas, mes is shopingu parvarem, alkani kaip nezinia kas, sildau picas, nes kiek buvau prigaminus maisto visam savaitgaliui jau suestas  blink.gif
Mainly kaip gyveni? Tu perejai i ta nauja darba kur rasei?

Ačiū, kad klausi, - gerai gyvenu. Ištikro visko labai daug vyko, tikiuosi dabar ateis ramybes periodas. Ruošiuosi egzams. Neperejau, dirbu ten pat.
Atsakyti
Labas rytas...koks fainas šaltukas wub.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif aha, grazu lauke mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mainly, o kaip tavo mamaite kuriasi Londone?

Ka panos apie Kaledini susitikima galvojam? As kt savaitgali lyg ir uzimta dar, o paskui lyg ir galiu. Butu smagu, a? bigsmile.gif
Atsakyti