Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Ramaskaaa @ 2015 10 16, 18:41)
As pirksiu is verbaudet,bet uzsakinesiu tik pirmadieni.

Bijau, kad dydžių neliks ax.gif
Atsakyti
gal klaipedoje kas renka mytoys.de?
Atsakyti
Kazin, ar MyToys yra virtuveliu vertu demesio uz 50-60 eur g.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2015 10 16, 17:20)
ačiū, rizikuosiu užsakyti ax.gif

o dar klausimas dėl Vertbaudet - suvedus kortelės numerį, dar turi ateiti koks nors kodukas į telefoną, kad patvirtinti užsakymą, ar ne? mokėsiu SEB'o banko kortele ir gerai atsimenu, jog perkant iš GAP reikėjo sulaukti kodo iš banko, kad galėčiau sumokėti... čia ta pati sistema? g.gif

Mokėjau su kreditine, jokio kodo nereikėjo, bet ir GAP'e man nereikia papildomų kodu, moku per Nordea.
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2015 10 16, 19:35)
Mokėjau su kreditine, jokio kodo nereikėjo, bet ir GAP'e man nereikia papildomų kodu, moku per Nordea.

Vertbaudet atsiskaičiau paprastai, tik suvedus kortelės duomenis, GAP manęs prašė atskiro kodo, kurį gavom į telefoną... ir dar kelis kartus reikėjo ten kažką spausti, kol tas kodukas atėjo doh.gif antrą kartą nebandžiau užsakinėt, tai nežinau, ar čia tik pirmą kartą perkant reikėjo, ar visada reiks pas juos g.gif o bankas - SEB 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 10 16, 15:16)
o kokiu adresu dabar jų išparduotuvė?

J. Basanavičiaus g. 101, Utenos m., Utenos sen., Utenos r. sav., LT-28228 smile.gif

Tik ši parduotuvė ne prie gatvės, o šalia turgaus, įsikomponavus gyvenamajam name. Ten yra ir drabužių be broko ir su juo, bet tikrai pigiau. Na, aš šiek tiek "pateptoji", nes turiu pažintį pačiam fabrike ir patenku į jo parduotuvę, ten tik su vietine palyda įleidžia ir toje parduotuvėje dar šiek tiek pigiau ir kartais įdomesnių dalykėlių randu. Na, bet ten nepatekus ne bėda, toj pagrindinėj irgi visko būna. Penktadienį dažnai pasipildo, nes ruošiasi šeštadienio antplūdžiui. Man tose parduotuvėse patinka pirkti ir ne vietinei rinkai skirtus gaminius, t.y. siūtus pagal užsakymą triumphui, betty barclay, naturaline, d.efect ir t.t. Aišku, jų Abouto serija su merino vilna, šilku, kažkokia tai papimpinta medvilne, linu ir pan. nereali, bet kainos jau didesnės, ypač naujos kolekcijos. Šiaip, ten irgi liga, važiuoju kartą ar du į mėnesį ir namie pastoviai keli maišeliai su jų produkcija, net neišimta ir jau pamiršta. Nu nors kažkas gero mūsų kaime, ai, mes dar mėsos ir alaus turim, atvarykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2015 10 16, 19:50)
J. Basanavičiaus g. 101, Utenos m., Utenos sen., Utenos r. sav., LT-28228  smile.gif

Tik ši parduotuvė ne prie gatvės, o šalia turgaus, įsikomponavus gyvenamajam name. Ten yra ir drabužių be broko ir su juo, bet tikrai pigiau. Na, aš šiek tiek "pateptoji", nes turiu pažintį pačiam fabrike ir patenku į jo parduotuvę, ten tik su vietine palyda įleidžia ir toje parduotuvėje dar šiek tiek pigiau ir kartais įdomesnių dalykėlių randu. Na, bet ten nepatekus ne bėda, toj pagrindinėj irgi visko būna. Penktadienį dažnai pasipildo, nes ruošiasi šeštadienio antplūdžiui. Man tose parduotuvėse patinka pirkti ir ne vietinei rinkai skirtus gaminius, t.y. siūtus pagal užsakymą triumphui, betty barclay, naturaline, d.efect ir t.t. Aišku, jų Abouto serija su merino vilna, šilku, kažkokia tai papimpinta medvilne, linu ir pan. nereali, bet kainos jau didesnės, ypač naujos kolekcijos. Šiaip, ten irgi liga, važiuoju kartą ar du į mėnesį ir namie pastoviai keli maišeliai su jų produkcija, net neišimta ir jau pamiršta. Nu nors kažkas gero mūsų kaime, ai, mes dar mėsos ir alaus turim, atvarykit  biggrin.gif

Ir as ten buvau biggrin.gif pizama pirkau biggrin.gif gera parde. Gaila i tuos krastus nebevarau biggrin.gif bet sakyc baisaus pigumo as ten nemaciau. Pigus tik brokuoti budavo.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 10 16, 20:03)
Ir as ten buvau biggrin.gif pizama pirkau biggrin.gif gera parde. Gaila i tuos krastus nebevarau biggrin.gif bet sakyc baisaus pigumo as ten nemaciau. Pigus tik brokuoti budavo.

As irgi buvau. Ne dyvai
Atsakyti
Mergaitės, ne į temą, bet ką reiškia -1 žiutė tarp naujų žinučių. Atrodo visas perskaičiau, kaip suprast -1 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 16, 19:18)
Mergaitės, ne į temą, bet ką reiškia -1 žiutė tarp naujų žinučių. Atrodo visas perskaičiau, kaip suprast -1 g.gif

reiškia perskaitei kažką daugiau , nei tau priklausė lotuliukas.gif
o jei rimtai -
buvo ir pas mane -2 smile.gif
kažkokia klaida programinė
nieko, gausi naują žinutę - išsinulins smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 16 spalio 2015 - 19:21
QUOTE(MuseZuze @ 2015 10 16, 20:20)
reiškia perskaitei kažką daugiau  , nei tau priklausė  lotuliukas.gif
o jei rimtai -
buvo ir pas mane -2 smile.gif
kažkokia klaida programinė
nieko, gausi naują žinutę - išsinulins smile.gif

biggrin.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2015 10 16, 17:06)
Man buvo pora kartu isskaide i dvi dalis, visada savaites begyje atsiusdavo abu siuntinius

Supratau, ačiū aciuks.gif Nekantriai laukiu, mano kalėdinės dovanos antram siuntiny biggrin.gif
Atsakyti