Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

QUOTE(Colomba @ 2015 10 22, 18:25)
Kruopa taip elegantiskai, o Grikis kaip smagiai rupsnoja biggrin.gif (sakau tai su meile ir susizavejimu biggrin.gif)

biggrin.gif rupšnoja dar labai švelniai pasakyta biggrin.gif drožia jis tą žolę tiesiogine prasme doh.gif
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 10 22, 18:34)
Maganuna, gal gali žoliapjoves pūkuotas paskolinti? lotuliukas.gif

Galiu biggrin.gif šita pilkai balta žoliapjovė tinka tik vidaus darbams o štai dv juodos tėvukų žoliapjovės puikiai tinka lauko darbams biggrin.gif taip kad teikiam platų teikiamų paslaugų spektrą biggrin.gif
QUOTE(Vidam @ 2015 10 22, 18:52)
Magnuna man atrodo kad Grikis nori grūdų ir šaknų  lotuliukas.gif Jam reikia aukštyn kojom vazono turinį apversti  biggrin.gif

biggrin.gif jis apverčia visą tą žolės gumulą, lupa žolę už "plaukų" ir verčia ant šono, keletą kartų per vakarą įsodinų žolę atgal žemyn kojomis t. y. šaknimis smile.gif
Aist - ir aš matau kad skaitai, kaip laikais brangioji? 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mielosios, už rūpestį. 4u.gif Kai man sunku- lendu savo kiautan kaip sraigė, kai gera- taškausi kaip fontanas. Dabar sunkiai rašosi man. Bet jus visas skaitau.
Ruste, Tu labai stipri wub.gif
Azu, rašyk, jei reiktų pagalbos mamai, vis tiek kasdien po/prieš darbą į Santarus važiuoju. Vakar žiūriu, apie vakų ligoninę ratus viena pagyvenusi pora suka, neranda įėjimo, nuvedžiau, palydėjau ir sakau jiems:" Kaip aš jums pavydžiu, kad jūs čia nieko nežinote."
Ignas. Išmėsinėtas. Šįkart stiprausiai. Nes plito link stuburo. Žaizdos nesiuvo, nes gydytojas tikisi, kad galbūt taip bus geriau. Gijimas ilgas ir skausmingas. Sėdėt negalės apie 4 mėn. Pačio sūnaus nuotaikos neblogos. Jis kantrus, nesiskundžia. Aš geriu neuro3 arbatas ir periodiškai nusižliumbiu. Aplink turiu krūvą palaikančių žmonių. Laikausi.
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 10 22, 20:08)

Aist, mažute, siunčiu Tau patį stirausią apkabinimą.. kai prireiks -atsiremk į jį. Siunčiu didžiausią paguodos šulinį- kai reiks- atsigerk- ir didžiausią glėbbį- stiprybės- pasinaudok...

Nežinau- kuom dar galiu padėti- gal maldele....
Atsakyti
Aist - mes visos mintimis su tavim, linkim ir tikim 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aist laikykitės kartu su Ignu 4u.gif
Atsakyti
Diinka, pritariu Tavo mintims. Bijau tu antru dukteru pusiu. Nes jei matysiu kad kazkaip nepagarbiai elgiasi su mano dukra, nemyli...tai kris nelygioj kovoj garantuotai. Esu pasiutus, kas liecia mano vaikus, deja...

Parasiusiu, kad jau apie emocijas kalbam. Mano dukra moteriskai pasiguode man, kad atsirado jos gyvenime berniukas, kuri ji laike draugu. Ne labai artimu, na bet visgi draugu. O jis eme velniukstis ir isikliopino i mano mergaite. Ruta ir graziuoju ir jau ignore ijunge. Na nesupranta vaikis. Ruta labai tolerantiska, bijo uzgaut jausmus. O jis (Rutai sveciuojantis pas mus) 3 zinutes 8 ryto, FB kokio 6 zinutes, ir siaip per diena rasineja. Na kaip but tokiam nesupratingam. Juk atviru tekstu parase- bukim draugais. Nesupranta nors tu ka. Ir nors dukryte su sunkia negalia, reiktu dziaugtis, kad kas nors is vyriskos gimines atkreipe demesi i ja, na bet maniske be jausmo nenori. Sako, geriau jau busiu viena. Va mergytes kokios meiles buna tarp studentu. Tai va, i tema apie anytas ir uosvienes. Man toks nenumaldomas noras buvo i fb parasyt tam berniukui, kad atstotu, nebeterorizuotu mano vaikio. Na bet to nedarau. Jei jau prades prie langu stoveti, tai uz save neatsakau blush2.gif
Atsakyti
Vėtriuk - teisingai darai, kad nesikiši smile.gif tavo dukra protinga mergaitė, manau, susitvarkys 4u.gif svarbiausia, kad tu esi šalia ir jeigu reikės kada kokios pagalbos visuomet padėsi 4u.gif
Atsakyti
Ruste 4u.gif tavim žaviuosi besalygiškai... gal kažkada nesuprasčiau, bet būtent SM suradau draugę, ji augina vaiką su visiška negalia....jam jau 20, baisiausia buv kai reik4jo atsisakyti savo vaiko, ir apsiforminti globą.... niekad nesuprasiu sad.gif Bet puikiai suprantu mamas Vėtra....nežinau, mano žentas puikiai žino, kad jei ką sudrąskysiu.... dukra žino , kad mama atleis, pamirš viską, ir visada priims.... bet tikrai nesikišiu į šeimos gyvenimą...visi darom, -ėm klaidas...bet tai mūsų klaidos iš jų ir mokėmės, deja vaikai daro tą patį ir tai jų teisė. Nėra tavo dukrytė bejėgė....ji pati turi spręsti (bent jau tokio pobūdžio) problemas.... paleisk ją, lai gyvena, atsargiai stebėk, jei tikrai reikės būsi šalia 4u.gif

Aiste, 4u.gif 4u.gif 4u.gif žodžiai bereikšmiai 4u.gif 4u.gif deja... jei turėsi noro parašyk plačiau į AŽ, labai panaši bėda pas vieną MB bendradarbę...jau 8 operacijos....
Atsakyti
Aist,stiprybes 4u.gif sunui daug, daug sveikateles 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vat kol rasiau savo rasini, nemaciau, kad Aist parase.
Tiek laukiau, kad jau siandien nebesitikejau, kad parasys. Prisidedu prie visu mergaiciu issakytu minciu. Labai Tave palaikau. Turi stiprinti save. Laikykis is paskutiniuju console.gif Tu turi buti stipresne siuo metu uz suneli 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Aistut, zmogus toks sutverimas, kad viltis ji veda visa gyvenima. Tas svyturio sviesulys - Tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tegu jis Tavo sirdutej sviecia ryskiai ryskiai...
Atsakyti
Ačiū jums labai už palaikymą ir gražius palinkėjimus. Kad taip Dievui į ausį...
Atsakyti